Hema A State Of Bliss Bodymist

Laatst was ik weer eens in de Hema opzoek naar leuke koopjes samen met een vriendin. We bekeken de beauty afdeling uitgebreid en probeerden verschillende producten uit. Zo ook de verschillende bodymists die verkrijgbaar zijn bij Hema. Later ben ik terug gegaan om toch een bodymist te bemachtigen. De geur komt naar mijn idee namelijk erg in de buurt van een favoriet merk met luxe bad- en doucheproducten. Lees je mee?

A State Of Bliss bevat de zachte geur van linnen, viooltjes en mimosa. De zachte en neutrale geur is erg fijn om op te sprayen net voordat je gaat slapen of op een mooie zomer- of lentedag. De eerste keer dat ik A State Of Bliss rook deed het me meteen denken aan de geur The Ritual Of Sakura van Rituals. Een geur die ik heel erg lekker vind. Dit was dan ook de reden dat ik deze bodymist niet kon laten liggen!

De bodymists van Hema zijn verkrijgbaar in verschillende geuren. In het vaste assortiment zitten vier verschillende geuren, voor ieder zit er wel iets lekkers bij! Naast A State Of Bliss zijn er ook nog de volgende geuren:

– Fame, Make It Happen: Een frisse geur van jasmijn, citrus en blauwe bessen.
– Shine, Today Is The Day: Een friszoete geur van mandarijn, amber en wat roze peper.
– Go With The Flow: Een frisse ontspannende geur van eucalyptus, vanille en lavendel.

Eerder was ik nog niet bekend met de bodymists van Hema, maar ik ben nu echt fan. De geuren zijn heel erg lekker en enkelen lijken op geurlijn van Rituals. Niet alleen A State Of Bliss lijkt erg op een geurlijn van Rituals, Go With The Flow lijkt namelijk op The Ritual Of Hammam lijn van Rituals. Deze zou ik dus ook zeker even ruiken bij een bezoekje aan de Hema! De geur blijft niet heel erg lang hangen, maar dit is meestal het geval bij een bodymist. Dan spray ik gewoon wat vaker! De flesjes bevatten 100 ml waarvoor je €3.50 betaald. Lekker budget!

Ben jij al bekend met de bodymists van Hema? 

5 Replies to “Hema A State Of Bliss Bodymist”

 1. Oeehh, de geurnoten spreken mij erg aan! Ga ook een flesje aanschaffen als ik bij Hema kom <3
  Joyce Elise onlangs geplaatst…Fashion| Outfit of the day met een leopard baretMy Profile

 2. Het klinkt heerlijk en lekker low-budget dus hier ga ik zeker eens voor kijken ?

 3. Voor die prijs zou ik ook een flesje hebben gehaald. Scheelt toch best wel met Rituals!
  Hennie onlangs geplaatst…Review | Haarverzorging van Noir StockholmMy Profile

 4. Klinkt erg goed, binnenkort maar eens even kijken bij de Hema!
  TypischKim onlangs geplaatst…TypischKim.com bestaat een half jaar! (Q&A oproep!)My Profile

 5. Oeh ik ben echt benieuwd hoe die ruikt!!

Geef een reactie

CommentLuv badge