Het leed dat 3G internet heet

Overal waar je bent zie je de telefoon gebruikt worden om snel even iets op te zoeken, contact te houden voor een afspraak of om de weg te vinden. De telefoon, liefst met internet is tegenwoordig niet meer weg te denken. En ik moet toegeven dat ik zelf stiekem ook niet meer zonder internet kan wanneer ik de deur uit ga. Herken jij jezelf hierin lees dan snel verder!

Naast dat het internet op zich natuurlijk niet meer weg te denken is heb ik het liefst internet dat zo snel mogelijk werkt. Helaas werkt mijn internet op het moment meestal erg langzaam als ik buiten de deur ben, omdat ik een prepaid telefoon heb met een abonnementje dat ik elke 30 dagen opnieuw aanvraag. Wanneer ik snel iets wil opzoeken of wil laten zien laat het 3G internet me vaak in de steek, want veel verder dan Whatsapp en Twitter kom je er niet mee, of je moet heel erg veel geduld hebben.

De laatste tijd erger ik me steeds meer aan het langzame netwerk en ben ik op zoek naar andere opties. Wil ik een Sim Only abonnement, een nieuwe telefoon met vast abonement of blijf ik toch maar bij mijn 3G? Een nieuw abonnement met telefoon klinkt natuurlijk erg interessant, want een nieuwe telefoon is altijd leuk.. Maar ook erg prijzig! Na wat onderzoek kwam ik erachter dat de prijzen van een Sim Only abonnement vrijwel gelijk liggen aan de maandelijkse kosten die ik nu betaal, maar dan met internet dat een stuk sneller is!

Hoe fijn zou het zijn als ik bijvoorbeeld op reis ben binnen de EU op een plekje van mijn travel wishlist en toch lekker snel een foto kan delen op Snapchat of Instagram Stories. Soms is het gewoon leuk om een recente foto te sturen die dan ook snel geladen wordt in plaats van dat het lang op zich laat wachten. Herinneringen zijn nu eenmaal erg kostbaar!

De komende tijd ga ik nog even goed nadenken over verschillende Sim Only abonnementen en opties om te kijken wat het beste bij mij en mijn telefoon past! Ik kan in ieder geval niet wachten om sneller internet te hebben en mijn foto’s te delen op Social media wanneer ik de stad in ga of wat anders leuks te doen heb buiten de deur!

Heb jij een Sims Only abonnement?

 

Dit artikel bevat een betaalde link. Zie ook mijn disclaimer. 

One Reply to “Het leed dat 3G internet heet”

  1. Ik heb een sim only (zonder internet) en dat bevalt me prima. Ik ben zo iemand die het niet erg vind om even niet online te zijn en mocht ik wat op willen zoeken, bijna overal is er wel wifi.
    tessa onlangs geplaatst…Preview: de lente/zomer collectie 2019 CatriceMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge