Hoe wij thuis dit jaar de feestdagen vieren!

Ieder jaar bedenken we weer hoe we de feestdagen gaan vieren. Afwisselend doen we aan surprises, kopen we cadeautjes voor elkaar of doen we een dobbelspel. Dit jaar wilde ik het eens helemaal anders doen. Hoe leuk zijn namelijk al die adventskalenders waarbij je elke dag in december tot aan kerst een vakje mag openmaken en verrast wordt met leuke cadeautjes?! Ben je benieuwd hoe wij dit jaar de feestdagen vieren? Lees snel verder!

Verschillende merken brengen rond de feestdagen adventskalenders uit in verschillende prijsklassen. Erg leuk als je het mij vraagt, maar toch wel aan de prijs en ook wat minder persoonlijk dan dat je echt zelf op pad bent gegaan voor je familie. Bij de Hema zag ik dit jaar ook een lege adventskalender en dat bracht mij onmiddellijk op een leuk idee. Hoe leuk is het om voor iemand anders een adventskalender te vullen?

Na overleg hebben we het idee nog een klein beetje aangepast. In plaats van dat je voor een iemand 24 cadeautjes koopt hebben we bedacht dat je nu 8 cadeautjes koopt per persoon, dit komt precies uit op 24 cadeautjes. Op deze manier krijg je dus van drie verschillende mensen cadeautjes. Op deze cadeautjes wordt vervolgens een nummer geschreven van 1 t/m 24 en de adventskalender is klaar om uitgepakt te worden!

Ik kan niet wachten tot het december is en het uitpakken van de kalender kan beginnen. En natuurlijk kan ik ook niet wachten op alle gezellige avondjes gourmetten en samen zijn met familie. Elke dag in december deel ik de inhoud van het cadeautje van die dag in mijn Instagram Stories. Ga me dus zeker even volgen op Instagram als je dat nog niet doet! Het wordt vast en zeker een feestje met uitpakken. Volg me hier op Instagram. 

 Hoe vieren jullie dit jaar de feestdagen?

5 Replies to “Hoe wij thuis dit jaar de feestdagen vieren!”

 1. Wow, wat een super leuk idee van die adventkalender!!!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Beautyfavorieten November 2017My Profile

 2. Wat super leuk om zo een soort adventkalender te maken! Echt een heel erg leuk idee. Wij vieren de feestdagen vooral met vele lekker eten, haha.
  Loes onlangs geplaatst…Lijstje – 5x Fijne dingen aan slapen in een hotelMy Profile

 3. Wat een origineel idee! Wij doen dit jaar geen cadeautjes met de Feestdagen. Maar we gaan natuurlijk wel uitgebreid dineren en nog een nachtje weg. Zin in!
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Adventskalenders – maak elke dag kans op toffe prijzenMy Profile

 4. Wat een onwijs leuk idee zeg! Zo heb je steeds weer een leuk cadeautje uit te pakken. Wij vieren zelf alleen Sinterklaas met cadeaus, de kerstdagen niet 😉 Met kerst komen we gewoon met de hele familie bij elkaar en genieten we van de gezelligheid.
  Romy onlangs geplaatst…De maand van… | November 2017My Profile

 5. Heel erg origineel idee zeg! Ga je de cadeautjes die jij hebt gehad laten zien hier?
  Ivon onlangs geplaatst…Look Fantasic AdventkalenderMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge