I Heart Makeup – Unicorns Heart

Vandaag op mijn blog de swatches van een wel heel erg bijzondere highliter. Deze unicorn of regenboog highliters waren een tijdje terug veel te zien op social media, maar was ik eigenlijk alweer een beetje vergeten. Totdat ik op Instagram erg veel foto’s voorbij zag komen met aankopen met onder andere deze unicorn highliter. Die moest ik hebben! Gelukkig heb ik er een kunnen bemachtigen en vandaag laat ik de swatches zien van deze highliter. Kijk je mee?

Unicorns Heart

Neem even een momentje om deze prachtige kleuren in je op te nemen! De verpakking vind ik zo ontzettend leuk en eigenlijk ook wel handig en stevig. Hoewel de onderkant van de verpakking niet heel netjes is afgewerkt stoor ik mij hier niet aan, je ziet de onderkant toch niet. In de verpakking zit 10 gram.

Swatches unicorn highliter

Mijn eerste niet nagellak-gerelateerde swatch op mijn blog. De kleuren zijn goed te onderscheiden van elkaar en geven een mooie glans. Bij elke swatch heb ik 2 veegjes gebruikt in de volgorde van de highliter. Ik zou deze highliter per kleur los niet vaak gebruiken, maar ik denk dat wanneer je met de kwast over alle kleuren heengaat een meer draagbare highliter krijgt. Met themafeestjes is het wel heel erg leuk om de kleuren los te dragen!

Deze unicorn highliter van I Heart Makeup is op dit moment te koop bij de Trekpleister voor €5.99 per stuk.

Wat vind jij van een unicorn highliter?

4 Replies to “I Heart Makeup – Unicorns Heart”

  1. Wat is deze leuk zeg! Ik had hem nog niet eerder gezien, je ziet inderdaad duidelijk kleur verschillen 🙂

  2. Ik vind hem heel tof! Wil hem graag snel gaan proberen. 🙂

  3. Wauw! om de verpakking en de kleuren alleen al zou je deze kopen. Ik ben helemaal verliefd haha
    Janine onlangs geplaatst…Onmisbare apps voor bloggers | LifestyleMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge