Kiko Milano shoplog

Een aantal keren per jaar is er een heleboel korting bij Kiko. Ik kan het dan ook elke keer niet laten om een aantal producten van het merk te laten liggen. Vandaag laat ik mijn nieuwste Kiko Milano aanwinsten zien in een shoplog. Kijk je mee?

Ik was weer toe aan een aantal lakjes met een crème finish. Ik heb gekozen voor een lichte vrolijke kleuren die mooi passen bij de lente en de zomer! Ook zijn ze erg mooi in nail arts denk ik. De kleuren die ik heb gekocht zijn van links naar rechts: 486, 331, 518, 528. Normaal gesproken ben ik helemaal geen fan van deze kleur paars, maar wanneer ik het bij anderen zie vind ik het toch wel erg leuk staan. Voor €1.00 per lakje vond ik het een mooi moment op deze uit te proberen!

Helaas zijn de kleuren op de foto niet helemaal goed te zien door de shimmers. Ik ben altijd gek op lakjes met glitters en ook daar nam ik er een aantal van mee. Van links naar rechts: 535, 228, 493. De groene vind ik erg leuk voor in de herfst. De middelste lijkt me erg mooi in combinatie met nail art creaties, het zorgt voor een mooie subtiele glitter. De rode kan eigenlijk altijd wel!

Op dit moment zijn al deze lakjes van Kiko €1.00 per stuk. Ook andere make up producten zijn in de aanbieding, dus neem zeker eens een kijkje in de winkel of online! Wil je swatches zien van sommige nagellakjes? Laat het even achter in de comments!

Ben jij ook zo’n fan van Kiko?

5 Replies to “Kiko Milano shoplog”

  1. Altijd leuk om KIKO lakjes voor € 1 te scoren. Mooie kleuren. De roze is wel mijn favoriet.

  2. Ik vind paars bij anderen ook altijd mooi, maar bij mezelf wat minder haha. Gek is dat!

    1. Ik herken het helemaal! Ik moet zeggen dat ik het behoorlijk wennen vind nu ik de paarse nagellak zelf draag en weet nog niet goed wat ik er van moet vinden, haha.

  3. Ohh, wat een mooie kleurtjes!! (Ik heb een hele doos vol met lakjes) je kunt me wel verslaafd noemen.. krijg direct weer zin om nieuwe lakjes aan te schaffen.

Geef een reactie

CommentLuv badge