Klaar voor het najaar met mijn nieuwe schoenen

Het wordt weer sneller donker en hoewel het zonnetje zich nog af en toe laat zien is het met enige regelmaat is het weer aan de frisse kant. Tijd om van sandaaltjes en espadrilles weer over te gaan op warme en comfortabele sneakers! Sommigen weten misschien wel van mijn enorme schoenentik en dus wilde ik dit paar maar al te graag aan mijn collectie toevoegen. Ik koos eens voor een lekker old school paar en kan niet wachten tot ik deze lekker vaak kan gaan dragen! Kijk je mee?

Toen ik een hele tijd geleden een mailtje ontving met de vraag of ik wilde samenwerken met Footway was ik meteen geboeid. Ik ben echt gek op schoenen en heb allerlei modellen in mijn schoenenrek staan. Kiezen was nog wel even moeilijk, want ze hebben echt ontzettend veel verschillende merken, modellen en kleuren! Wat ik wel wist is dat ik graag sneakers wilde, want sneakers lopen meestal lekker comfortabel en zijn altijd goed.

Na een hele tijd rondkijken op Footway wist ik welke schoenen ik wilde, maar helaas waren ze telkens uitverkocht. Tot nu! Eindelijk heb ik deze leuke old school sneakers in mijn bezit! Ik heb al verschillende soorten sneakers in mijn stash en mijn voorkeur ging dit keer uit naar Adidas. Aangezien ik al een aantal witte sneakers heb met veters wilde ik eens wat anders. Ik ging voor witte Stan Smith’s met het groene accent én klittenband!

Stan Smith’s zie je regelmatig voorbij komen en worden veel gedragen, tóch zie je de variant met klittenband een stuk minder en dat is wat ik nu zo leuk vind! Lekker anders, maar toch nog steeds makkelijk te combineren en erg leuk. Ik was uit mijn kindertijd vergeten hoe fijn klittenband is, ideaal!

Zoals ik gewend ben van Adidas lopen ze lekker comfortabel en ook qua maat pas ik dezelfde maat als in mijn andere sneakers van het merk. Het enige wat me opvalt is dat ze even ingelopen moeten worden, zodat ze wat soepeler worden, maar dat komt vast helemaal goed!

Ik ben heel erg blij met deze nieuwe old school sneakers in mijn schoenenstash en weet zeker dat ik ze er vaak bij ga pakken! Deze Adidas Stan Smith met klittenband zijn te koop bij Footway voor €85, maar op dit moment zijn ze in de aanbieding en kosten ze maar €68.

Houd jij van de bekende Stan Smith’s?

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen  ter review. Zie ook mijn disclaimer. 

8 Replies to “Klaar voor het najaar met mijn nieuwe schoenen”

  1. Wat een gave schoenen! Ik ben gek op de sneakers van Adidas. Die zitten zoooo lekker! Ik heb normaal best gevoelige voeten, gevoelig voor stiksels enzo maar met Adidas heb ik nergens last van. <3

    1. Adidas heeft ook zoveel leuke verschillende modellen, er zit altijd wel wat leuks bij!

  2. Mooi zijn ze! Ik heb ooit de blauwe gehad, maar ik droeg ze eigenlijk nooit.

  3. Oh wat zijn ze leuk!

  4. Ik vind ze echt heel tof nu ik ze zo bij jou zie!

    1. Wat leuk om te horen!!

  5. Wauw die zijn super gaaf!

Geef een reactie

CommentLuv badge