Kocostar Slice Sheet Masks

Nu het weekend weer voor de deur staat is het het perfecte moment om een momentje me-time in te plannen. Even een maskertje op en genieten, zodat je weer fris en fruitig het weekend kunt beginnen. Een verfrissend verwen momentje voor je huid met een tropisch tintje. Vandaag review ik de bijzondere Kocostar Slice Sheet Masks in de geuren ananas en kiwi! 

Het Zuid-Koreaanse merk Kocostar produceert gebruiksvriendelijke salonproducten voor haar, huid en nagels. Deze producten moeten ervoor zorgen dat ieder zonder te veel geld en tijd een salonbehandeling thuis kan ervaren.

De Kocostar Slice Sheet Masks geven de huid de verfrissende verzorging die het nodig heeft op iedere gewenste plek. De losse schijfjes vormen een natuurlijk masker met vruchten- en plantenextracten die de huid tot diep in de poriën verzorgen. Elke verpakking bevat 12 slices in een heerlijke geur. De tropische geur gecombineerd met het leuke uiterlijk zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht!

Be sweet on the outside – Pineapple

Het ananas masker laat de huid stralen door het vergroten van het vochtgehalte. De poriën worden verfijnd door het rijke ananasextract met vitamine A en C. Het masker zorgt voor een meer jeugdige en stevige huid na 20 minuten met een verbeterde huidelasticiteit en -flexibiliteit.

Het masker gebruik je door de slices aan te brengen op een gereinigde droge huid. Je kunt de slices aanbrengen op elke gewenste plek, van gezicht tot handen. Wanneer je de slices hebt aangebracht laat je deze 20 minuten zitten. Na deze 20 minuten haal je de slices eraf kun je het overtollige serum in de huid masseren.

Persoonlijk vond ik met name bij het openen van de verpakking de geur al ontzettend lekker! Het gebruik van de slices vind ik erg prettig, omdat deze gemakkelijk aan te brengen zijn en makkelijk weg te halen zijn. Op de manier ben je niet aan het knoeien met vloeibare maskers. Het masker voelt prettig aan evenals het inmasseren op de huid na gebruik. Wel heb ik een hele tijd later mijn gezicht nog gewassen, omdat er een plakkerig laagje van het masker achterbleef wat ik minder prettig vond. De huid voelt verzorgd en gehydrateerd aan. Het enige wat ik wat minder praktisch vind is het halen van de slices uit de verpakking, maar wanneer je alle slices in een keer wilt gebruiken heb je hier geen last van!

De Kocostar slice sheet masks zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, namelijk kiwi, ananas, komkommer en watermeloen. De maskers kosten €3.95 per stuk en zijn verkrijgbaar bij o.a. de Bijenkorf en Ici Paris XL.

Ben jij al bekend met de slice sheet masks van Kocostar?

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen  ter review. Zie ook mijn disclaimer. 

2 Replies to “Kocostar Slice Sheet Masks”

  1. Ooh die zien er grappig uit!
    Liefs,
    Yara

  2. Mijn review komt ook van de week online! Wat een heerlijke geuren he?!? Voorheen had ik dit soort maskers nog nooit gezien!
    Joyce Elise onlangs geplaatst…Mijn nieuwe liefde! | Inkari Alpaca knuffelMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge