Kruidvat Catch & Shine Fragrances

Nieuw in het assortiment van Kruidvat zijn deze Catch & Shine fragrances. Deze geurenlijn zit anders dan de andere producten uit de Catch & Shine lijn wel in het vaste assortiment. Deze nieuwe geurenlijn bestaat uit 8 heerlijke geuren voor hem én haar.  Voor elk moment, elke dag en elke mood is er passende geur. Vandaag review ik Sparkling in the Club en Love at the Festival. Lees je mee?

Sparkling in the Club

Feel the rhythm met #sparklingintheclub. De opwindende zoete accenten, gecombineerd met een warme oriëntaalse basis doen jou verlangen naar die ene girls Night out. Weekend here you come!

Sparkling in the Club is een lekkere mix tussen warm en zoet. Een wat zwaardere geur die me erg geschikt lijkt voor in de avond. De naam zegt het eigenlijk al, perfect voor tijdens een avondje uit! De geur blijft lang hangen, waardoor je geen rekening meer hoeft te houden met je parfum tijdens je avondje uit.

Love at the Festival

Met #loveatthefestival krijg je spontaan zin om jouw meest funky festival-outfit aan te trekken. Dansend op het grasveld met het intense,  warme aroma vol verrassende contrasten.

Love at the Festival is een zoete bloemige parfum met een warme touch. Een friszoete bloemige geur die erg geschikt is tijdens zomerse festivals en zonnige dagen. De geur doet me erg denken aan een Chanel variant, dus mocht je daar fan van zijn dan is dit een hele fijne budget dupe!

Naast dat de parfums er echt ontzettend leuk uit zien ben ik ook erg te spreken over de geuren. Door de verschillende geuren zit er voor iedereen wel een lekkere geur bij. De prijs is lekker budget, waardoor het ook erg leuk is om cadeau te geven tijdens elke gelegenheid. Neem zeker eens de tijd om te gaan snuffelen aan deze nieuwe parfums in de winkel.

De Catch & Shine Fragrances voor hem en haar kosten €5.99 (50 ml) en zijn exclusief verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen en online.

Ben jij al bekend met deze parfums?

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen  ter review. Zie ook mijn disclaimer. 

7 Replies to “Kruidvat Catch & Shine Fragrances”

 1. #sparklingintheclub lijkt me erg lekker!

 2. Klinkt super leuk! Handig voor in de tas. Ik ben heel erg benieuwd naar hoe ze ruiken.

 3. Mooie foto’s heb je gemaakt! Ik ben heel erg benieuwd naar de geuren! 🙂
  Anna onlangs geplaatst…Unsuccessful Adulting Tag | Nerdy trekjes en vergeetachtig?My Profile

  1. Dankjewel! Ga zeker eens een keertje ruiken in de winkel!

 4. Wat heb je prachtige foto’s gemaakt! Ik zie ze regelmatig voorbij komen en lees er inderdaad alleen maar positieve dingen over.
  Hennie onlangs geplaatst…The Body Shop | Kerstcollectie 2017 | Play For PeaceMy Profile

  1. Wat lief, dankjewel!

 5. Wat een leuke review! De Sparkling in the Club lijkt me echt een hele fijne geur!

  Liefs
  x

Geef een reactie

CommentLuv badge