Kruidvat Catch & Shine persevent

Dinsdag was het dan zover, mijn eerste keer naar een persevent. En laat dit eerste event nu net een ontzettend leuke event zijn van Kruidvat waarin de nieuwe Catch & Shine collectie te bewonderen was. Deze hele leuke betaalbare musthaves moet je snel bemachtigen, ze liggen namelijk 6 weken in de winkels. Vandaag neem ik je mee in de ochtend van het Kruidvat event met foto’s en ervaringen. Kijk je mee?

 

Samen met Evelien ben ik vanaf Amsterdam Centraal naar het event gegaan, super gezellig! Bij binnenkomst viel de mooie locatie natuurlijk meteen op. Met een heus zwembad in het midden met daarin een lopende band met allemaal lekkere ontbijt hapjes, van fruit tot broodjes en cupcakes. Zo’n ontbijt wil ik wel iedere dag hoor! Verder was de ruimte gevuld met verschillende spellen waarmee je leuke prijzen kon winnen.

Catch & Shine is dé nieuwste collectie van Kruidvat met trendy beauty goodies. Geef deze betaalbare goodies aan een vriendin of koop ze lekker voor jezelf. Elke zes weken veranderd het assortiment van het Catch & Shine schap, dus wees er snel bij en scoor de nieuwste musthaves op het gebied van beauty.

Opvallend tijdens het event waren deze hele schattige cupcakes. Hoe leuk zijn deze bathbombs om in bad te gebruiken in deze koudere maanden. Tover je bad om in een heerlijk schuimbad en geniet van de heerlijke geuren. Tot en met week 50 zijn deze cupcakes te koop bij Kruidvat in het schap van Catch & Shine. De bathbombs zijn verkrijgbaar in de volgende geuren: Lily Pink Sprinkle, Colour Pop Confetti, Lovey Dovey, Follow The Rainbow, Ice Ice Baby, Aloha Hawaii en Sunny Delight.

Ook maakte ik kennis met de tijdelijke Cold Pressed Soaps in de geuren Season Orange, Fruity Fruit, Fresh Cut, Citrus Blast en Lavender Lust. Deze handgemaakte zepen op basis van natuurlijke producten hebben een verzorgende werking. De romige Shea boter hydrateert diep zonder een vettig laagje achter te laten. Zien de zepen er niet ontzettend mooi uit? En ze ruiken ook nog eens erg lekker kan ik je vertellen. Ook de Cold Pressed Soaps zijn verkrijgbaar tot en met week 50.

De siliconen sponsjes en sponsjes voor om je vinger zijn op dit moment al verkrijgbaar bij de Kruidvat. Zelf heb ik nog geen ervaring met siliconen sponsjes en ben dan ook erg benieuwd naar de werking. De sponsjes voor om je vinger zijn erg handig wanneer je je make-up graag aanbrengt met je vingers. De rosé gouden kwasten zijn helaas nog niet te koop op dit moment. Vanaf december liggen ze tijdelijk in de winkel. Ze zien er echt super mooi en feestlijk uit en voelen ook nog eens heel erg zacht aan.

Naast het wisselende assortiment uit de Catch & Shine collectie zitten er ook een aantal vaste producten in het assortiment. Namelijk vier parfums voor vrouwen en 4 parfums voor mannen. De Catch & Shine geuzenlijn bevat acht geuren voor elk moment en elke dag. De geuren voor vrouwen variëren van zoete accenten, bloemige tonen, frisse accenten en warme aroma’s. De geurlijnen zijn Sparkling in the Club, Selfie in the City, Love at the Festival en On the Beach. De geuren voor mannen variëren van frisse houtachtige tonen, kruidige accenten, warme ondertonen en een oriëntaalse basis. De geurlijnen zijn Fighting the Waves, Pushing the Limits, In the City en Feeling the Beat.

Extra leuk aan een eerste event is het ontmoeten van bloggers in reallife! Je kent iedereen wel een beetje van gezicht via Instagram, maar verder hebben we nooit direct contact gehad. Naast dat ik Evelien ontmoette, maakte ik ook kennis met Melissa, Priscilla, Nina, Helen en Daniëlle. Hoewel ik niet iedereen even veel gesproken heb vond ik het super leuk om deze meiden eens te ontmoeten. En natuurlijk kon een foto ook niet ontbreken!

Aan het einde ochtend kregen we nog een hele leuke goodiebag mee naar huis met daarop de tekst Catch & Shine. In mijn goodiebag zaten 3 leuke bathbombs en 4 handgemaakte zepen. Daarnaast zat er nog een pet in en twee parfums, namelijk Sparkling in the Club en Love at the Festival. Ik ben echt ontzettend dankbaar dat ik naar het event mocht komen en heb er ook echt van genoten. Ik vond het een bijzondere ervaring en vond het erg leuk om andere bloggers te spreken over dat wat we allemaal leuk vinden, namelijk bloggen, fotograferen en social media.

Let op! Zowel de bathboms als de handgemaakte zepen zijn vanaf nu verkrijgbaar tot en met week 50 voor €1.99 euro per stuk. De parfums uit het vaste assortiment kosten €5.99 per stuk. Neem zeker eens een kijkje bij de Catch & Shine producten bij jouw Kruidvat, de producten ruiken namelijk echt ontzettend lekker!

Waar wil jij een review van zien? 

4 Replies to “Kruidvat Catch & Shine persevent”

  1. Als je een review wilt schrijven over één van de producten zou ik het meest benieuwd zijn naar de bathbombs, ze zien er in ieder geval erg mooi uit. 🙂 Ik kan niet wachten totdat we in ons nieuwe huisje wonen en ik dan eindelijk weer een bad heb!
    Lauriëtte onlangs geplaatst…Zijn sapjes en smoothies gezond of ongezond?My Profile

  2. Wat een leuk artikel! Ik vond het event ook echt super leuk 🙂
    Liefs,
    Evelien

  3. Leuk artikel, kan ook niet anders met zo’n leuk georganiseerd en vrolijk event! Ik heb de bath cupcakes vorige week meteen op de foto gezet, even een momentje zoeken om ze in het water te gooien, haha;-) Ben heel benieuwd wat er dan gebeurt!

Geef een reactie

CommentLuv badge