Kruidvat tropical shampoo & crèmespoeling

Ben jij gek op het tropische zomergevoel en zou je je het liefst elke dag in een tropisch paradijs wanen, ook op de koudere dagen? Kruidvat heeft een eigen merk shampoo en crèmespoeling met een tropisch tintje. Ben je benieuwd of de shampoo en crèmespoeling je in tropische sferen brengen? Lees snel de review!

Kruidvat Shampoo Tropical is een verzorgende shampoo met een heerlijk frisse fruitige geur van perzik en citrus. Deze shampoo met toegevoegde pro-vitamine B5 laat het haar mooi glanzen.

De shampoo heeft een heerlijk fruitige geur die bij gebruik goed naar voren komt. Tijdens het wassen heb ik gemerkt dat mijn haar droog aanvoelde. Later heb ik mijn haar nog eens gewassen, waarbij ik meer shampoo heb gebruikt. Door een grotere hoeveelheid shampoo te gebruiken voelde mijn haar niet droog aan tijdens het wassen. De shampoo is fijn in gebruik, ruikt lekker en zorgt ervoor dat mijn haar lekker zacht is.

Kruidvat Crèmespoeling Tropical is een verzorgende crèmespoeling met een heerlijk frisse fruitige geur van perzik en citrus. Deze crèmespoeling met toegevoegde pro-vitamine B5 laat het haar mooi glanzen.

Ook de crèmespoeling heeft de heerlijke fruitige geur. De crème voelt stevig aan waardoor het goed aan te brengen is op het haar. Een kleine hoeveelheid is al genoeg om het haar lekker zacht te laten aanvoelen na een douchebeurt.

De flacons hebben een opvallende blauwe kleur en hebben dezelfde stijl als de andere varianten van Kruidvat eigen merk. Erg fijn vind ik dat de flacon van de crèmespoeling een witte dop heeft, zodat je deze snel kunt herkennen. De hoeveelheid crème en shampoo is goed te verdelen door de grootte van de dop.

De Tropical shampoo en crèmespoeling zijn als je het mij vraagt echte budget toppers. Ze doen hun werk en ruiken daarbij ook nog eens erg lekker, like! Daarnaast zit er in een fles maarliefst 500 ml. Voor de shampoo betaal je €0.99 en voor de crèmespoeling €1.39 per 500 ml. Goede deal als je het mij vraagt!

Ben jij al bekend met de Kruidvat eigen merk haarproducten?

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen ter review. Zie ook mijn Disclaimer.

7 Replies to “Kruidvat tropical shampoo & crèmespoeling”

  1. Geen geld joh! Ik lees vaker hele positieve reviews over deze producten van Kruidvat. Ook over die met Argan Olie. Als ik door mijn voorraad heen ben ga ik deze proberen

  2. Oh wow, ik denk dat ik deze maar ga halen voor de vakantie, supergoedkoop!

  3. Ik heb deze ook een tijdje gebruikt en vond hem ook erg fijn!
    TypischKim onlangs geplaatst…Mijn favoriete beauty-Youtubers!My Profile

  4. Oehh dit klinkt wel heel goed! Maar deze lijkt me niet geschikt voor mijn droge krullen, ik ga eens spieken of ze ook iets in de lijn hebben voor mijn touwhaar 😉

  5. Lijken me fijne producten! Ik had verwacht dat ze naar kokos zouden ruiken, op de een of andere manier associeer ik tropisch altijd met kokos 🙂 . Maar des te verrassend dat ze naar perzik en citrus ruiken. Ben ik ook dol op!

  6. Oh deze geurlijn kende ik nog niet. Ik hou wel van een tropisch geurtje!

  7. Dit lijken me fijne producten, ben erg benieuwd naar de geur!

Geef een reactie

CommentLuv badge