Lichtpuntjes van de week

Elke week wil ik met jullie terugblikken op een aantal geluksmomenten en lichtpuntjes van de week. Ik vind het belangrijk om me bewust te blijven van de (kleine) mooie momenten die in een week voorbij komen. Door middel van dit artikel neem ik de tijd om hierbij stil te staan. Lees je mee?

Dat ik ben wezen kijken bij een danstoernooi in de buurt.
Ik kan altijd zo genieten van het kijken naar dansen. Dit keer ben ik wezen kijken bij een danstoernooi waar onder andere gardedans te zien is. Ik vond het weer erg leuk om te kijken en mis het nog steeds na al die jaren dat ik gestopt ben.

♥ Het eerste Clevers ijsje van het jaar gegeten.
Als er een bepaalde soort ijs is waar ik echt gek op ben is het wel schepijs. Ik vind het zo leuk om steeds andere smaken te proberen. Samen met mama ben ik in een pauze van het danstoernooi naar Clevers gelopen voor een bolletje ijs. Ik koos voor de smaak Cookies, yum!

♥ Dat ik mijn blogplanning deze hele week goed aangehouden heb.
Het lukt mij niet altijd om mijn blogplanning aan te houden naast school, stage en werk. Ik merkte dat ik dit eerder vaak zag als een ‘moet’ terwijl ik het wel heel erg leuk vind om te doen. Deze week is het me gewoon gelukt en daar ben ik trots op! Ik merk ook dat de artikelen voor mijn doen beter dan eerder bekeken worden. Erg leuk om die vooruitgang te zien!

♥ Dat ik overloop van blog inspiratie.
Nu ik een tijdje niet geblogd heb in verband met drukte kon ik niet wachten om weer te beginnen. En laat ik nu net overlopen van inspiratie, oh wat is dat fijn zeg! Mijn plezier in het bloggen is weer helemaal terug, ik geniet er oprecht van.

♥ Dat het in de avond weer langer licht is.
Oh, wat vind ik het fijn dat het weer langer licht is. Ik heb het gevoel dat een dag zoveel langer duurt, ik kan langer blogfoto’s maken en het motiveert mij om in de avond productiever te zijn. Score!

Wat zijn jouw lichtpuntjes van de week?

5 Replies to “Lichtpuntjes van de week”

  1. Wat leuk dat je zo je lichtpuntjes op een rijtje zet. Mijn lichtpuntje afgelopen week is dat ik weer lekker kon schrijven en mijn balkon klaar kon maken voor het seizoen 🙂
    Mariska van Heel onlangs geplaatst…Gezichtsreiniging – #DetoxJeGezichtMy Profile

  2. S Avonds langer licht is zooooo heerlijk! En dat alles zo mooi groen word!

  3. Wat fijn dat je blogplanning in orde is en dat je een bol vol met inspiratie hebt! En wat betreft schepijs: love it!

  4. Superfijn dat je veel inspiratie hebt voor je blog, dat voelt altijd goed! Ik vind het ook fijn dat het langer licht is in de avond, vooral na een lange schooldag.

  5. Heerlijk he al die lichtpuntjes! Het eerste echte schepijsje vind ik ook altijd erg bijzonder, haha. En zo herkenbaar! Inderdaad is bij mij ook de inspiratie niet te stoppen en ik geniet ook erg van het langer licht in de avond.

Geef een reactie

CommentLuv badge