MAC Craving

Al een tijdje stond deze MAC lippenstift op mijn verlanglijstje nadat ik deze eens getest had bij een vriendin. Na mezelf een hele tijd te hebben ingehouden om deze lipstick te kopen besloot ik deze voor mijn verjaardag te vragen. In dit artikel laat ik je de prachtige kleur zien van mijn nieuwste MAC aanwinst!

De lipstick is zoals we gewend zijn van MAC mooi strak vormgegeven. De kleur van de lipstick spat er vanaf! De zwarte huls met hierin een licht glittertje en het zilver geven me echt een luxe gevoel. Alleen door de vormgeving ben ik al fan, haha!

Craving wordt door MAC omschreven als ‘burst of plum’, dit is ook wel terug te zien in de kleur. De lipstick heeft een wat donkerdere roze, maar nijgt ook naar het rode. Hierin zie je de pruimen kleur echt terug! De kleur is aanwezig, maar niet te opvallend en dus geschikt voor elke dag.

MAC Craving is een amplified lipstick. Deze crèmeachtige formule zorgt voor een semi-glanzende finish met een mooi dekkend resultaat in slechts een laagje. De lipstick laat zich gemakkelijk aanbrengen op de lippen en de lippen voelen zacht en verzorgd aan.  De amplified collectie van MAC bevat meerdere opvallende kleuren!

De lipstick heeft een mooie glanzende finish, maar niet té glanzend. Mijn lippen voelen niet droog aan na deze lipstick een dag gedragen te hebben zoals wel eens voorkomt bij een matte lipstick.

Zo ziet Craving er uit op mijn lippen. Ik ben echt heel erg blij met deze mooie toevoeging aan mijn lipstick stash! Mijn verwachting is dat ik deze kleur er vaak bij zal pakken, want de kleur is lekker draagbaar. MAC Craving is onder andere te koop bij Douglas voor €19.50 per stuk.

Wat vinden jullie van deze kleur?

7 Replies to “MAC Craving”

 1. Craving is echt top! Ook één van mijn favo’s (en één van mijn eerste MAC lipsticks trouwens!)

 2. Wat een prachtige kleur dit! Ik moet deze misschien ook maar toevoegen aan mijn collectie. Ik denk trouwens dat je Syrup ook heel mooi zou vinden!
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #55 – Gezellige zaterdag & beauty aankoopjesMy Profile

 3. Mooi kleurtje zeg! Staat je goed (:

 4. Heel mooi kleurtje! Ik heb deze lipstick nog steeds op mijn wishlist staan 🙂
  Es onlangs geplaatst…Top 5 Catrice Make-upMy Profile

 5. Wat een prachtige kleur! Deze ga ik onthouden. Staat je echt heel erg mooi 🙂 Liefs, Sija

 6. Ik vind het wel een hele mooie kleur 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Ibiza, Loreley, Antwerpen en Rotterdam bezoekenMy Profile

 7. Mooie tint hé! Gek genoeg valt hij bij mij veel donkerder uit.

Geef een reactie

CommentLuv badge