MAC Faux

In een korte tijd heb ik maarliefst 3 hele mooie MAC lipsticks kunnen toevoegen aan mijn make up stash. De komende tijd zullen al deze lipsticks een mooi plaatsje krijgen op mijn blog en vandaag zal de eerste in de spotlight staan. Ik laat jullie kennismaken met de lipstick Faux! Neem zeker een kijkje als je opzoek bent naar een mooie nude lipstick!

Zoals we gewend zijn van MAC heeft de lipstick een mooie stijlvolle zwarte huls met zilveren accenten.  Naar mijn mening komt op deze manier de kleur van de lipstick extra mooi naar voren. De vormgeving, zwarte huls met lichte glitters en de zilveren accenten maken er voor mij echt een luxe product van. In mijn stash vind ik de lipsticks dan ook extra mooi.

Door MAC wordt Faux omschreven als ‘muted mauve-pink’. Zelf zou ik de lipstick omschrijven als een nude kleur met een roze/bruine ondertoon. Een veilige lipstick die toch mooi zichtbaar is wanneer je deze draagt. De lipstick heeft bij elke huidskleur een totaal andere kleur, maar blijft lekker draagbaar!

MAC Faux heeft een satin finish, dat wil zeggen dat de lipstick semi-matte is en een gemiddelde tot volledige dekking biedt. De lipstick voelt zacht en verzorgend aan en heeft en satijnen finish.

In een laagje is de lipstick mooi egaal dekkend. De lipstick brengt gemakkelijk aan, de lippen voelen zacht en verzorgd aan. Faux blijft goed zitten, maar na een maaltijd zal de kleur toch even bijgewerkt moeten worden. Hieronder draag ik MAC Faux en zie je hoe de kleur bij mij staat.

Faux is zeker een kleur die ik vaak ga dragen. De kleur zorgt voor een mooie gezonde look en is erg geschikt voor elke dag. Mijn lippen voelen zacht aan en de kleur is mooi aanwezig. Ik denk dat Faux samen met Mehr een van mijn favorieten gaat worden dit najaar! MAC Faux is te koop bij oa Douglas voor €19,50 per stuk.

wat vinden jullie van deze kleur?

5 Replies to “MAC Faux”

  1. Ik gebruik bijna alleen maar Mac make-up. Faux heb ik zelf niet maar ik vind t wel een mooie kleur. Ik gebruik bijna altijd Brave en Mac red!

  2. Mooie kleur!!
    Mei Qi onlangs geplaatst…een bolletje málagaMy Profile

  3. Dit is echt een ontzettend mooie kleur! Ik vind hem heel erg mooi staan bij je.
    Nicole onlangs geplaatst…The Self-Tanning Round-Up: What’s Good and What Isn’t?!My Profile

  4. Mooie kleur! Ik pak hem er eigenlijk bijna nooit meer bij.

  5. Wat een prachtige kleur!

Geef een reactie

CommentLuv badge