Make-up favorieten oktober 2018

We zitten alweer een aantal dagen in de maand november, dus het is de hoogste tijd voor een artikel met mijn favoriete beauty producten van de maand oktober! Vandaag deel ik een aantal nieuwe producten die favoriet zijn geworden en een aantal producten die ik al een tijdje had en heb herontdekt! Kijk je mee?

Real Techniques blush brush

Een all-time favorite van mij is toch wel deze kwast van Real Techniques. De kwast brengt het poeder gewoon heel erg prettig aan en zorgt ervoor dat je het resultaat mooi kunt opbouwen! En de kleur is trouwens ook niet lelijk, love pink!

Estee Lauder Double Wear Nude

Een foundation die ik sinds begin september aan mijn stash heb toegevoegd is deze variant van Estee Lauder. Eerder gebruikte ik enkel van die mousse foundations, maar die zijn helemaal niet mooi wanneer de huid droog is. Ik heb eerder verschillende vloeibare foundations aangeschaft, maar telkens voelde ik deze heel erg zitten en had ik het gevoel dat de huid echt afgedekt werd. Deze foundation van Estee Lauder voelt heel erg zacht aan en zorgt voor een mooi subtiel effect. Daarbij voelt het ook niet of de huid helemaal afgesloten is, wat ik ook erg prettig vind! Zelf heb ik de kleur Sand.

Clinique High Impact mascara

Een mascara die ik eens bij een pakketje kreeg is binnen een korte tijd uitgegroeid tot een favoriet van mij. De mascara spreidt de wimper haartjes goed, wat zorgt voor een mooi effect. Het borsteltje vind ik fijn in gebruik. Wat ik ook merk is dat ik nauwelijks waterproof mascara meer gebruik en vind dat zelf erg prettig! Ik denk dat ik deze nog wel eens ga aanschaffen mocht deze op zijn.

Mac Faux

Lipsticks van Mac vind ik vanzelfsprekend vaak al erg mooi. Faux is een lekker draagbaar kleurtje, waardoor ik deze er vaak bij pak. De lipstick is niet alleen geschikt voor bijzondere gelegenheden, maar ook voor een dagje school, stage of werk! Hier kun je trouwens de volledige review lezen.

Benefit Blush Bar – Rockateur

Wie mij al langer volgt weet dat ik al een hele tijd de blush bar van Benefit in mijn stash heb. De laatste tijd ben ik groot fan van de blush rockateur. De kleur is makkelijk te combineren en ligt natuurlijk op de huid. Het subtiele glansje vind ik net dat beetje extra geven!

Mac Soft & Gentle

Een echte favoriet vanaf het moment dat ik de highlighter heb aangeschaft. Ik draag Soft & Gentle elke dag met veel plezier. De luxe verpakking geeft ook net dat beetje extra wanneer ik het product gebruik. Ik denk dat dit product van velen een favoriet is, haha!

Wat zijn jouw make-up favorieten van het moment?

8 Replies to “Make-up favorieten oktober 2018”

 1. MAC Faux is echt mijn all time favorite en draag ik bijna iedere dag. Dat geldt ook voor Soft en Gentle. Het palette van Benefit heb ik ook alleen gebruik ik iets minder vaak.

  1. Het palette gebruikte ik eerst ook veel minder vaak, maar nu heb ik echt een favoriet, haha!

 2. Oeh, je hebt me nieuwsgierig gemaakt naar die mascara, die heb ik namelijk ook nog liggen haha! Ik moet overigens Faux ook weer vaker gaan gebruiken.

 3. Mooie favorieten heb je. De blush bar is echt prachtig
  Tessa onlangs geplaatst…Make up was my first loveMy Profile

 4. Wat mooi, dat Benefit palette! Gave producten 🙂

 5. Wow, die Benefit blush ♥ Mooie merken gebruik je! Leuk om jouw favorieten te zijn 🙂

 6. Soft & Gentle!!! Jaa!! Dat is echt sowieso de mooiste highlighter die er is!

  1. Helemaal mee eens!

Geef een reactie

CommentLuv badge