Marc Jacobs Eau So Fresh

Op Instagram zie je ze bijna dagelijks voorbij komen, de prachtige flacons van Marc Jacobs. De bloemetjes bovenop in verschillende kleuren met daarbij gouden details, love it! Maar naast dat de flacons prachtig zijn is het natuurlijk belangrijk dat de geur ook lekker is. Vandaag een review over Daisy Eau So Fresh.

Dankzij de prachtige flacon ben ik naar een parfumerie gegaan, omdat ik natuurlijk ook erg benieuwd was naar de geur. En gelukkig beviel die me erg goed. Toch heb ik nog ruim anderhalf jaar gewacht met het kopen van de parfum door de prijs. Nu anderhalf jaar later heb ik de parfum (75 ml) eindelijk in mijn bezit dankzij een hele fijne korting van 25% bij de parfumerie. Daarnaast had ik nog €30 aan VVV-bonnen, Score! PS. Kijk even naar de prachtige dop van deze flacon. Dat kun je toch niet laten staan?

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh wordt omschreven als een bloemige fruitige geur. Daisy Eau So Fresh is zoals de naam al laat beschrijft het lichtere zusje van Daisy.

Topnoten: Robijnrode grapefruit, frambozen, groene bladeren en peer.
Hartnoten: Viooltjes, wilde rozen, appelbloesem, lychee en jasmijnbloemblaadjes.
Basis: Muskus, pruimen en cederhout.

In de geur herken ik het bloemige wel, maar het fruitige en frisse staat wat meer op de voorgrond. Dat is dan ook waardoor ik de parfum zo kan waarderen. Een heerlijke parfum voor in de lente en de zomer. Wat ben ik blij dat de mooie flacon ervoor heeft gezorgd dat ik de parfum zelf ook ben gaan ruiken. De Marc Jacobs parfums zijn echt stuk voor stuk erg lekker, ik kon bijna niet kiezen toen ik voor het schap stond. Dit is dan ook zeker niet mijn laatste MJ parfum. Love it!

Marc Jacobs Eau So Fresh is te koop bij verschillende parfumerieën verkrijgbaar in 75 ml voor €75.55 en 125 ml voor €98.90.

Ben jij ook zo’n fan van de Marc Jacobs parfums?

15 Replies to “Marc Jacobs Eau So Fresh”

 1. Ik test ze wel altijd in de Douglas alleen ik vind ze zo prijzig. Als ik dalijk veel geld ga verdienen koop ik er zeker eentje.
  Lieke onlangs geplaatst…Fashion | 5x favorieten zwarte items in mijn kastMy Profile

 2. Ik heb deze ook en ben er helemaal gek op! Ik wil snel de nieuwe halen ook, naam ontglipt me eventjes 🙂

 3. Dit lijkt mij zo’n lekker geurtje! Hij staat al een tijdje op mijn wishlist. <3
  Liefs,
  Evelien

 4. Ik ben eigenlijk iemand die geen parfum draagt. Vaak omdat ik het zelf vrij heftig vind ruiken en erg prijzig vindt. Ik vind het flacon erg leuk eruit zien en als ik binnenkort bij de Douglas kom ga ik toch eens even snuffelen 🙂
  Tessa | Daily Inception onlangs geplaatst…Lifestyle | Foto op Aluminium (review)My Profile

 5. Zo dat is een behoorlijke prijs! Fijn dat hij je zo bevalt!

 6. Merk parfums zijn zooo lekker. Alleen ook prijzig, en op de één of andere manier geef ik dan liever mijn geld aan andere dingen uit.

 7. Ik ben altijd gek op parfum verpakkingen en deze is dan ook écht leuk. Alleen jammer van de prijs haha. Maar heel goed dat je hem lekker vind ruiken!

 8. Mooi flesje! Die wil je niet weggooien als ie leeg is! Het is voor mij te prijzig, maar naar aanleiding van je inschrijving, denk ik dat ik hem ook heel lekker zou vinden. Misschien maar eens proberen te sparen. 🙂

 9. Dit is 1 van mijn favoriete parfums

 10. Ik vind de verpakking van Marc Jacobs parfums altijd zo mooi!
  Neeltje | Thoughts in Style onlangs geplaatst…Displaying Your Favorite Quote Like This | How To Style: Letter BoardsMy Profile

 11. niet goedkoop maar dan heb je wel naast een geurtje ook een mooie decoratie 🙂

 12. Dat flesje alleen al is prachtig! Maar ook de geur lijkt me super!
  elke onlangs geplaatst…Giveaway // given phone casesMy Profile

 13. Ben benieuwd naar de geur, ga zeker ruiken in de winkel!

Geef een reactie

CommentLuv badge