Mijn favoriete bloggers van dit moment

Al een aantal jaren volg ik verschillende blogs. Af en toe volg ik er een aantal niet meer en regelmatig komen er ook weer hele leuke nieuwe blogs bij. Heerlijk vind ik het om elke ochtend even artikelen te lezen van andere leuke bloggers. Vandaag deel ik enkele van mijn favorieten van dit moment! Kijk je mee?

Bron foto

Glam and Glitters – Melissa & Laura

Als ik toe ben aan een dosis herkenbare beauty artikelen neem ik een kijkje op Glam and Glitters. Vooral shoplogs zijn favoriet net als de wekelijkse ‘behind the blog’ artikelen. Lekker herkenbaar. Wat ik éxtra leuk vind is dat Melissa een soortgelijke opleiding heeft gedaan en nu regelmatig het een en ander deelt over het hulpverlenen. Interessant om te lezen over een leeftijdsgenoot in hetzelfde vakgebied als waarin ik studeer en werk.

La vie de Daphne – Daphne

Voor de mooiste flatlays ga ik for sure naar de blog van Daphne. Daar kan ik nog wat van leren! Niet alleen de flatlays zijn erg mooi, maar ook de outfit foto’s zijn vaak prachtig. Ik zou willen dat ik zo’n mooie foto’s kon maken en zo mooi op foto’s kon staan. Ook zijn de persoonlijke artikelen erg leuk om te lezen. Lekker herkenbaar ook.

Symplynspecial – Nina

Ook op de blog van Nina neem ik regelmatig een kijkje. Ik ben gek op de ‘mijn week keer 4’ artikelen waarin er verschillende onderdelen kort aangestipt worden. Zoals artikelen die haar zijn bijgebleven, steekwoorden en foto’s. De blog van Nina vind ik lekker laagdrempelig en herkenbaar wat fijn leest. Ik kom er voor verschillende artikelen zowel beauty, reviews als persoonlijk. Ook vind ik de foto’s van de artikelen erg leuk!

By Rebecca Denise – Rebecca

Een prachtige layout met de mooiste foto’s! En lekker herkenbaar. Op de blog van Rebecca neem ik regelmatig een kijkje om artikelen te lezen rondom de thema’s beauty, fashion en lifestyle met een hele fijne persoonlijke touch. Vooral de foto’s vind ik altijd echte eyecatchers bij de artikelen. Goals! Ook vind ik het heerlijk om regelmatig een kijkje te nemen op het youtube account van Rebecca.

My Cup of Care – Justine 

De persoonlijke lifeblog van Justine staat op het moment volop in het teken van reizen. Wat ik zo leuk vind aan de blog van Justine zijn de artikelen over Australië. De wekelijkse foto artikelen zijn erg leuk, omdat je een inkijkje krijgt in het werk van een au pair in Australië. Maar ook de andere artikelen rondom het reizen vind ik heerlijk om te lezen. En de foto’s die ze plaatst van haar reizen.. Wauw! Je wilt er spontaan zelf van op reis.

Belle Vie Fashion – Priscilla

Op de blog van Priscilla neem ik regelmatig een kijkje voor de fijne product reviews van mooie beauty producten. Doordat ik zelf beauty blogger ben vind ik het heerlijk om deze artikelen ook bij een ander te lezen. De productfoto’s bij de reviews vind ik altijd erg mooi en passend bij het artikel. Love it!

En naast dat deze meiden allemaal leuke blogs hebben lijken het me stuk voor stuk leuke! Het lijkt me dan ook heel gezellig om ze eens te zien op een bloggersevent of bloggersmeeting. 

Wat zijn jouw favoriete bloggers van het moment?

 

14 Replies to “Mijn favoriete bloggers van dit moment”

 1. Super leuke blogjes! Ik ken ze allemaal en volg ze met plezier, de blog van Daphne blijf ook een groot favoriet van mij.
  Liefs,
  Evelien

 2. Wat een leuk lijstje! Ik vind die laatste drie ook erg leuk!

 3. Wat een leuk lijstje! Ik ken er al aardig wat van. Rebecca is ook zeker een favoriet van mij op het moment.
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #26 – 19 tot 25 augustusMy Profile

 4. Leuk om weer nieuwe bloggers te ontdekken! Toevallig had ik een paar dagen geleden ook een favoriete bloggers-artikel online staan haha!
  Anna onlangs geplaatst…REVIEW | MARBLE KWASTEN VAN DE PRIMARKMy Profile

 5. Zo lief! <3 <3 Jammer alleen dat ik komende tijd niet echt veel aan bloggen toe ga komen..

 6. Ik ken ze allemaal niet, maar ik hou ook meer van foodblogs, dan beauty- en lifestyleblogs. Reisblogs vind ik wel leuk, dus ik ga eens kijken op die van Justine.
  Lianne onlangs geplaatst…Perzik-yoghurtcake met sinaasappelMy Profile

 7. Wat super leuk, ik ken ze letterlijk allemaal al. 🙂 Inderdaad hele toffe bloggers!

 8. Heerlijk als blogs herkenbaar zijn :). Ik ga eens een kijkje nemen op deze blogs :).
  Xxxx, leoniae
  Leoniae onlangs geplaatst…Review Infinity ketting van Names4ever.nlMy Profile

 9. Wat een super leuk lijstje ! Zo leer ik ook weer een paar nieuwe blogs kennen 🙂

 10. Oh wat een superleuke tips! Ik kende Daphne als enige nog niet en ben haar op Instagram gaan volgen. Mooie foto’s maakt ze! De andere 5 bloggers volg ik allemaal al een tijdje met heel veel plezier 🙂 Echt aanraders inderdaad!
  Romy onlangs geplaatst…Over het nut van ‘nutteloos’ bezig zijnMy Profile

 11. Leuke selectie, ik ben altijd op zoek naar nieuwe leuke blogs, dus ik ga zeker eens een kijkje nemen.

 12. Great list. Oh wauuuww! What a beautiful post and blogs!

 13. Naaah wat ontzettend lief! Ik had dit helemaal nog niet gezien. Ik word er helemaal happy van, wat een lieve woorden! <3

 14. Er zitten inderdaad een paar hele leuk tussen! Ook een paar bloggers die ik persoonlijk ken ^^ Tof om nieuwe blogs te leren kennen 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge