Mijn gekregen verjaardagcadeaus 2017

Precies een maand geleden, op 5 maart ben ik 22 jaar geworden. Dit heb ik natuurlijk gevierd met familie en vrienden tijdens een verjaardagsfeest. Naast alle ontzettend leuke bezoekjes ben ik ook enorm verwend. Vandaag laat ik zien wat ik allemaal gekregen heb voor mijn 22e verjaardag. Kijk je mee?

Van mijn zusje kreeg ik een doosje met daarin karamel bonbons en een flesje ijsthee. Toen ik de cadeautjes terug in het doosje wilde doen kwam ik erachter dat er onder een zwart laagje pas de échte cadeautjes zaten. Twee prachtige Nyx soft matte lipcreams die al een hele tijd op mijn wishlist stonden, namelijk: Rome en Madrid. Vooral Rome is echt prachtig, wat ben ik gek op die kleur. Heel erg bedankt Sara! ♥ PS. de karamel bonbons waren natuurlijk al op voor de foto, haha.

Mijn vader was met mijn zusje op pad geweest toen ik op stage was, toen ik de camera uit zijn auto moest halen stond daar een cadeautje verstopt. En dat terwijl ik dacht dat ik samen met hem een sieraad uit zou gaan zoeken in de winkel. Wat een verrassing! Van mijn vader kreeg ik dus deze prachtige Buddha to Buddha armband. Ik had nooit verwacht dat ik deze armband zou krijgen voor mijn verjaardag. Een Buddha to Buddha armband stond al zo ontzettend lang op mijn wishlist, maar is niet iets wat ik vraag voor een verjaardag. Vandaar dat ik ook dubbel verrast was toen ik het cadeautje uitgepakt had. Wauw, wat is het toch een mooi sieraad. Echt heel erg bedankt papa! ♥

Ook mijn moeder en haar vriend zijn op pad geweest voor een mooi sieraad, maar doordat ze niet goed wisten welke maten mijn Mi Moneda houders waren besloten ze een cadeaubon te geven. Op deze manier kan ik mijn eigen munten uitkiezen voor in mijn Mi Moneda ketting. Ik vind sieraden krijgen een van de mooiste dingen, omdat ik hier echt een emotionele waarde aan hecht. Ook kreeg ik de zilveren cijfers als verrassing. Een dag voor mijn verjaardag heb ik heel de stad afgezocht voor 2 zilveren cijfers, maar nergens hadden ze ze nog. Op mijn verjaardag kreeg ik ze ineens in mijn handen met de tekst, ‘goh, wat gek dat ze ze niet meer hadden’. Wat een verassingen, haha. Heel erg bedankt voor deze mooie cadeaus! ♥

Ook mijn vriendinnen vonden het moeilijk om een munt te kiezen, het is natuurlijk echt iets persoonlijks. Dus ook van hen kreeg ik een cadeaubon voor een leuke sieradenwinkel. Dat sieraden shoppen gaat helemaal goed komen, bedankt girls!

Een andere vriendin gaf me deze verzorgingsproducten. De handzeep ruikt echt ontzettend lekker en het design is zoals we van de Hema gewend zijn weer erg leuk. De handcrème lijkt me erg fijn om in mijn tas te stoppen, een niet al te groot formaat, ideaal. Ook kreeg ik hierbij nog fudge, maar die heb ik in de huiskamer op tafel gezet. 🙂 Bedankt!

Naast deze ontzettend leuke cadeaus kreeg ik nog lieve kaartjes met daarin een bijdrage. Ik ben echt dankbaar voor de gezelligheid op de verjaardag zelf en natuurlijk voor deze lieve cadeaus.

Liefs, Kim

19 Replies to “Mijn gekregen verjaardagcadeaus 2017”

 1. Wat een leuke cadeau’s heb je gekregen! Nog van harte gefeliciteerd!

 2. Allereerst: alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een prachtige cadeaus en verrassingen. Een heerlijke verjaardag lijkt me 🙂

 3. Proficiat en wat een toffe cadeaus

 4. Wat een prachtige armband! Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  Liefs

 5. De armband is zeker heel mooi. Leuk dat je zo verwend bent en een mooie dag hebt gehad.
  Mariska van Heel onlangs geplaatst…3 tips voor zorgeloos leven en slapenMy Profile

 6. Wat ben je verwend!!! De armband vind ik echt prachtig! Mooi cadeau 🙂

 7. Leuke cadeautjes.
  je Boeddha armband is echt prachtig!

 8. Wat een leuke cadeaus! En even: die NYX Matte Lip Creams zijn inderdaad echt heaven. Zelf heb ik Abu Dhabi en Stockholm en deze zijn echt topfavoriet. Zo fijn!

  1. Ja, de matte lipcreams zijn echt top!! Mijn favorieten zijn toch wel Cannes, Stockholm en Rome! Al draag ik Ibiza ook regelmatig.

 9. Mooie cadeaus heb je gehad zeg! Die matte lip creams zijn enorm fijn, heb er zelf ook een stuk of zes 🙂

 10. Nog gefeliciteerd! Wat een leuke cadeautjes!

  Leuk blog heb je :). X

 11. Nog gefeliciteerd met je verjaardag ! En wat een super toffe en prachtige cadeaus heb je gekregen.

 12. Haha wat grappig dat wij tegelijk een artikel over onze verjaardagscadeautjes posten, nog gefeliciteerd! Je bent goed verwend en wauw die armband!

 13. Wat een leuke cadeau’s heb je gehad! Ik ben heel erg benieuwd welke munten je uit gaat zoeken van je cadeaubonnen 🙂 Ze hebben weer zoveel nieuwe munten binnen

  1. Aah ik ben benieuwd. Binnenkort eens een kijkje nemen dan!

 14. Wat een leuke cadeau’s heb je gekregen! En die armband waauw!
  elke onlangs geplaatst…Vlog // avant première & hugo boss eventMy Profile

 15. Nog gefeliciteerd! Leuke cadeautjes heb je gekregen.

Geef een reactie

CommentLuv badge