Mijn gekregen verjaardagcadeaus 2018

Vorige week maandag was ik jarig en werd ik 23 jaar oud. De zaterdag daarvoor vierde ik mijn verjaardag met familie en vrienden onder het genot van een lekker stukje taart en een heleboel gezelligheid. Natuurlijk heb ik ook weer erg leuke cadeautjes gekregen die ik vandaag met jullie deel! Kijk je mee?

Voor mijn verjaardag had ik een kleine wishlist gemaakt met wat leuke tips. Mijn moeder en haar vriend gaven mij deze heerlijke producten van Etos in de geur guava en pineapple. Toen ik zag dat deze lijn in de winkels lag kon ik het niet laten om even te gaan ruiken en deze geur is absoluut mijn favoriet! Lekker zoet voor in de zomer. Ik kreeg de bodylotion, de doucheolie en twee keer de foam. Ik kan wel even vooruit!

Ook kreeg ik van mijn moeder en haar vriend deze armband van My Jewellery! Deze stond ook op mijn wishlist, ik vind de bangles van My Jewellery al een hele tijd mooi en besloot dat dit wel een mooie gelegenheid was om op de wishlist te zetten. Ik hecht altijd erg veel waarde aan het krijgen van sieraden op bijzondere gelegenheden of van bijzondere mensen. Deze armband heb ik al regelmatig gedragen met veel plezier!

Van mijn vader en zijn vriendin kreeg ik deze mooie dunne Josh armband. Ik ben gek op steentjes en alles wat glittert, maar vond mijn huidige Josh armband af en toe wat te groot en opvallend. Deze is heeft steentjes, maar is ook mooi subtiel. Ik vind de armband echt prachtig! Ik kreeg trouwens ook nog een Malteser puppy knuffel cadeau als grap, omdat ik een puppy vroeg voor mijn verjaardag, haha!

Mijn zusje heeft ook goed naar mijn wishlist gekeken en verraste me met maarliefst 3 lipsticks. De nieuwe NYX Matte Metallic lipsticks stonden hoog op mijn lijstje en dan met name de kleuren Budapest en Monte Carlo. Naast deze twee liquid lipsticks kreeg ik ook nog een hele mooie MAC lipstick, namelijk Craving. Deze heb ik eens bij een vriendin op mijn lippen gedaan en vond ik zo mooi! Nu kan ik deze zelf zo vaak dragen als ik wil. Ik kan weer even vooruit met deze nieuwe lipsticks!

Van een vriendin kreeg ik een hele lekkere bodymist van Hema, deze geur heeft wat weg van de blauwe Rituals lijn. Lekker! Ik schreef al eens eerder over de Hema bodymists, dat lees je hier! Ik denk in ieder geval dat ik deze bodymist regelmatig erbij ga pakken om even lekker op te frissen!

Van een andere vriendin kreeg ik een cadeaubon voor The Body Shop. Heel erg leuk, want ik mag daar meestal niks kopen van mezelf, omdat ik teveel producten heb staan. Met een cadeaubon veranderd dat natuurlijk en kan ik weer eens rondsnuffelen in de winkel op zoek naar lekker ruikende producten!

Een vriendin kent me wel heel erg goed! Ze gaf me namelijk een setje met Monin koffiesiropen en hoewel ik niet heel vaak koffie drink vind ik deze zo leuk. Kijk alleen al naar de vormgeving van de flesjes, love it! En natuurlijk ook lekker in de koffie of in een of ander baksel. Daarnaast gaf ze me ook nog een mix voor koekjes, smartphone cleansing wipes, Etos doucheolie in de geur guava/pineapple en een lijst met afbeelding. Het leuke was dat ze op elk cadeautje een tekst had geschreven over de inhoud, hierbij ook rekening gehouden met mijn blog, haha lief!

Van 3 vriendinnen kreeg ik een heel relax pakket met het thema blauw. Een cadeauverpakking met allerlei Hammam verzorgingsproducten, (geur)kaarsjes, een fotolijstje en een heel erg lekker warm deken. Dit alles verpakt in een rijdende draadmand met deksel voor op mijn kamer. Ik moet nog even goed op zoek naar een geschikt plaatsje voor dit mooie mandje, want ik houd wel van deze stijl! Dat relaxen komt vast helemaal goed met al deze producten tussen alle drukte door.

Naast deze cadeautjes kreeg ik ook nog erg lieve kaartjes. Ik wil iedereen bedanken voor alle mooie cadeautjes, de gezelligheid en de felicitaties op mijn verjaardag!

Liefs, Kim

 

10 Replies to “Mijn gekregen verjaardagcadeaus 2018”

 1. Toffe cadeautjes! Van die verzorgingsproducten zijn altijd leuk vind ik want dat gebruik je toch sowieso 🙂 en een mooi juweel is ook een fijn cadeau! Dan heb je altijd een herinnering aan iemand of aan een gebeurtenis. Ik ga je artikel over die bodymists eens lezen want het lijkt me wel een tof product!
  Irene onlangs geplaatst…Duizend vragen aan jezelf • Deel 76My Profile

 2. Die lijn van Etos is echt heerlijk inderdaad, ik heb er ook een paar producten van 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Hoe bewerk ik mijn Instagram foto’s?My Profile

 3. Wat een leuke cadeautjes heb je gekregen! Superleuk armbandje van My Jewellery ook 🙂

 4. Wat een leuke cadeautjes heb je gekregen! Zo tof al die lipsticks van NYX! En ik ben ook zo benieuwd naar de producten van Etos.
  Anna onlangs geplaatst…Geld verdienen met bloggen? Met deze 4 tips gaat het je lukken!My Profile

 5. Wat heb je mega leuke cadeautjes gehad! Die lipstick van Mac ziet er mega mooi uit.
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #54 – New shoes & iets te vierenMy Profile

 6. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Je bent heerlijk verwend, erg leuk allemaal!

 7. Nog gefeliciteerd!! Je bent goed verwend zeg, hihi. Ik ben heel benieuwd naar de lijn van Etos. Ik heb ze nog nooit eerder gezien! De geur spreekt mij wel aan. 🙂 Die lipsticks van Mac en NYX zijn ook toffe kleuren zeg. Leuk leuk! Geniet van je cadeautjes. 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…De lente in mijn bolMy Profile

 8. Wat een leuke cadeautjes heb je gekregen! Die siroopjes van Monin zijn zooo lekker!

 9. Stuk voor stuk hele leuke cadeaus! Die nieuwe lijnen van Etos zijn héérlijk!

 10. Dat armbandje is zo leuk! Ik wist niet dat die siropen van Monin ook zo verkocht werden. Die zie ik altijd alleen maar in restaurants, hahah. De bodymist van de Hema lijkt me erg lekker 🙂
  Mevrouw Marloes onlangs geplaatst…De Sunshine Blogger AwardMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge