Mijn gellak collectie + nail art creaties

Vandaag laat ik mijn gellak collectie zien en een aantal gellak nail art creaties die ik gemaakt heb. Ik heb sinds 2 jaar nu zelf gellak en een aardige kleurencollectie. Ik vind het leuk om mijn creaties eens te laten zien, omdat ze er vaak toch anders uitzien als nail art creaties met gewone nagellak. Voor het gemak heb ik de foto even genummerd, om zo de kleuren een naam te geven. Dit zijn dus geen nummers die te maken hebben met de gellak kleuren opzich.  Kijk je mee?

De meeste gellak uit mijn collectie is van Florence. Hier ben ik vooral in het begin mee aan de slag gegaan en hier heb ik aardig wat kleurtjes verzameld.  De kleuren die ik heb van Florence zijn: Nummer 1 Lipgloss Lilac, nummer 4 Miami Red, nummer 5 Sao Paulo Pink (NEON), nummer 6 Panama Pink, nummer 7 Sumatra Skin, nummer 8 Phuket Plum, nummer 10 Sicily Sweet, nummer 11 Borneo Beige, nummer 12 Singapore Salmon, nummer 16 Italy Silver , nummer 17 Pretty in Green, nummer 18 Aruba Aqua, nummer 19 Malta Marine, nummer 20 African Elephant, nummer 22 Bali Blue.

De kleuren komen op de onderstaande afbeelding vrij goed over, de enige kleuren die niet helemaal goed overkomen zijn de echt felle kleuren, zoals: Sao Paulo Pink. Favorieten van Florence zijn voor mij toch wel Miami Red, Panama Pink, Sao Paulo Pink en Phuket Plum!
Gellak genummerd

Verder heb ik ook een aantal gellakken van Sensationail. Deze koop ik af en toe bij de Big Bazar voor een mooi prijsje! De kleuren van Sensationail zijn: Nummer 9 Babydoll pink , nummer 13 Beat the heat, nummer 14 La crème, nummer 15 Little gold dress, nummer 21 Ocean sparkle.

Ook heb ik een gellak van IBD, dit is nummer 23 in de kleur Titanium Dream. Ook heb ik nog 2 gellak kleuren van een minder bekend merk dit zijn nummer 2 en 3.

Gellak Fleur

 

Ik vind het erg leuk om nail art creaties te maken en ook met gellak ga ik wel eens aan de slag, bijvoorbeeld bij vriendinnen of familie. Ik ga dan vaak aan de slag met studs en een leuke stempelcreatie met een van de stempelplaten van Yours VS Sascha. Die zijn zo ontzettend leuk! De foto’s zijn niet allemaal even mooi, het is nu eenmaal heel anders fotograferen dan een nail art op eigen nagels, hihi. Ik moet nog even de beste manier uitvinden, zodat alles even goed te zien is.

gellak lianne glitter

Gellak Lizzy

gellak lianne

Gellak Eva

Draag jij wel eens gellak? Zoja, wat is jouw favoriete kleur/merk?

 

5 Replies to “Mijn gellak collectie + nail art creaties”

  1. Mooie collectie heb je verzameld! Ik heb zelf gellak van Pink Gellac 🙂

    1. Pink Gellac lijkt me ook erg fijn!!

  2. Wat een mooie kleiren. De glans van gellak spreekt me aan. Heb Bluesky gellak en die is echt super.

  3. Mooie collectie! Ik hou van gellak maar ven er zelf niet handig mee en laat het daarom altijd plaatsen 🙂

  4. Er is toch geen mooier plaatje dan nagellakjes op een rij. En dan die regeboogkleuren … Love it!

Geef een reactie

CommentLuv badge