Mijn gezichtsverzorging routine van dit moment

De laatste jaren heb ik veel ontdekt op het gebied van gezichtsverzorging en beetje bij beetje werd mijn routine uitgebreid. Het ene moment was ik erg nauwkeurig wat betreft de verzorging en reiniging terwijl ik er andere momenten wat minder mee bezig was. Tot een aantal weken geleden miste ik nog een paar producten in mijn routine en ik besloot dat het tijd was om deze compleet te maken. Tijd voor een goede gezichtsverzorging! Benieuwd naar alle producten die ik momenteel gebruik? Neem zeker een kijkje!

Reiniging | Purity Philosophy

Om te beginnen met mijn routine reinig ik mijn huid met mijn favoriete reiniger, Purity van Philosophy. Dit merk ik in bloggersland niet te missen en na jaren probeerde ik het driekwart jaar geleden zelf eindelijk uit. Vanaf dat moment was ik verkocht kan ik je vertellen! De huid voelt na het reinigen echt verzorgd aan en het is makkelijk in gebruik. Ik merk dat mijn huid geen heftige reactie vertoond na gebruik, iets wat ik bij andere merken wel eens heb ervaren. Purity verwijdert vuil, olie en make up waarbij de natuurlijke vochtbalans wordt ondersteunt.

Ik reinig mijn huid elke ochtend en elke avond.

Toner | Perfectly Clean Multi-Action Estée Lauder

Eerlijk moet ik toegeven dat ik nooit echt een toner gebruikte in een routine. Wel gebruikte ik af en toe verschillende merken als ik merkte dat ik onzuiverheden kreeg. Tijd voor een goede toner dus.

Na de reiniging met Purity breng ik wat van de verzachtende lotion aan op een watje waarmee ik vervolgens over mijn hele gezicht ga. Ik merk dat mijn huid niet te heftig reageert op deze lotion en dus niet uitdroogt. Ik zie mijn huid bij regelmatig gebruik frisser en egaler worden. De geur is ook erg lekker!

De toner gebruik ik elke ochtend en elke avond na de reiniging.

Dagcrème | Daywear Multi-Protection Anti-Oxidant crème Estee Lauder

Na de verzachtende lotion breng ik een klein beetje van deze dagcrème aan. De crème biedt een goede voeding aan de huid met daarbij een voortdurende bescherming tegen antioxidanten. Daarnaast wordt je direct beschermd tegen de uv-stralen door SPF15. Bij gebruik wordt de huid verfrist en goed gehydrateerd. Niet alleen voelt de huid gevoed aan, de geur is ook echt heerlijk verfrissend.

Deze dagcrème is geschikt voor de normale tot gemengde huid.

Nachtcrème | Take A Deep Breath Night Philosophy

De nachtcrème die ik al een hele tijd gebruik van het merk Philosophy kun je wel een favoriet noemen. De gel-achtige substantie vind ik echt ontzettend fijn en daarnaast is de geur ook echt lekker fris. Take A Deep Breath helpt de huid te hydrateren en ondersteunt bij het natuurlijke ontgiftingsproces tijdens de slaap. Deze nachtcrème is geschikt voor de gemengde tot vette huid.

Welke producten gebruik jij op dit moment in je routine?

7 Replies to “Mijn gezichtsverzorging routine van dit moment”

 1. Ik ben sinds een paar maanden van Estee Lauder overgegaan op Eucerin! Voor mijn gevoelige huid is dit beter!

 2. Wauw, Purity was ik weer vergeten. Die moet ik eens uit de kast halen, want dat vind ik in deze tijd van het jaar altijd een hele fijne reiniger. Ik gebruik op dit moment alleen micellair reinigingswater van Garnier, vervolgens een Oxygen Peel van Filorga. Dan smeer ik mijn gezicht in met een heerlijk serum van Clarins en mijn lippen met de 8 Hour Cream van Elizabeth Arden. Lekker simpel, maar wel vrij vlot :-).
  Femke onlangs geplaatst…Review: BLOOMR Coconut CharcoalMy Profile

  1. Het reinigingswater van Garnier is inderdaad ook echt top! Als ik veel make up heb gedragen gebruik ik die vaak nog voor de reiniging om alles er extra goed af te krijgen!

 3. Ik ontdek graag nieuwe producten, want heb helaas nog steeds niet ontdekt wat de goede combinatie is voor mijn huid. Die dagcrème heb ik ook een tijdje gebruikt en rook inderdaad heerlijk, heel fijn product.
  Loes onlangs geplaatst…REVIEW | Clinique High Impact mascaraMy Profile

  1. Het is ook echt moeilijk om een goede combi te vinden!! Ik heb nu deze combinatie, maar andere producten zullen misschien ook wel werken of misschien zijn er die nog beter zijn voor mijn huid.

 4. Purity is ook echt mijn all time favorite! Toevallig net product besteld van Paula’s choice, echt heel benieuwd naar. Clinique heeft ook echt een aantal hele goede producten vind ik zelf.

 5. Philosophy vind ik ook een super merk. Heerlijk!! Ik gebruik Purity al heel lang.

Geef een reactie

CommentLuv badge