Mijn nieuwste Buddha to Buddha aanwinst

Maak kennis met mijn allernieuwste aanwinst! Sinds afgelopen weekend ben ik in het bezit van een hele mooie subtiele Buddha to Buddha ring. Een ring van dit mooie merk stond al een aantal jaren op mijn wishlist, maar toch kwam het er nooit van dat ik er echt eentje ging aanschaffen. Vandaag laat ik jullie maar al te graag kennis maken met deze mooie nieuwe aanwinst!

Vorig jaar met mijn verjaardag kreeg ik een cadeaubon van een van mijn favoriete sieradenwinkels, dit is al te lezen geweest in dit artikel. Na deze bon een hele tijd kwijt te zijn geweest vond mijn moeder de bon in de afgelopen week terug. Oh my! Ik bedacht me dat ik de bon het best maar snel kon inwisselen om te voorkomen dat ik deze opnieuw ergens in huis zou verliezen. Zo gezegd, zo gedaan! Ik ben echt gek op sieraden en vind het al helemaal mooi als er een bijzondere waarde aan zit, bijvoorbeeld gekregen van familie of vrienden.

Eenmaal in de winkel wist ik dat ik voor een Buddha to Buddha ring wilde gaan, omdat deze erg tijdloos zijn en ik ze gewoon erg mooi vind. Ik wilde ze al heel lang, maar stelde dit steeds uit door verschillende redenen. Ik ging naar de winkel en wist totaal nog niet welke variant ik wilde, maar na lang passen en verschillende breedtes bekijken was ik er uit!

Ik ben gegaan voor de Buddha to Buddha ring Esther gegaan en vind ‘m prachtig! De breedte is perfect om mee te beginnen en de schakel vind ik erg mooi. Het nadeel van zoveel ringen passen is dat ik nu ook nog een andere pretty one op mijn wishlist heb staan, namelijk de ring Ellen! Buddha to Buddha Esther is te koop bij verschillende sieradenwinkels voor €89.

Draag jij ook sieraden van Buddha to Buddha?

5 Replies to “Mijn nieuwste Buddha to Buddha aanwinst”

 1. Buddha to Buddha is zeker een mooi merk! Ik ben helaas twee ringen van dit merk kwijtgeraakt, ik hoop ze tijdens het inpakken voor de verhuizing nog terug te vinden.

  1. Oh wat erg!! Ik hoop echt dat je terugvindt voor de verhuizing.

 2. Wat een mooie ring! Ik heb nog niks van dit merk, maar vind de oorbellen ervan ook erg mooi.
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #56 – Naar de kapper, stemmen & leuke koffie hotspotMy Profile

 3. Hij is echt mooi! Ik kocht een paar jaar geleden een net wat bredere versie en die ring is soms vastgeplakt aan mijn lichaam. Ik hou van buddha to buddha.
  Lieke onlangs geplaatst…Mijn week #12 | Eten bij Happy Italy, cultuur snuiven en een avondje SMÉRRIGMy Profile

 4. Heel mooi! Ik vind dit echt een heel mooi en leuk merk. Heb er zelf oorbellen van 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Lucky List #19 (Kelly Family & Thierry Mugler Alien aanbieding)My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge