Mijn NYX Soft Matte Lip Creams

Het leek me leuk om mijn NYX Soft Matte Lip Creams eens op mijn blog voorbij te laten komen. Ik ben in een korte tijd echt een fan geworden van deze liquid lipsticks en heb er op het moment 10 in mijn stash. Elke dag kijk ik naar de lipcreams  om een ander leuk€ kleurtje te kiezen. Ben je benieuwd welke kleuren ik heb? Lees dan verder!

Begin oktober kocht ik mijn eerste 4 Soft Matte Lipcreams van NYX. Ik ben toen voor verschillende tinten gegaan om het merk te proberen. Ik koos toen Stockholm, Antwerp, Ibiza en Morocco. Ik vind deze liquid lipsticks echt ontzettend goed en kon het niet laten om in een aanbieding bij de Douglas er nog 6 bij te kopen. Ik heb gekozen voor kleuren die ik nog niet heb of eigenlijk niet snel zou kiezen. Voor de prijs hoef je het niet te laten! Hieronder laat ik alle kleuren zien die ik op dit moment heb.

Nyx roze

Laten we beginnen met de roze tinten. Van links naar rechts heb ik: Istanbul, San Paulo, Ibiza en Antwerp. In de eerste aankoop kocht ik Ibiza en Antwerp. Antwerp bleek erg fel te zijn bij mij en dus ben ik nu voor een iets lichtere kleur als Istanbul gegaan en een andere meer felle kleur San Paulo. Al deze tinten vind ik echt prachtig!

Nyx nude

Ook heb ik drie hele mooie nude tinten in mijn stash. Van links naar rechts zijn het: Stockholm, Cannes en London. Ik was opzoek naar de perfecte nude, omdat ik stockholm soms wat licht vond en ik er nog een aantal bij wilde. Cannes zag ik veel voorbij komen en vind ik echt een hele mooie roze nude. Echt een my own lips but better kleurtje, love it! London is meer richting het bruine. Erg wennen, maar dan erg mooi!

Nyx rood

Ook heb ik nog 3 rood tinten gekocht. Van links naar rechts: Copenhagen, Monte Carlo en Morocco. Op Twitter vroeg ik naar aanraders en op aanraden van andere bloggers heb ik Copenhagen gekocht. Toen ik deze voor het eerst op moest ik wel heel erg wennen, haha! Ik denk niet dat ik deze al snel naar buiten zal dragen, maar mooi is die zeker. Monte Carlo vind ik een mooie toevoeging, wat donkerder rood. En Morocco is lekker fel met een tikkeltje oranje, leuk voor af en toe!

nyx applicator

Het kwastje van Nyx is niet heel anders dan andere liquid lipsticks en brengt naar mijn mening gewoon prima aan!De NYX Soft Matte Lipcreams zijn te koop bij o.a. de Douglas en kosten €7.65 voor 8 ml. In de toekomst deel ik nog een keer de swatches van deze liquid lipsticks.

Ben jij fan van de NYX Soft Matte Lipcreams?

10 Replies to “Mijn NYX Soft Matte Lip Creams”

 1. Wauw, dat is een flinke stash! Heb er nog geen een van, toch maar eens proberen.

 2. Haha je weet al dat ik ook fan ben! Geweldige lip creams 🙂

 3. Wat een mooi allemaal!
  Nicole onlangs geplaatst…Leuke woonaccessoires voor in je slaapkamerMy Profile

 4. Ik ben ontzettend fan van deze lipcreams! Heb er zelf 2 maar jouw stash zou ik wel willen!
  foryourstyle onlangs geplaatst…Sleek lip4My Profile

 5. Mooie verzameling heb je! Er zitten echt prachtige kleuren tussen!
  Marsha onlangs geplaatst…OOTD | Outfit Rancho Texas ParkMy Profile

 6. Ik ben dol op !atte kleuren! Kom je een keer langs op de Fancy Friday linkup?

 7. Je hebt een aardige stash! Ik wil nog een paar aanschaffen 🙂

 8. Mooie vrolijke kleuren en je hebt er al veel! Deze wil ik graag ook nog eens proberen, lijken mij echt fijne lipsticks!

 9. Ik wil deze ook nog steeds aanschaffen! Een vraagje aan een echte kenner als jij: Hoelang blijven ze ongeveer zitten?

  1. Haha kenner ? Ik merk dat het in het begin nog wat afgeeft, maar wanneer het na een tijdje goed is opgedroogd blijft het vrij goed zitten. Drinken kan, maar na een maaltijd moet je het wel even bijwerken!

Geef een reactie

CommentLuv badge