Mijn omgekeerde bucketlist!

Hoewel ik altijd erg goed ben in het kijken naar de toekomst en wat ik allemaal nog zou willen hebben en doen, weet ik dat het ook erg belangrijk is om regelmatig stil te staan bij wat je al hebt kunnen afvinken. Het kan fijn zijn om terug te blikken naar wat je allemaal al bereikt of gedaan hebt. Zelf heb ik nog geen échte bucketlist opgesteld, maar dit is zeker iets wat ik in het vervolg ga opstellen. Voor nu de omgekeerde bucketlist op mijn blog, Let’s Go!

1. Mijn rijbewijs halen.

2. Een blog beginnen. (2 gratis blogs begonnen en nu heel tevreden met mijn huidige blog).

3. Voor het eerst op 4-daagse stedentrip buiten Nederland met een vriendin. (Een heel erg leuke trip naar Rome in de zomer).

4. Mijn MBO-diploma versneld behalen. (In 3.5 jaar behaald in plaats van 4 jaar).

5. Voor het eerst naar een persevent gaan voor mijn blog. (Voor een van mijn eerdere blogs mocht ik naar de Africa Fashion Week Amsterdam in een mega mooi gebouw).

6. Mijn eerste reviews met producten van een PR-bureau.

7. Een opleiding gaan volgen op het HBO. (Ik dacht eerst dat ik het HBO qua niveau nooit aan zou kunnen).

8. Mijn eerste spiegelreflexcamera kopen. (Na heel erg lang twijfelen kocht ik de Canon 700D ).

9. Mijn propedeuse van de HBO opleiding  in een jaar behalen.

10. Naar de 4-daagse feesten gaan en naar akoestische muziek luisteren.

11. Een vast contract aangeboden krijgen na een aantal jaren werken in de ouderenzorg.

12. Een eigen domein starten voor mijn blog. (Deze blog is mijn eerste op een eigen domein, yay!).

13. Een weekendje weg aan zee met overnachting in een hotel.

14. Mijn eerste eigen auto!

15. Optreden. (Ik heb veel gedanst waarbij minimaal eens per jaar een optreden had met de groep).

16. Naar Bodyworlds Amsterdam gaan. (Ik vind de anatomie van de mens altijd zó interessant).

17. Mijn eerste Iphone kopen. (Na lang twijfelen over de prijs kocht ik eindelijk een Iphone 6s en ben er nu zó blij mee).

18. Stage lopen en ervaringen opdoen met verschillende doelgroepen. (Mensen met een licht/ernstig verstandelijke beperking, niet aan geboren hersenletsel, dementie, lichamelijke beperkingen, psychiatrische problemen).

19. Mijn allereerste outfit post online zetten. (Dit artikel).

20. Mijn eerste MAC lipstick kopen. (Een hele mooie in de kleur Mehr).

21. Dagjes stad met lieve vriendinnen. (Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Roermond, Eindhoven, Maastricht).

22. De zonsondergang bekijken op het strand.

23. Foto’s maken op een mooie locatie met een vriendin. (In de buurt naar de heide gegaan, waar we mooie foto’s hebben kunnen maken).

24. Naar een échte dansvoorstelling gaan. (Al twee jaren op rij ben ik met vriendinnen naar de voorstellingen van Isabelle Beernaert gegaan, zo mooi).

25. Vrijwilligerswerk doen op een muziek event voor mensen met een beperking.

26. Buitenlandse steden bezoeken. (Antwerpen, Keulen, Rome).

Soms vind ik het moeilijk om een echte bucketlist op te stellen, omdat ik sommige dingen daar op zou willen zetten die ik al behaald heb en dus officieel niet meer kan afstrepen. Vinden jullie dat je ook dingen op je bucketlist zou mogen benoemen wanneer je deze al behaald hebt voor het opstellen? Laat het me weten in de reacties!

Wat staat er op jouw omgekeerde bucketlist?

9 Replies to “Mijn omgekeerde bucketlist!”

 1. Wat een super leuke dingen heb je kunnen afstrepen, you go girl!
  Liefs,
  Evelien

 2. Leuke dingen heb je al gedaan of meegemaakt! Ik heb op mijn bucketlist ook gewoon dingen gezet die ik al gedaan heb. Het zijn namelijk nog steeds dingen die ik graag wilde doen of halen en waar ik trots op ben. Bovendien vind ik de bucketlist persoonlijk anders zo groots lijken, ik weet niet precies hoe ik het moet omschrijven maar nu voelt het alsof ik al wat ‘bereikt heb’.

 3. Wauw, wat een geweldige dingen heb je meegemaakt en mogen doen!
  Joyce onlangs geplaatst…The Wetbrush – reviewMy Profile

 4. Leuk idee! Toffe dingen!
  Veronique onlangs geplaatst…Uitgelicht: Hartslag – Tess GerritsenMy Profile

 5. Wat een mooi lijstje, zeker mooie dingen om op terug te blikken! Ik heb zo’n lijstje ook gepost op mijn blog een tijdje terug en dat waren vooral reisgerelateerde dingen, haha.
  Loes onlangs geplaatst…Kijkende Loes #5My Profile

 6. Wat heb je al veel mooie dingen bereikt of gedaan, waar je echt met trots op mag terugkijken! Wat mooi dat je voor je stage met zoveel verschillende mensen hebt gewerkt en dat je ook vrijwilligerswerk hebt gedaan!
  Romy onlangs geplaatst…Shoplog | 5 aankopen voor €13 bij de IJ-hallenMy Profile

 7. Wat superleuk en toffe lijstje

 8. Wat leuk om te lezen, tof lijstje.
  Typisch Kim onlangs geplaatst…Zomerse outfit combinatiesMy Profile

 9. Wat een leuke lijst! 6 snap ik volkomen, dat vond ik ook ontzettend bijzonder de eerste keer. Nu nog steeds hoor trouwens, maar toen kon ik het nog niet geloven dat dat mogelijk was, haha.

Geef een reactie

CommentLuv badge