Miss Sporty – 104 My Delicate Nude

Mijn liefde voor lipsticks is de laatste tijd steeds meer gegroeid. Het liefst draag ik elke dag een ander kleurtje passend bij wat ik ga doen of hoe ik me voel. Op dit moment draag ik veel roze en nude tinten, waaronder deze lipstick. Ondanks dat deze lipstick al wat langer in de winkels ligt wil ik deze toch nog graag in de spotlight zetten in deze review. Lees je mee?

My Beauty Friend Forever Lipstick – Vriendschap is forever. En deze lipstick ook! De My Beauty Friend Forever lipstick is een langhoudende lipstick, verkrijgbaar in intense kleuren. Je hebt er een nieuwe BFF bij!

Hoewel ik gek ben op matte lipsticks vind ik het ook erg fijn om eens af te wisselen met een lipstick met een romige structuur. My Delicate Nude is een romige lipstick in een roze nude kleur. Een leuk weetje is dat de lipstick een erg zoete geur heeft. Doordat de lipstick een romige structuur heeft zal deze gedurende de dag wat blijven afgeven. Het fijne aan deze structuur is dat mijn lippen niet uitdrogen bij het gebruik van deze lipstick, het voelt comfortabel aan op de lippen.De lipstick geeft een natuurlijke kleur op de lippen, echt een ‘my lips but better’ kleurtje. Niet heel erg opvallend, maar net dat beetje extra. De kleur is gemakkelijk egaal aan te brengen op de lippen. Ik ben dan ook erg te spreken over de mooie dekking van deze lipstick. My Delicate Nude is in korte tijd een favoriet geworden, ik ben echt gek op de kleur, de dekking en de romige structuur.

My Delicate Nude is een fijne budget topper geschikt voor elke dag. De Miss Sporty 104 My Delicate Nude is te koop bij de Etos voor €2.99 per stuk.

Draag jij liever matte of glanzende lipsticks? 

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen  ter review. Zie ook mijn disclaimer. 

5 Replies to “Miss Sporty – 104 My Delicate Nude”

  1. Al de lipsticks uit deze lijn vind ik zo fijn voelen op mijn lippen! Deze kleur is ook echt een beauty!

  2. Wat een mooi kleurtje. Heel alledaags en goed te combineren! Ik vind matte lippen prachtig voor jonge meiden zoals jij, maar zelf draag ik liever een glansje.
    Hennie onlangs geplaatst…MJS Bags Perfume | Parfum voor je tas!My Profile

  3. Mooi kleurtje en deze kan ik voor dagelijks look gebruiken

  4. Mooie lipstick! Prachtig kleurtje ook.

  5. Dit is de perfecte dagelijkse kleur, toch ben ik meer van de liquid lipsticks.

Geef een reactie

CommentLuv badge