Miss Sporty Blogger Look Review

Geef jezelf een echte blogger look met de nieuwste producten van Miss Sporty. Creëer perfect gevormde wenkbrauwen, shape en highlight in twee eenvoudige stappen én maak je handen picture-proof. Vandaag review ik de nieuwe Blogger Look producten van Miss Sporty. Ben je na gebruik van deze producten helemaal camera-proof? Lees snel verder!

Studio Lash Designer Eye brow pencil – €2.49

On fleek wenkbrauwen, zonder een dagelijks bezoek aan de brow bar?! Met het Studio Lash Designer Eye brow pencil van Miss Sporty creëer je perfect gevormde wenkbrauwen. Het automatische wenkbrauwpotlood is makkelijk in gebruik en werkt heel precies, dankzij de altijd scherpe punt. De intense kleuren medium en dark blenden mooi voor een natuurlijke look tot wel 10 uur lang.

De punt van het eye brow pencil ziet er inderdaad fijn uit, smal zodat je precies kunt werken. De applicator waarmee je kunt blenden ziet er goed uit, handig ook dat het gecombineerd is in een product. Zelf heb ik de medium variant ontvangen en doordat deze te donker is voor mijn wenkbrauwen heb ik de swatches gemaakt op mijn arm.

De pigmentatie van het eye brow pencil is erg goed, ook voelt het bij het aanbrengen erg fijn aan doordat het een creamy substantie heeft. Wel merkte ik bij het swatchen dat de scherpe punt hierdoor snel verdwijnt, maar dit is op te lossen door de punt te slijpen met de puntenslijper aan de achterkant van blending applicator. Het product zal wel wat sneller op gaan door de creamy substantie. Het blenden van het eye brow pencil gaat erg goed, de kleur wordt wat subtieler en geeft een zachtere uitstraling. De houdbaarheid van het product is goed, met moeite kreeg ik de swatches van mijn arm af.

Mission Sculpting Duo Powder – €3.99

Contouring, sculpting, strobing… luv it! Shape en highlight in twee stappen met de Mission Sculpting Duo Powder van Miss Sporty. De Sculpt bronzer met matte ondertoon is perfect om een natuurlijke schaduw te creëren. De Light Up highlighter laat dankzij het fijne parelmoerpoeder bepaalde gezichtsdelen oplichten. Mission accomplished in a snap!

Het sculpting Duo Powder ziet er op het eerste oog goed uit en is verkrijgbaar in twee kleuren verschillende kleuren: #001 en #002. De verpakking ziet er mooi en stevig uit wat echt een pluspunt is. Zelf heb ik #002 ontvangen en in eerste instantie dacht ik dat deze te donker zou zijn voor mijn huid, omdat ik een erg lichte huid heb.

Tijdens het swatchen viel de pigmentatie van het duo me een beetje tegen. Ondanks dat ik dacht dat de bronzer voor mij te donker zou zijn kan deze toch wel bij mijn huid, omdat de pigmentatie niet heel sterk is. Dit vind ik bij deze bronzer erg fijn, omdat je het zo goed kunt opbouwen. De highlighter had van mij wel meer pigmentatie mogen hebben, omdat deze nu niet heel goed zichtbaar is. Helaas is het op deze foto ook bijna niet te zien. Wel geeft de highlighter hele mooie subtiele gouden glitters. Op het gezicht zijn zowel de highlighter als de bronzer wat beter zichtbaar. Een geschikte highlighter wanneer je een subtiele glans wilt.

Nail Expert Gel Primer base coat – €2.99

Verbluf al je vriendinnen met een professionele manicure look, dankzij de nieuwe Nail Expert Gel Primer van Miss Sporty. Prep en prime je nagels met deze verzorgende en verstevigende base coat voor een mooie langhoudende kleur en gelachtige finish zonder het gebruik van een UV-lamp. Play it like a pro!

Mijn eigen nagels zijn een beetje verkleurd door het vele gebruik van nagellak, waardoor dit er niet altijd even mooi uit ziet. Met behulp van deze base coat krijgen mijn nagels een mooie verzorgde look. Het kwastje is ontzettend fijn. Deze is vrij breed en rond afgesneden, waardoor je hier snel en eenvoudig je nagels netjes mee kunt lakken. Deze base coat is niet alleen fijn met een kleur eroverheen, maar ook voor mooie verzorgde nagels zonder kleurtje!

De producten uit de Miss Sporty Blogger Look zijn vanaf half augustus verkrijgbaar bij DA, DIO en via Bol.com

Ben jij enthousiast over deze producten? 

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen  ter review. Zie ook mijn disclaimer. 

10 Replies to “Miss Sporty Blogger Look Review”

 1. Fijne review! Ik ben vooral benieuwd naar het wenkbrauwproduct.

 2. Oei, die poeder valt inderdaad nogal tegen qua pigmentatie. Jammer! Fijne review dit.
  Loes onlangs geplaatst…Mijn Favoriete Recepten van FoodblogsMy Profile

 3. De highlighter vind ik persoonlijk een beetje tegenvallen. Maar het wenkbrauwproduct ben ik heel benieuwd naar! Het lijkt mij een hele mooie kleur geven op de wenkbrauwen.

  Liefs, Nathalie
  Oui Nathalie onlangs geplaatst…15 dingen die iedere blogger wel herkend!My Profile

 4. Fijne review heb je geschreven, ik ben zelf het meest benieuwd naar de Mission sculpting powder!
  Lieke onlangs geplaatst…Outfit lookbook | Off the shoulderMy Profile

 5. Het wenkbrauw potloodje vind ik er echt heel erg goed uitzien! De sculpting powder lijkt me ook best fijn!
  Nicole onlangs geplaatst…Real Techniques Expert Concealer BrushMy Profile

 6. Het wenkbrauw potlood ziet er goed uit, ik zoek nog een goed budget voor de wenkbrauwen. Jammer van het pigment van het duo!

 7. Oef, jammer dat die highlighter zo tegenvalt!

 8. De poeder sla ik even over maar het wenkbrauwpotloodje ziet er wel veelbelovend uit. Ben zelf al jaren fan van de oogpotloodjes van Miss Sporty!
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Shoplog Aliexpress – favoriete producten onder de € 10,-My Profile

 9. Mooie producten! Jammer van de highlighter though.. Ik ben nu wel benieuwd hoe ze staan als je ze in een look verwerkt.
  Justine onlangs geplaatst…My life in photos – augustus 2017 #1My Profile

 10. Miss Sporty is eigenlijk een merk die nog nooit echt mijn aandacht heeft getrokken, de base coat lijkt me wel erg fijn.

Geef een reactie

CommentLuv badge