Miss Sporty nailpolish – Nudes in Bloom Look 

Vandaag review ik een nagellak die ik heb ontvangen uit de nieuwe collectie ‘Nudes in Bloom Look’ van Miss Sporty. Een kleurtje wat heel erg geschikt is voor de lente en de zomer. Ben jij op zoek naar een mooie nude nagellak ? Kijk snel verder!

Zorg voor de perfect gelakte nagel! De Boeing Brush Clubbing Color Nailpolish hoef je maar één keer aan te brengen om je nagels een levendige kleur te geven en het product laat geen strepten achter. Nu is je Nudes in Bloom Look helemaal af!

Hierboven is de swatch te zien van de nagellak. Volgens Miss Sporty zou deze nagellak in één laagje moeten dekken, maar helaas had ik voor een goede dekking zoals hierboven 3 laagjes nodig. Ook laat de nagellak strepen achter tot deze helemaal dekkend is. Een voordeel is dat deze lak echt ontzettend snel droogt, waardoor je ondanks de 3 laagjes niet heel erg veel tijd kwijt bent om je nagels te lakken. De kleur vond ik in eerste instantie ietwat licht bij mijn huidskleur, maar ik moet zeggen dat nu de lak er langer op zit ik er wel aan begin te wennen.

De nagellak van Miss Sporty hebben echt een ontzettend fijn kwastje. Doordat deze rond afgesneden is kun je erg mooi en netjes lakken bij de nagelriemen. Ook kun je een groot gedeelte van de nagel in een keer lakken. Like!

Deze nagellak uit de ‘Nudes in Bloom Look’ collectie is vanaf nu te koop in de winkels en kost €1.99.

Hou jij van nude nagellak?

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen ter review. Zie ook mijn Disclaimer.

4 Replies to “Miss Sporty nailpolish – Nudes in Bloom Look ”

  1. Mooi kleurtje! Ik hou echt van nude lakjes.

  2. Mooi kleurtje, ondanks dat ik meer van felle kleuren hou!
    TypischKim onlangs geplaatst…Typisch Kim! #1: pasen, Aken, stage, jarigMy Profile

  3. Ik ben niet zo van nude kleuren maar af en toe wel leuk of basisground voor nail art

  4. Mooi pastel kleurtje!

Geef een reactie

CommentLuv badge