Miss Sporty – Pump Up Booster Lash Bodifier Mascara

Ga als een beauty de deur uit met de Nudes in Bloom Look van Miss Sporty. Vandaag review ik de Pump Up Booster Lash Bodifier Mascara die volgens Miss Sporty je wimpers laat shinen. Ben je benieuwd naar de review, lees dan zeker het artikel!

Deze Pump Up Booster Lash Bodifier Mascara geeft lengte, volume én zichtbaar vollere wimpers. Zo lijken je ogen nog groter en sprekender! Ideaal in combinatie met de Fabulous Jumbo Eyeshadow Liner.

De mascara heeft een erg groot borsteltje wat ik zelf erg prettig vind aanbrengen. Wel zit er aan het einde van het borsteltje soms een ophoping van mascara, maar wanneer je hier af en toe op let kan het geen kwaad.

Hieronder volgen een voor/na foto!

Zoals je ziet op bovenstaande foto na het aanbrengen van de mascara zijn de wimpers zichtbaar langer geworden. Ook hebben de wimpers meer volume gekregen en zien ze er een stuk voller uit. Fijn aan deze mascara is dat er geen klontjes ontstaan bij het aanbrengen en dat de wimpers niet aan elkaar plakken, like!

De Pump Up Booster Lash Bodifier Mascara is naar mijn mening een echte aanrader. De mascara zorgt voor een mooi egaal effect op de wimpers. Deze mascara is al een tijdje te koop in verschillende drogisterijen voor een adviesprijs van €4.49.

Ben jij al bekend met deze mascara?

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen ter review. Zie ook mijn Disclaimer.

4 Replies to “Miss Sporty – Pump Up Booster Lash Bodifier Mascara”

  1. Ik zat laatst ook erover na te denken om deze mascara te kopen, maar ging dan toch wel voor dezelfde als altijd. Misschien wel een goed idee om een keertje deze te proberen!

  2. Altijd fijn om nieuwe budget ontdekkingen te doen!

  3. Volgens mij is dit een prima mascara! Vooral ook voor die prijs!

  4. Wat een bijzonder borsteltje! Al moet ik toegeven dat ik niet helemaal ben omvergeblazen door het effect; ik zweer bij m’n Catrice budgetmascara!

Geef een reactie

CommentLuv badge