My journey to be fit! – Het begin

Wie regelmatig een kijkje neemt op mijn blog en regelmatig de ‘my week in pictures’ artikelen leest had vast al in de gaten dat ik de laatste maanden regelmatig in de sportschool te vinden ben nadat het dansseizoen is gestopt. En naast dat ik het sporten echt oprecht heel erg leuk vind wil ik nog meer gaan doen om een fittere versie van mezelf te worden. Lees snel verder!

Een paar dagen geleden heb ik een intake gehad bij voedingsconsulente Lieke van Balance. Dit is natuurlijk niet zomaar! Naast dat ik minstens 2 keer per week in de sportschool te vinden ben bij de groepsles Total Body Workout wil ik de aandacht ook gaan richten op mijn voeding.

Nu ik de kans kreeg om dit met de begeleiding van Lieke te doen heb ik deze kans natuurlijk meteen aangegrepen. Met de hulp van Lieke heb ik nu een stok achter de deur, en nu dit artikel online staat heb ik nog een extra stok achter de deur, haha! Balance staat niet voor diëten, maar voor het (opnieuw) aanleren van een normaal eet- en leefpatroon.

Tijdens het intakegesprek was er een ongedwongen sfeer waarin allerlei belangrijke onderwerpen rondom gezonde voeding even aangestipt werden. Naast een aantal standaard vragen om een compleet beeld te krijgen werden ook de metingen gedaan en werd er direct een basis voedingsschema opgesteld. Op deze manier kon ik dan ook direct aangeven wat ik fijn vond en of ik iets toch anders zou willen. Hierbij werd dan ook rekening gehouden met dingen waar ik niet van houd. Tijdens het gesprek werd er alle tijd genomen om alles te bespreken.

Mijn verwachting was dat ik het uiteindelijke voedingsschema gedurende de week een keer toegestuurd zou krijgen, maar tot mijn verbazing kreeg ik deze dezelfde dag nog toegestuurd! Heel erg fijn want nu kon ik de volgende dag direct aan de slag met het voedingsschema. Met dit voedingsschema hoop ik me meer energiek te gaan voelen en een fijne en gezonde structuur te krijgen in mijn voedingspatroon.

Wil je nog meer weten van Lieke en haar eigen bedrijf Balance? Neem dan zeker ook eens een kijkje op de website van Balance. Tip: Kijk eens op de Facebookpagina van Balance, er lopen namelijk regelmatig winacties!

Wekelijks zal ik af en toe wat delen in de ‘my week in pictures’ artikelen, zodat ook jullie mijn journey op de voet kunnen volgen. Stay tuned!

Hoe zorg jij voor een fittere versie van jezelf?

 

Dit artikel heeft betrekking op een samenwerking. Zie ook mijn disclaimer. 

7 Replies to “My journey to be fit! – Het begin”

  1. Goed hoor! Gezond eten is zo enorm belangrijk! En als je op een gegeven moment merkt wat het voor je lichaam doet, wil je niet anders meer!

  2. Wat fijn dat je, je zo op je gemak voelt op de sportschool! Heel veel succes 🙂

  3. You goooo girl ????❤️

  4. Succes Kim je bent al super bezig!!?

  5. Succes ermee! Ik ben benieuwd hoe het bevalt dadelijk! En eigenlijks stiekem ook wel benieuwd naar een voorbeeld van je voedingsschema. Wat eet je juist wel en wat niet?

    1. Eigenlijk eet ik volgens het schema heel ‘normaal’. Geen gekke voedingsmiddelen of superfoods, maar gewoon alledaagse producten!

Geef een reactie

CommentLuv badge