My week in pictures #1

Zoals jullie misschien al weten heb ik al eens eerder een ‘week in foto’s geplaatst op mijn blog. Ik twijfelde hier regelmatig over en besloot toen maandelijks mijn favoriete momenten uit te lichten. Toch begint het weer te kriebelen en ik heb besloten het gewoon een nieuwe kans te geven! De afgelopen week was een drukke week waarbij ik veel op stage en op mijn werk te vinden was. Er kwamen een aantal leuke pakketjes binnen en ik bekeek de laatste aflevering van een favoriete serie!

Maandag

Maandag begon ik de dag met een kopje koffie. Iets wat ik bijna nooit drink, maar ik besloot de dag eens wat anders te beginnen dan normaal. Ik kon het niet laten een scheutje karamel siroop van Monin bij de koffie te doen, lekker!

Na een hele tijd geen nagellak te hebben gedragen vond ik het tijd voor een zomers kleurtje. Ik ben voor dit mooie kleurtje van Kiko gegaan. Het is de kleur 277.

In de middag had ik een meditatiecursus vanuit stage.

Toen ik net thuis was van de cursus kwam de pakketbezorgster mijn pakketje van Douglas brengen. Yay! Ik wilde het palette al vanaf dat ik zag dat het uit kwam. Er was 25% korting bij Douglas en mocht van mezelf het palette dus aanschaffen! Per ongeluk viel er toen ook nog deze lip lingerie van NYX in mijn mandje.

Dinsdag

In de ochtend ging ik naar school, we kregen een gastles van iemand die eest zelf jaren verslaafd is geweest en nu in de verslavingszorg werkt! Heel erg interessant. Na school ging ik direct door naar stage voor een avonddienst.

Bij thuiskomst lag er een pakketje op mij te wachten! Ik bestelde deze kwasten van Boozyshop om eindelijk eens een fatsoenlijke set te hebben waarmee ik wat meer kan oefenen en uitproberen. Ik ben benieuwd hoe ik de kwasten vind.

Woensdag

Op woensdag had ik avonddienst op stage, waardoor ik in de ochtend lekker rustig kon opstarten. Ik besloot de laatste twee afleveringen van Zwarte tulp te kijken op Videoland. Ik heb echt genoten van deze serie en hoop heel erg op een seizoen 3!

Doordat ik al een tijdje niks meer had geplaatst op mijn Instagram vond ik het tijd om aan de slag te gaan met foto’s. Ik kon het niet laten om de nieuwe producten hier ook deel van uit te laten maken, haha! Ik vind het echt heerlijk om met fotografie en mooie producten aan de slag te gaan. Volg jij me al op Instagram?

Donderdag

Donderdag had ik en studiedag vanuit stage. Op deze dagen werk ik aan mijn opdrachten vanuit stage en school en kan ik in alle rust met mijn studieboeken bij de hand aan de slag. Op dit moment ben ik bezig met een kwaliteitsonderzoek op stage wat een soort voorbereiding is voor afstuderen volgend schooljaar. Over ongeveer 3 weken moet het verslag ingeleverd zijn, dus ik ben er druk mee bezig!

Ik keek de seizoensfinale van Riverdale op Netflix. Het was niet zo spannend als verwacht, maar ik vond het alsnog een prima aflevering om naar te kijken! Nu op zoek naar een nieuwe serie, laat het me weten als je tips hebt!

Na het douchen smeerde ik me in met dit testertje van Douglas. Ik kan je vertellen dat de geur echt heerlijk is. Echt een aanrader als je van zoete, zomerse geuren houdt.

In de avond gaf ik na 7 jaar dansles te hebben gegeven in mijn dorp en een jaar gestopt te zijn weer voor het eerst dansles. Samen met een ander meisje geef ik dansles bij de vereniging waar ik het afgelopen jaar zelf gedanst heb. Heel erg leuk! Ik vind het altijd erg leuk om zelf een dans in elkaar te zetten en nu kan dat weer!

Vrijdag & Zaterdag

De vrijdag was een extra drukke dag. Ik had stage van 8.30 uur tot 16.30 uur en ging vervolgens meteen door naar mijn werk van 16.30 uur tot 20.30 uur. In de avond tijdens mijn werk kreeg ik een mailtje met de mededeling dat ik mag komen kijken bij de kamer waar ik op heb gereageerd. Ik ben heel erg benieuwd hoe de kamer er in het echt uit ziet. Ieder is voor een kwartier uitgenodigd dus ik ben benieuwd hoeveel geïnteresseerden er zullen zijn. Het lijkt me zo gezellig om in de stad om kamers te wonen.

De zaterdag begon met een ochtenddienst op stage tot 14.30 uur. In de middag besloot ik even naar een dorp in de buurt te rijden om te kijken naar de aanbiedingen bij Etos. Helaas (of gelukkig) was er niet echt iets wat me aansprak en ging ik door naar de Hema. Ik wilde graag een nieuwe schoolagenda aanschaffen, zodat ik meteen door kan plannen. Ik vind het altijd zo leuk om een nieuwe agenda uit te kiezen. Ik kon nog niet helemaal kiezen en heb op dit moment twee mogelijkheden in gedachten. De agenda met bloemetjes of de agenda met bun fun day gaat het worden denk ik!

Zondag

In de ochtend keek ik een aflevering van The Rain op Netflix. De serie gaat over een virus dat verspreid wordt via de regen, waardoor iedereen die in aanraking komt met de regen besmet wordt. Uiteindelijk zijn er een aantal jongeren die dit overleven en kom je steeds meer te weten over het ontstaan van deze regen.

Daarna ging ik aan de slag met een nieuwe blogplanning voor de komende weken. Ik merk dat ik er moeite mee blijf hebben om het aantal artikelen dat ik online wil hebben ook daadwerkelijk online te krijgen. Door de drukte rondom stage, school en werk schiet het er regelmatig bij in. Op de momenten dat ik dan even vrij ben wil ik ook even echt vrij. Toch blijf ik het heerlijk vinden om bezig te zijn met fotografie en bloggen, dus dit blijf ik ook zeker doen!

Ik heb in de middag lekker in het zonnetje gelegen en at om af te koelen een lekker Festini aardbeien ijsje. Ik ben echt gek op die smaak! Natuurlijk wilde de hond ook even op de foto, haha!

In de avond ging ik nog twee uurtjes naar mijn werk. Tijdens deze dienst ondersteun ik de avonddienst. Ik probeer een activiteit met de bewoners te doen en de rust in de huiskamer te bewaren. Ik besloot mijn espadrilles aan te doen, het was tenslotte heerlijk weer.

Hoe was jouw week?

One Reply to “My week in pictures #1”

  1. oh riverdale is zo spannend! leuk overzicht heb je gedeeld 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge