My week in pictures #10 – Met nieuwe laarsjes, een cijfer terugkrijgen en uiteten

In de vorige week in pictures konden jullie lezen dat ik druk bezig was met een herkansing, deze is inmiddels ingeleverd én beoordeeld! Verder ben ik lekker wezen uiteten en heb ik de laarsjes eindelijk kunnen bestellen. Ik heb een lekker drukke week achter de rug in het teken van stage! School begint morgen weer dus back to basic. Ben je benieuwd naar wat ik de rest van de week deed? Kijk snel verder!

Maandag 27 augustus

Maandag was ik vrij, omdat ik samen met een vriendin en haar vriend naar de Designer outlet in Roermond ging besloot ik op tijd op te staan, zodat ik tijd had voor een goed ontbijt en een gezond tussendoortje! Mijn tussendoortje bestond uit yoghurt met mineola.

Daarna op naar Roermond! Altijd zo’n leuk tripje, maar helaas kan ik nooit echt slagen, omdat mijn maat altijd uitverkocht is.. Ach, ben ik er weer even uit geweest en het is goed voor de portemonnee zullen we maar zeggen, haha!

Hoewel.. In de avond kon ik het niet laten om het ebook van Jennie From The Blog te kopen! En mijn nail art bestelling kwam binnen van Moyou London!

Dinsdag 28 augustus

Terwijl ik rustig op de bank zat, omdat ik een avonddienst had op stage kreeg ik een notificatie mailtje van school. Er was een cijfer ingevoerd. Hoe snel kun je kijken, haha! Toen ik de app van school opende kreeg ik meteen te zien dat ik een 7.5 had behaald, blij! Ik ben gewoon 12 punten omhoog gegaan en van een 5 naar een 7.5 gegaan. Heb ik dus niet voor niets zo hard gewerkt aan het verslag vorige week! Ik moet zeggen dat dit me ook wel weer motiveert om met nieuwe verslagen aan de slag te gaan, zodat ik aan het einde niet alles tegelijk moet maken!

Daarna besloot ik met Bo nog even langs opa te gaan!

Woensdag 29 augustus

Woensdag stond dan eindelijk het artikel online met mijn ontvangen schoenen.. Ik vond ze zo leuk dat ik het niet kon laten ze niet al wat eerder aan te trekken, maar had steeds niemand die mee foto’s kon/wilde gaan maken, oeps. Maar uiteindelijk is het me gelukt! Je leest het artikel hier.

In de avond ging ik weer lekker sporten en had ik mijn tweede spaarkaart vol. Hallo gratis wellness coupon! De groepsles was best intensief en ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo moe ben geweest na die groepslessen.. haha!

Donderdag 30 augustus

Tijd voor een ochtenddienst op stage! Ik besloot mijn Allstars weer eens aan te doen, maar op de een of andere manier blijven deze pijn doen. Zo jammer, want ze zien er zo leuk uit!

Verder ging ik weer danstraining geven met een ander meisje aan een groep! Het valt me trouwens nu pas op dat het twee soortgelijke foto’s zijn, haha. Ik was vergeten een foto te maken toen ik ging en dus even een oudere foto gebruikt, oeps.

Vrijdag 31 augustus

Mijn wekker ging op tijd, want wederom een dagje stage! Het liefst sta ik op tijd op, zodat ik het eten van mijn voedingsplan kan klaarmaken en lekker rustig aan kan doen, daarnaast vind ik het ook fijn om af en toe met de bus te gaan in plaats van met mijn eigen auto!

Eindelijk waren beide laarsjes weer op voorraad en toen ik dat zag bestelde ik ze direct. Vandaag kwamen ze binnen en ik vind ze eigenlijk nog steeds allebei echt super tof! Struggles. Aan de ene kant vind ik het niet erg om de twee varianten te houden, maar aan de andere kant vind ik een soort toch minder mooi ‘leer’ hebben. Ik denk er nog even over na hoor, haha.

In de avond gingen we lekker uiteten bij het ABC restaurant. Voor wie dit niet kent, het ABC restaurant is een restaurant met verschillende mini restaurants daarin. Je kunt dus steeds uit verschillende keukens kiezen! Van Italiaans tot sushi en van Mexicaans tot Chinees. Daarnaast hebben ze echt gigantisch veel keuze bij de taartjes en ijs.

En natuurlijk suikerspin!

Zaterdag 1 september

De ochtend begon al vroeg, want er stond een werkdag op de planning. Van 7.00 uur tot 15.30 uur was ik op het werk en daarna ging ik naar huis. Thuis heb ik het rustig aan gedaan, omdat ik een hele week stage erop had zitten.

In de middag maakte ik deze foto van mijn favoriete nieuwe laarsjes! Ik kan niet wachten tot ik ze ook daadwerkelijk ga dragen naar school bijvoorbeeld.

Onze hond vind het kleedje wat ik af en toe voor foto’s gebruikt ook erg fijn, haha! Ze kan het nooit laten om er op te gaan liggen wanneer ik het op de vloer heb gelegd. Cute!

Zondag 2 september

Wederom een ochtendje werken op de planning, deze keer tot 12.30 uur. Om half 7 in de ochtend lukte het me gewoon om een kom havermout te eten, eerder kreeg ik alleen fruit weg!

In de avond besloot ik eindelijk eens een nail art te maken met mijn nieuwe producten. Helaas lukte het allemaal niet en liep het uit tot niks.. Nouja, deze bende heb ik wel kunnen creëren..

De avond sloot ik af met Miljoenenjacht, echt een perfect zondagavond programma!

Hoe was jouw week?

3 Replies to “My week in pictures #10 – Met nieuwe laarsjes, een cijfer terugkrijgen en uiteten”

  1. Leuk overzichtje! Ik vind de laarsjes erg leuk, zou ze zelf ook bestellen 🙂

  2. Toch maar de laarsjes met studs haha! Leuk 🙂

  3. Leuk om te lezen! mooie laarsjes ook. En de suikerspin! Heerlijk, ik ben er dol op.

Geef een reactie

CommentLuv badge