My week in pictures #11 – Met een nieuwe favoriete yoghurt combinatie en veel stage en werk

Vorige week kwam er even niets online op mijn blog, de reden was dat ik die week 55 uur heb gewerkt op stage en werk. Lekker druk dus! Hoewel ik het deze week nog aardig druk had heb ik wel weer tijd voor het schrijven van artikelen. We starten dus weer net als anders met een week in foto’s. De afgelopen week stond in het teken van werk, stage en ik had wederom een consult! Benieuwd hoe dat gegaan is? Neem een kijkje!

Maandag 10 september

Maandag begon met een tripje naar de winkels een paar dorpen verderop. Ik moest iets ruilen voor woensdag en aangezien ik vrij was kwam dit perfect uit. Ik kon het natuurlijk niet laten om ook even een kijkje te nemen bij andere winkels en zag deze leuke lampen bij Xenos in de aanbieding. De winkel zou gaan verbouwen en dus was er overal korting op. Zelf kocht ik twee houten/marmeren plankjes.

In de avond aten we lekker en gezond. Ik had een extra half uur sporten op de planning staan en dus moest er voedzaam gegeten worden, haha!

In de avond ging ik natuurlijk weer voor de wekelijkse groepsles, maar daarnaast deed ik ook iets totaal anders. Ik besloot dat het tijd was voor mijn eerste lesje spinning. Op maandag kun je na de groepsles ook een half uur spinning volgen en ik was erg benieuwd naar mijn ervaring hiermee. Ik moet zeggen dat ik positief verrast ben! Ik vond met name het eerste kwartier leuk, haha. Ik denk dat ik dit zeker vaker ga doen na de groepsles!

Mijn nieuwe favoriete yoghurt combinatie; magere yoghurt met warme aardbeien. Ik vind aardbeien zoveel lekkerder in de yoghurt als ik ze in de magnetron heb gedaan. De smaak van de yoghurt is meteen een stuk minder zuur en er ontstaan een soort sausje.

Dinsdag 11 september

Oeps, een druk dagje zonder foto’s. Ik ging in de ochtend naar school en direct daarna had ik een avonddienst op stage.

Woensdag 12 september

Op woensdag had ik consult bij de voedingscoach. Ik ben momenteel alweer 4 weken bezig en ik moet zeggen dat ik de weken helemaal niet als 4 lange weken heb ervaren. Het voedingsschema is goed te doen al vergt het soms wel wat tijd en planning. De cijfers liegen er niet om en er is een mooie zakkende lijn naar beneden. Hoewel ik mezelf er af en toe op betrap dat ik de cijfertjes te langzaam vind zakken ben ik wel super tevreden met hoe het gaat. Het liefst zie je natuurlijk zo snel mogelijk resultaat, maar ik weet ook dat dat niet de beste manier is. Zoals het nu gaat, gaat het dus top! Ben je benieuwd naar het complete artikel met uitleg? Klik dan hier!

Lijkt het jullie trouwens leuk om naast een eind artikel over mijn journey ook nog een update tussendoor te kunnen lezen? Let me know!

In de avond ging ik sporten en zoals jullie misschien nog weten had ik 2 kaarten vol gespaard met stempels. Ik haalde de vouchers op voor een dagje wellness en kwam erachter dat ik deze voor oktober nog moet inplannen. Verplicht ontspannen is ook niet verkeerd, haha!

Donderdag 13 september & vrijdag 14 september

Op donderdag ging ik met een cliënt van stage een dorp verderop winkelen. We gingen een paar winkels af en dronken samen lekker wat bij de Hema. Ik ging voor een verse muntthee, lekker! In de avond gaf ik samen met een ander meisje nog dansles.

Op vrijdag had ik een lange dag voor de boeg. Eerst stage en daarna werk. Ik besloot mijn pauze even rustig op het plein van de afdeling door te brengen.

Zaterdag 15 september

Ik begon de dag met een gezond ontbijtje volgens mijn voedingsschema! Ik koos voor mijn nieuwe favoriete yoghurt variatie, namelijk gecombineerd met aardbeien uit de magnetron. Als je dit nog nooit geprobeerd hebt, doe het!! Naast de yoghurt en het fruit staan dan ook nog 2 boterhammen op de lijst.

In de avond keek ik een aflevering van Expeditie Robinson terug. Met name de proeven vind ik erg leuk om te zien. Ik ben heel erg benieuwd naar de rest van het programma en vraag me af of ik het net zo leuk ga vinden als anders.

Eigenlijk zou ik in de middag op bezoek gaan bij een lieve vriendin die net bevallen is van een heel erg schattig zoontje. Helaas was ik ineens erg verkouden geworden en vond ik het niet zo prettig om zo naar een pasgeboren baby te gaan. Ik besloot, hoe jammer ook, de afspraak te verzetten. Snel op zoek naar een nieuwe datum dus! (Kan ik eindelijk al die leuke babykleding geven, shoppen voor baby’s is zo leuk!).

Zondag 16 september

De wekker ging al vroeg, namelijk om 6.00 uur. Eenmaal op mijn werk kon ik het niet laten even een foto te maken van dit mooie uitzicht, dat is toch nog altijd een fijn pluspunt aan vroeg opstaan. Ik werkte van 7.00 uur tot 15.30 uur.

In de avond ging ik thuis aan de slag met blogfoto’s. Even een sneak Peak! Kun jij al raden waar dit artikel over zal gaan?

Hoe was jouw week?

 

2 Replies to “My week in pictures #11 – Met een nieuwe favoriete yoghurt combinatie en veel stage en werk”

  1. Ugh, ik zit me echt te bedenken waar je artikel over zal gaan. Het plaatje komt me zo bekend voor… komt het uit het boek Skin? Dan denk ik over de ijsmethode. 🙂

    1. Het plaatje komt uit het beauty bloggersboek van Etos, haha! Het artikel staat online, ik zou zeggen neem een kijkje als je wilt!

Geef een reactie

CommentLuv badge