My week in pictures #12 – Met mijn eerste Urban Decay producten en een proefles modern

Alweer een weekje voorbij! Een week waarin ik een aantal hele mooie nieuwe producten kocht en ultiem genoot van een paar vrije dagen. Ik deed het lekker rustig aan en besloot dat het tijd werd voor een proefles moderne dans, iets wat ik al jaren graag zou willen leren. Ben jij benieuwd naar mijn nieuwe aankopen en de ervaring van de proefles? Lees dan zeker mee!

Maandag 17 september

Een dagje stage! Ondertussen was op mijn blog het wekelijkse artikel weer te lezen na het artikel een week niet gepost te hebben. Later kwam er nog een skincare artikel online. Heb jij het al gelezen? Klik hier voor het artikel. 

Met een vriendin had ik het over de kortingen op Glamourday en welke winkels hieraan meedoen. Ik kan niet wachten tot de acties en hoop nog een paar leuke items aan te schaffen voor het najaar.

En natuurlijk ook weer sporten in de avond!

Dinsdag 18 september

Tijd voor een ochtendje school. Tot kwart voor 1 had ik les en daarna ging ik meteen door naar stage voor een avonddienst.

Doordat ik niet in het voren had gekookt besloot ik bij de supermarkt nog even rijst te halen voor in de magnetron, omdat ik alleen broccoli bij me had van de dag ervoor. Hierdoor had ik een enigszins gezonde maaltijd in plaats van de hele dag te leven op brood en crackers.

Woensdag 19 september

Al vroeg stond ik op de bus te wachten voor een dagje stage. Ik ben de laatste tijd echt gek op deze laarsjes en draag ze echt met veel plezier! Hallo, goede aankoop!

Op stage hielp ik een bewoonster met het lakken van haar nagels. Ze had deze kleur al op een hand aangebracht en wilde graag dat ik haar andere hand deed. Deze kleur vind ik echt ontzettend mooi, zeker voor het najaar. Misschien dat ik nog eens een kijkje ga nemen bij Hema of ze deze nog hebben.

In de avond ging ik nog lekker sporten!

Donderdag 20 september

Tijd om even naar een dorp in de buurt te gaan. Mijn bril moest namelijk weer even goed gezet worden, want deze zakte steeds af. Verder slaagde ik bij winkels niet echt en dus besloot ik mijn vader op een ijsje te trakteren. Zelf koos ik voor salted karamel en yoghurt maracuja. Die laatste is echt een all-time favoriet!

In de avond bestelde ik deze leuke ketting van My Jewellery nog. De ketting stond al een hele tijd op mijn wishlist, maar was op een begeven moment uitverkocht en kwam in andere uitvoeringen. Toch wilde ik graag de ronde hebben en ik ben blij dat ik deze nu eindelijk kan dragen! Er was ook nog eens een mooie korting van €5.

Vrijdag 21 september

Overdag kreeg ik een mailtje van Ici Paris met een hele fijne aanbieding, namelijk 25% korting op bijna alles en 30% korting bij aankoop van 3 producten of meer. Al een tijdje had ik het Backtalk palette van Urban Decay op mijn wishlist staan en dus kon ik het niet laten om een aantal dingen in mijn mandje te doen. Toen ik nog even ooglooks en swatches opzocht van het Born To Run palette kon ik ook deze niet laten liggen, oeps. Daarnaast kocht ik nog een lipstick, want lipsticks zijn altijd goed. Deze producten heb ik uiteindelijk echt voor een mooi prijsje kunnen kopen! Voor de paletten betaalde ik uiteindelijk nog maar ongeveer €38 per palette in plaats van €50!

In de avond had ik mijn eerste proefles moderne dans. Ik vind die stijl al jaren erg mooi en sinds ik elk seizoen van So You Think You Can Dance keek hoopte ik ooit deze stijl nog eens te leren. Ik besloot dat het tijd was om het maar gewoon eens te proberen! Ik vond het heerlijk om weer in een danszaal te staan, maar jeetje wat is het moeilijk! De groep heeft een gevorderd niveau en dus ga ik denk ik nog een extra proefles doen om te kijken wat ik ermee ga doen.

Zaterdag 22 september

De wekker ging al vroeg, want er moest een ochtendje gewerkt worden! Toen ik beneden kwam lag onze hond zo te slapen op de bank, wat een leven he?!

In de tijd dat ik op het werk was kwam er een heel erg leuk pakketje binnen! Mijn bestelde make up van Ici Paris kwam binnen. Stiekem word ik altijd zo blij van het uitpakken van pakketjes, zelfs als ik ze zelf besteld heb.

In de avond genoot ik van vliegende vrienden van Amstel! Ik geloof dat ik daar wel een keertje naartoe wil gaan. Zo gezellig en hele leuke combinaties van zangers.

Zondag 23 september

Ik startte de ochtend met een trainstercursus over het dansen waarin ik training geef met allemaal andere trainsters. Het was interessant om weer even op een andere manier naar de passen en elementen te kijken.

Thuis ben ik later aan de slag gegaan met het maken van blogfoto’s. Ik kan je zeggen dat dat niet meeviel met het donkere weer en de regen. Uiteindelijk heb ik wel een paar foto’s kunnen maken die gelukt zijn en ik alleen qua belichting nog wat wil aanpassen.

Een review van deze lipstick zal binnenkort op mijn blog verschijnen. Ik verklap vast even dat de kleur heel erg geschikt is voor het najaar! Valt het jullie op dat ik gek ben op lipsticks?

Het weekend afsluiten met een warm bad met mijn favoriete douchegel van Treaclemoon, vooral in de herfst! Daarna keek ik nog lekker in mijn pyjama Boer zoekt Vrouw. Meer zondag kun je het niet hebben toch?

Hoe was jouw week?

 

4 Replies to “My week in pictures #12 – Met mijn eerste Urban Decay producten en een proefles modern”

  1. My last week was great! Thanks for sharing the details of your last week.
    xx from Bavaria/Germany, Rena

  2. Oeh wat een mooie producten van Urban Decay!

  3. Oeeh, ja die nagellak van Hema is supermooi! Die heb ik ook thuis. Ben echt benieuwd naar die lipstick!

  4. Urban Decay is zo’n mooi merk! Ga je vast ontzettend veel plezier mee beleven. 😉
    Jessica J. onlangs geplaatst…MSL #109 • Nu al winter in huis?!My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge