My week in pictures #13 – Met een nieuw Michael Kors geurtje op de wishlist en officieel gestart met moderne dans

Vorige week stond er geen week in foto’s online, omdat ik niet heel veel spectaculairs deed en ik het wat drukker had. Vandaag ben ik weer terug met een nieuw weekartikel! Ik neem jullie mee in de afgelopen week en neem daar de zondag van de week daarvoor nog even in mee! Kijk je mee?

Zondag 30 september

Samen met mijn moeder ging ik een paar dorpen verderop naar een paar winkels. Ik had een mooie aanbieding gezien bij de Wibra op allemaal bakspullen en aangezien ik het heerlijk vind om te bakken moest ik hier even naartoe! Ik heb mooi wat spullen kunnen inslaan voor fijne prijsjes!

Daarna wilde ik bij de Douglas even dit nieuwe geurtje van Michael Kors ruiken. Dat had ik beter niet kunnen doen, want de geur is echt heerlijk! Precies waar ik van houd, fris en zacht. Deze geur staat dus vanaf nu op de wishlist! Kijk trouwens ook eventjes hoe mooi de flacon is..

Maandag 1 oktober

Oeps, een dagje zonder foto’s. Ik begon met een dagdienst op stage die eindigde met het middenevaluatie gesprek met mijn begeleidster en iemand van school. In de avond ging ik weer lekker sporten.

Dinsdag 2 oktober

Dinsdag begon met school zoals gewoonlijk. Deze week waren we al vroeg klaar en dus ging ik meteen door naar stage. Er stond namelijk nog een overleg op de planning met daarna het teamuitje. We kregen een rondleiding op een nieuwe setting van de organisatie en gingen daarna lekker uiteten bij de griek.

Woensdag 3 oktober

De dag begon met stage! In de middag maakte ik samen met een collega dit herfststuk voor aan de muur, zodat er eens wat anders hing dat altijd hetzelfde schilderij. Ik vind het resultaat erg leuk geworden en de gezelligheid van de herfst wordt zo een beetje naar binnen gehaald.

In de avond ging ik weer naar de sportschool om de groepsles te volgen. Dit keer gingen we aan de slag met stieken en moesten we vooral veel rennen. Wat een toeval dat een vriendin die dag ook vroeg of ik mee wilde doen met de Disneyland Parijs run volgend jaar september. Misschien moet ik dan toch maar even gaan oefenen, voor ik die 5K kan rennen, haha.

Donderdag 4 oktober

Voor dierendag had ik onze hond alvast een cadeautje gegeven, namelijk hele leuke en foute sokjes. Natuurlijk doen we ze niet de hele dag aan bij onze hond, want dat is veel te warm. Ik vond ze alleen te schattig om te laten liggen, haha. Ik kan het niet laten deze foto nog even te delen!

Als snack besloot ik een lekkere herfstvariatie te maken, appels met kaneel uit de magnetron! Ik denk dat ik dit nog vaker ga maken dit najaar want het smaakt erg goed en is lekker warm.

In de avond gaf ik wederom samen met een ander meisje dansles!

Vrijdag 5 oktober

De dag begon op stage tot half 5.

Eerder besloot ik door te gaan met de lessen moderne dans! Ik vind het erg leuk om te doen en zou het zonde vinden als ik nu alweer zou stoppen. Ik had vandaag dus officieel mijn eerste ‘echte’ les na de proeflessen en ik kan je vertellen dat ik er wel wat blauwe plekken aan heb overgehouden, haha. Sommige technieken moet ik nog echt onder de knie krijgen om dit te voorkomen.

Zaterdag 6 oktober

Een dag die begon met stage tot half 3. In de middag ging ik nog even een kijkje nemen op een evenement tijdens de kermis voor mensen met een beperking. Het leuke is dat ik dan altijd cliënten tegenkom die ik nog ken van eerdere stages.

Verder deed ik het lekker rustig aan en keek ik in de avond weer de eerste aflevering van All You Need Is Love!

Zondag 7 oktober

Ik had een dagje weekend en deed het lekker rustig aan. Op Glamourday kocht ik twee paar laarsjes om thuis te kiezen welke ik zal houden. Eenmaal thuis heb ik de keuze nog niet helemaal kunnen maken.. Ik vind ze beide erg leuk en ze zitten heerlijk. Oeps, heb ik weer, haha!

Verder deed ik het rustig aan en maakte ik blogfoto’s! Verder begon ik trouwens ook aan een nieuwe serie; Nieuwe buren. Hier wilde ik al een tijdje aan beginnen, maar ik deed het nooit, tot nu. In de avond keek ik Boer zoekt Vrouw bij opa, een favoriet programma op de zondagavond!

Hoe was jouw week?

2 Replies to “My week in pictures #13 – Met een nieuw Michael Kors geurtje op de wishlist en officieel gestart met moderne dans”

  1. Ik stem voor de laarsjes met het ritsje aan de voorkant! Superleuk trouwens dat je bent begonnen met moderne dans. Ik heb vanavond mijn eerste training als ‘echte’ crossfitter en niet meer als proeflespersoon, haha. Maar blauwe plekken had ik al.

  2. Ik ben erg nieuwsgierig geworden naar het Michael Kors geurtje!

Geef een reactie

CommentLuv badge