My week in pictures #14 – Met een cijfertaart, herontdekte schoenen en herfstfoto’s maken

Vorige week deed ik niet zo heel veel en had ik eigenlijk ook niet zoveel foto’s gemaakt. Deze week had ik herfstvakantie en ben ik weer helemaal terug met een nieuw weekoverzicht. Ik nam de tijd voor leuke dingen, zag vriendinnen en ging op pad om foto’s te maken. Tussendoor deed ik het lekker rustig aan en genoot ik van de vrije tijd! Kijk je mee?

Maandag 15 oktober

Maandagochtend ging ik aan de slag met de fotobewerking van enkele producten voor een artikel. Ik was al een tijdje met het artikel bezig, maar het wilde allemaal niet vlotten helaas, waardoor deze niet meer dezelfde dag online kon.

In de avond ging ik weer lekker sporten met een vriendin. Zoals gewoonlijk weer de groepsles. We moesten een groot gedeelte lopen met gewichten in onze beide handen en hadden 12 kilo per arm vast. Hoewel dit een fijne workout was had ik de dagen hierna wel veel last van mijn schouders. Misschien kwam dit wel door het veel te enthousiast uitvoeren van de oefening, omdat we dachten 4 keer heen en weer te moeten lopen in plaats van 4 keer enkel per keer.. Oeps.
(sorry lezers, even een oude foto hiervoor, haha).

Dinsdag 16 oktober

Ik ging weer verder met het artikel over de producten van Newpharma nadat ik thuis was van een ochtenddienst op het werk en kon deze eindelijk plaatsen op mijn blog. Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat zullen we maar zeggen. Heb je het artikel al gelezen? Klik hier als je het nog wilt lezen!

Tijdens het bloggen genoot ik van een lekker kopje thee en mijn snoepmoment met een lekker stukje gevulde speculaas. Echt een najaarsfavoriet van mij.

Woensdag 17 oktober

Net na de middag kwam opa langs. Hij wilde graag mijn auto stofzuigen en wassen en dus besloot ik hem wat te helpen. Het wassen van mijn auto is niet echt mijn favoriete bezigheid, maar samen is het dan een stuk minder erg om te doen. Ik moest er wel weer aan wennen dat mijn spiegels zo schoon waren, haha!

Ik droeg deze dag trouwens mijn kerstschoenen van vorig jaar, deze had ik herontdekt op het schoenenrek. Ik moet zeggen dat nu het buiten herfstachtig is ik ze wel erg leuk vind staan!

Donderdag 18 oktober

Donderdag ging ik met mijn moeder aan de slag met taart, taart en nog eens taart. Voor de verjaardag van de vriend van mijn moeder had ik afgesproken dat ik 2 cijfertaarten zou maken in de smaak banaan-karamel. Daarnaast hebben we ook nog een monchou taart gemaakt. Hier zie je aan de ene kant de vulling en bodem van de bananentaart en aan de andere kant het eindresultaat!

In de avond gaf ik nog dansles en vierde ik bij thuiskomst alvast een beetje de verjaardag van de vriend van mijn moeder. Opa was daarvoor ook op bezoek gekomen en bleef een poosje gezellig bij ons.

Vrijdag 19 oktober

In de ochtend stapte ik in de trein op naar Arnhem. Samen met een vriendin had ik een kappersafspraak bij Cosmo Hairstyling waar ik mijn haar wilde laten kleuren, knippen en laten behandelen met olaplex. Wil je meer lezen over mijn afspraak en ben je benieuwd naar het resultaat? Neem een kijkje in dit artikel!

We sloten de dag af met het delen van pasta en pizza bij Happy Italy.

In de avond ging ik nog naar de verjaardag van de vriend van mijn moeder. De cijfertaart die ik donderdag maakte viel trouwens goed in de smaak bij het andere bezoek!

Zaterdag 20 oktober

In de ochtend ontving ik een h&m pakketje met een paar leuke accessoires voor in huis uit de home-collectie. De kerstballetjes wilde ik vorig jaar al, maar nu zag ik ze in de sale en besloot ze te bestellen. Ik krijg helemaal zin in kerst door deze balletjes. Daarnaast kocht ik nog een leuk schaaltje om mijn ringen op te leggen.

Daarna keek ik nog even Nieuwe buren op Videoland. Ik ben echt gek op die serie de laatste tijd en kijk dan ook het liefst elke dag minstens een aflevering, haha.

Ook was het tijd voor een nieuw kleurtje op mijn nagels. Hiervoor droeg ik 2,5 week een roze gellak, maar door de uitgroei bleven mijn haren haken bij mijn nagels. Niet echt handig dus.. Ik besloot te gaan voor deze mooie taupe kleur met een subtiel glittertje. Een fijn idee dat ik weer minstens 2,5 week vooruit kan met verzorgde nagels.

In de middag ging ik op pad met een vriendin om herfstfoto’s te maken. We gingen naar verschillende mooie stukjes natuur in de buurt om foto’s te maken. Eerst maakten we foto’s op een herfstachtige plek met overal vallende blaadjes en vervolgens gingen we naar de heide.

Zondag 21 oktober

Op zondag deed ik lekker rustig aan en plaatste ik last minute een artikel over mijn nieuwe coupe.

Later ging ik nog aan de slag met het weekartikel en maakte ik een beginnetje aan een ander artikel. Een heerlijke blogmiddag als je het mij vraagt! Op deze foto kun je meteen de kleur goed zien van mijn gellak!

Hoe was jouw week?

3 Replies to “My week in pictures #14 – Met een cijfertaart, herontdekte schoenen en herfstfoto’s maken”

  1. Leuke foto’s! Die taarten zijn erg leuk geworden zeg 🙂

  2. OMG die taart ziet er zo tof uit! Super leuk om ook zelf te maken denk ik.
    marjolein onlangs geplaatst…Loveshoot door Malou von Baumhauer PhotographyMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge