My week in pictures #15 – Met het werk naar een voorstelling, Glow en geen tijd voor de sportschool

Een tijdje geleden weer dat het wekelijkse artikel online stond, maar vandaag heb ik er weer een voor jullie! Dit keer een langer artikel, want ik voeg nog even twee extra dagen toe. Ik ontving eindelijk een palette waar ik al een tijdje op heb gewacht, ging naar een voorstelling met mijn collega’s en besloot last minute deze week al naar Glow te gaan in plaats van volgende week! Kijk je mee?

Zaterdag 3 november – zondag 4 november

Zaterdag ontving ik een heel erg leuk pakketje van My Jewellery. De pakketjes van My Jewellery worden altijd zo leuk ingepakt.. Love it! Ik ontving voor mijn blog een hele leuke roze furry jas, waar binnenkort nog een artikel over online zal komen!

Zondag 4 november ging ik in de buurt lunchen met een lieve vriendin. Een lekkere latte macchiato met karamel kan dan natuurlijk niet ontbreken he.. 😉 Verder genoot ik nog van een hele lekkere paprikasoep. Ondertussen konden we weer gezellig bijkletsen. Ik houd van deze middagen!

Maandag 5 november

De dag begon met een dagdienst op stage. Verder kwam het artikel van het persevent van Kruidvat kwam online. In het artikel stonden veelal sfeerfoto’s en foto’s van de nieuwste producten. Heb jij het al bekeken? Klik hier om naar het artikel toe te gaan.

In de avond besloot ik aan de slag te gaan voor school. Ik maakte de indeling van een verslag alvast duidelijk door alle koppen in te delen. Binnenkort zijn er weer verschillende deadlines vanuit school dus de komende tijd kan ik regelmatig aan de bak voor verslagen.

Dinsdag 6 november

Een dag zonder foto’s. Ik begon de dag met supervisie op school om vervolgens direct door te gaan naar stage voor de vergadering en een avonddienst. Bij thuiskomst zag ik op Facebook nog een aantal leuke kamers waar ik op wilde reageren. Dit heb ik dan ook maar meteen eventjes gedaan, ik ben benieuwd of ik reactie krijg!

Woensdag 7 november

Een dagje vrij van stage! In de tussentijd konden jullie een nieuw artikel lezen op mijn blog. Ik deelde mijn favoriete make-up producten van dit moment. Stiekem was ik ondanks het donkere weer de laatste tijd best tevreden met de foto’s. Heb jij het artikel al gelezen? Klik hier.

In de middag besloot ik nog even Nieuwe Buren te kijken. Helaas heb ik de serie nu afgekeken, dus op zoek naar een nieuwe serie!

In de avond ging ik samen met mijn collega’s van het werk naar de voorstelling Ma. Dit is een voorstelling gebaseerd op de boeken van Hugo Borst over zijn moeder die lijdt aan Alzheimer. De verhalen uit de voorstelling waren erg herkenbaar met wat we op de afdeling meemaken.

In de avond bestelde ik snel nog een blouse op een hele leuke webshop uit de buurt. Er was namelijk 20% korting en ik had de top al een tijdje op het oog. Score!

Donderdag 8 november

Een dagje zonder foto’s. Ik had een dagdienst op stage en ging daarna nog bij mijn vader eten. Door een afsluiting op de route verdwaalde ik eerst en deed er bijna 45 minuten over, terwijl de rit normaal gesproken 15 minuten is. Mijn humeur werd er niet echt beter op kan ik je vertellen..

In de avond ging ik weer dansles geven met een ander meisje.

Vrijdag 9 november

Vrijdagmiddag had ik een warm welkom toen ik thuis kwam van een dagdienst op stage. Er stonden namelijk twee hele leuke pakketjes te wachten op me. De blouse die ik bestelde was geleverd en het prachtige cherry palette van Urban Decay die ik al eens eerder bestelde stond op me te wachten. Eerder kon het palette ineens niet geleverd kon worden dus bestelde ik het afgelopen maandag opnieuw en nu ben ik dan eindelijk trotse eigenaar, haha!

Zaterdag 10 november

De dag begon met een vroege dienst op het werk tot half 1. Daarna ging ik met mijn moeder en zusje boodschappen doen bij de Lidl. En in de avond geheel onverwachts naar Glow met een vriendin, haar vriend en zijn familie. Eigenlijk zouden we volgende week pas gaan, maar nu werd het verzet.

Hoewel ik de route vorig jaar leuker vond heb ik toch genoten. Mijn favoriet was de kerk waarop dansende mensen te zien waren rondom de vormen van het gebouw. Helaas heb ik hier geen foto van, maar ik zou zeggen, zoek er eens een filmpje van op! Al het licht geeft zoveel sfeer als je het mij vraagt.

Zondag 11 november

Ik begon de dag met voorbereidingen voor een schoolopdracht en voelde me erg productief, haha! Ik moet zeggen dat ik in de flow zat van het schoolwerk en het niet eens zo vervelend vond.. In de middag ging ik met een collega filmen voor de opdracht.

In de avond ging ik nog even in bad met lavendel badzout en met een boek, al moet ik zeggen dat ik uiteindelijk niets gelezen heb uit het boek.. Het bleef vooral bij youtube videos kijken, haha. Daarna keek ik nog Boer zoekt Vrouw en schreef ik dit artikel!

Hoe was jouw week?

2 Replies to “My week in pictures #15 – Met het werk naar een voorstelling, Glow en geen tijd voor de sportschool”

  1. Wat een leuke week! Ik ben zo benieuwd naar het Naked Cherry palette.

  2. Leuke week! En Ik vind.de Naked Palettes altijd zo mooi!

Geef een reactie

CommentLuv badge