My week in pictures #16 – Met lunchen, een verwendagje en lekker veel vrije tijd!

Zoals jullie merkten kwam er afgelopen maandag weer een artikel online na een vrij lange pauze op mijn blog. Ik had het drukker met school en dus vond ik het belangrijk om daar mijn focus op te leggen, omdat dit alles te maken had met de afronding van het derde leerjaar. Sinds kort weet ik dat ik over ben naar het vierde leerjaar waar ik in februari mee zal beginnen, yay! Tot de lessen beginnen ben ik nog even lekker vrij. Vanaf nu zal ik dus weer regelmatig artikelen plaatsen op mijn blog! Lees je mee?

Maandag 21 januari

Samen met een vriendin had ik een verwendagje gepland. Eerst een afspraak bij de kapper om vervolgens ook nog onze wenkbrauwen te laten doen bij een schoonheidsspecialiste. Heerlijk zo’n dagje! Doe mij dat maar vaker, haha.

Toen we van de kapper af kwamen maakten we nog een aantal foto’s bij de Waalbrug. Het was erg koud, maar de lucht was echt prachtig blauw!

In de avond ging ik nog sporten met een vriendin, we hebben de draad weer opgepakt na een pauze door onze studies en gaan dus het liefst weer 2 keer per week de Total Body Workout doen.

Dinsdag 22 januari

Nederland kleurde mooi wit afgelopen dinsdag. Ik vind dat altijd zo gezellig staan, maar echt heel handig is het ook niet, haha. In de avond gaf ik gewoon training en dus reed ik voorzichtig naar dat dorpje. Ik maakte deze dag verder geen foto’s, behalve van de sneeuw.

Woensdag 23 januari

In de ochtend besloot ik voor het eerst havermout, banaan, ei pannenkoekjes te bakken. De smaak was even wennen, maar ik vond het erg lekker. Ik weet zeker dat ik dit lekkere vullende ontbijtje nog vaker ga maken!

In de middag had ik met een vriendin afgesproken om lekker te gaan lunchen. Ik koos voor deze tomatensoep met brood. De parmezaanse kaas was erg lekker hierbij. Daarna besloten we nog even naar een paar winkels te gaan. Ik kocht een trui in de sale bij Costes en een trui bij Only!

In de avond ging ik weer lekker sporten!

Donderdag 24 januari

Tijd om mijn nieuwe trui te dragen! Ik besloot mijn Buddha to Buddha armband te combineren met mijn nieuwe Rosefield horloge en ik vind de combinatie echt heel erg tof! Zeker ook dat zilveren met het mint groene van de trui. Nieuwe favoriete combinatie! Het liefst dan ook nog gecombineerd met mijn Buddha ring, love it.

In de avond gaf ik dansles en daarna keek ik nog even tv.

Vrijdag 25 januari & Zaterdag 26 januari

Vrijdagavond had ik weer moderne dansles. Ik ben nog steeds zo blij dat ik dit ben gaan doen, ik wilde dit namelijk al jaren, maar vond mezelf te oud om nog te beginnen met deze voor mij onbekende stijl.

Zaterdag deed ik vooral rustig aan, om half 5 moest ik naar het werk. Na het werk heb ik nog wat tv gekeken om vervolgens nog een online bestelling te plaatsen bij My Jewellery. Ik ben gegaan voor een hele leuke jas met panterprint en natuurlijk vielen er ook nog wat andere dingen in het mandje, oeps.. In de volgende ‘Week in pictures’ kunnen jullie de inhoud zien!

Zondag 27 januari

Zondag was heerlijk rustig. Ik begon met een carnavalsochtend waarbij een groepje vanuit de dansvereniging mocht optreden waar ik de kinderen hielp. Daarna besloot ik thuis Wie is de Mol te kijken.

Later die dag besloot ik met mijn blog aan de slag te gaan, ik schreef dit artikel over travel musthaves. In de avond ging ik in bad en daarna keek ik nog Heel Holland Bakt, een favoriet programma.

Hoe was jouw week?

3 Replies to “My week in pictures #16 – Met lunchen, een verwendagje en lekker veel vrije tijd!”

  1. Leuke week! Ben benieuwd naar je My Jewellery aankoopjes 🙂

  2. De mol was weer spannend zat he haha! Wat heerlijk altijd om dit soort overzichten te bekijken.

  3. Liefde voor de combi van je horloge en armband! Goed dat je weer lekker gaat sporten. Zodra ik weer goed in mn vel zit wat betreft mijn gezondheid, ga ik weer 2x per week Zumba-en!

Geef een reactie

CommentLuv badge