My week in pictures #18 – Met lekker veel sporten, blogpraat en de minor die is gestart

Het is alweer maandag, wat betekent dat er een nieuwe week gestart is! Daarom is het tijd voor een nieuwe Week in Pictures, dit keer weer gewoon op maandag, zoals ook eigenlijk de bedoeling is. Vorige week had ik nog even rustig de tijd om te wennen aan de start van mijn minor ggz agoog, waarbij ik weer twee dagen naar school ga. Toch had ik genoeg te doen, ben je benieuwd wat? Lees dan zeker even verder!

Maandag 4 februari

Op maandag was ik nog een dagje vrij en dus ging ik verder aan het artikel wat ik online wilde hebben staan. Ik had nog geen goed licht gehad voor het maken van de flatlay met de scrunchies en die moest er toch zeker komen. Ik maakte de foto en plaatste vervolgens het artikel. Wil je het artikel graag lezen? Klik dan hier.

In de avond ging ik sporten en na afloop leek het me goed om in bad te gaan met badzout voor mijn spieren. Ik merk dat als ik de groepsles een tijdje (of een week, haha) niet gedaan heb ik toch meer spierpijn krijg dan anders. De les stond dit keer veelal in het teken van oefeningen met de armen, hallooo spierpijn!

Dinsdag 5 februari

Dinsdag startte ik de dag weer met mijn kwark-fruit ontbijtje. Ik moet zeggen dat het nog steeds niet favoriet is, maar dat ik het wel steeds meer begin te waarderen!

Verder praatte ik met Joyce, een andere blogger over logo’s en blogdesigns, omdat we allebei graag een vernieuwing zouden willen hebben. Doordat Joyce wat meer ervaring heeft in dit werkgebied is het fijn om samen te kunnen sparren over wat wel en niet handig is. Later nam een oud klasgenoot nog contact met me op over het maken van een logo en een eventueel layout. Hier ga ik mee aan de slag en jullie kunnen dit jaar nog een nieuwe layout verwachten op Kim Carolina! Ik heb er stiekem al helemaal zin in om aan de slag te gaan hiermee en eindelijk knopen door te hakken die ik al jaren wil doorhakken!

In de namiddag keek ik nog even een aflevering van Soof de Serie, het is echt een favoriete serie op het moment waarbij ik nog lekker veel afleveringen kon kijken. ‘s Avonds stond er nog een lesje danstraining geven met de andere trainsters op de planning!

Woensdag 6 februari

In de ochtend ging ik aan de slag met het weekartikel dat online kwam. Ik was namelijk helemaal vergeten een foto te maken van mijn ontvangen bestelling van My Jewellery. Klik hier om naar het artikel te gaan.

Verder hield ik me nog bezig met mijn wensen rondom de nieuwe layout en het logo. Ik besloot te gaan kijken wat ik absoluut wil in mijn nieuwe layout en wat ik ook wel kan missen.

Woensdagavond was het weer tijd voor de groepsles met een vriendin. Het was een behoorlijk pittige les als je het mij vraagt.. We deden oefeningen als opdrukken (voor zover ik dat kan..) tot wallballs en moesten daarna veel rennen (mijn favoriete onderdeel, not). Achja, hoewel het op het moment zelf vaak afzien is, ben ik achteraf vaak blij dat ik toch weer gegaan ben!

Donderdag 7 februari

De minor is begonnen en dus was het weer tijd voor de allereerste lesdag van het vierde leerjaar. De dag stond in het teken van kennismaken met de nieuwe klas en de vakken. De donderdag staat in het teken van vaardigheidslessen rondom gesprekstechnieken en lessen methodiek.

Samen met twee klasgenoten die ik al langer ken ging ik even lunchen in het cafeetje op school. Ik koos natuurlijk voor een latte macchiato met karamel!

In de avond gaf ik samen met de andere trainster dansles.

Vrijdag 8 februari

Tijd voor de tweede lesdag! Ook vandaag maakten we weer kennis met de verschillende vakken die we gedurende het semester zouden volgen. Intervisie, hoorcollege en werkgroep staan op het rooster voor de vrijdag. Ik merk trouwens wel echt dat ik er weer aan moet wennen om langere dagen naar school te gaan, haha..

In de avond ging ik weer naar de moderne dansles!

Zaterdag 9 februari

In de ochtend besloot ik dat het tijd was om mijn gellak van mijn nagels te halen. Op de een of andere manier verliep dat dit keer niet zo soepel en voelden mijn nagels een beetje ruw aan. Ik heb ze dus maar regelmatig ingesmeerd met nagelolie. Verder deed ik het vrij rustig aan in de ochtend.

Hoewel ik dacht dat ik een vrije dag had keek ik gelukkig nog wel even op mijn rooster en bleek ik een korte avonddienst te hebben van 16.30 tot 21.00 uur. Ik had niet echt een warme maaltijd voorbereid en dus at ik gewoon mijn brood met tomaatjes en wat bouillon, lekker en simpel.

Zondag 10 februari

De wekker stond al vroeg, want het was tijd voor een danstoernooi in Lommel. Ik zet altijd extra wekkers voor het ‘geval dat’. Haha! Maar ik werd zoals meestal gewoon bij de eerste wekker meteen wakker. Om een uur of 8 in de morgen kwamen we op de locatie aan en kon het klaarmaken beginnen. De groep die ik train met een andere trainster viel in de prijzen en behaalde een gedeelde 3e plek!

In de middag kwam ik rond 15.00 thuis en verder deed ik het rustig aan. Ik wilde graag nog aan de slag voor mijn blog, maar helaas was het echt te donker om foto’s te maken..

‘s Avonds besloot ik in bad te gaan met een bathbomb van Rituals, deze kreeg ik met kerst en had ik nog steeds niet gebruikt, omdat ik het zonde vond. Tijd om daar verandering in te brengen. De geur was heel erg lekker en het bad kleurde mooi donker roze.

Hoe was jouw week?

One Reply to “My week in pictures #18 – Met lekker veel sporten, blogpraat en de minor die is gestart”

  1. Aaaah, haat rennen en wallballs. Wij moesten dat vrijdag ook doen. 100 wallballs en elke keer als je stopte om uit te rusten, moet je 200 meter rennen. Oh en nog allemaal andere oefeningen die je 100x moest doen. SPIERPIJN.
    Joyce onlangs geplaatst…A WEEK WITH JOYCE 182 | SHOOTEN IN DE VRIESKOU & BEZOEK WEBWINKEL VAKDAGENMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge