My week in pictures #2

Hola! I am back! Na een drukke periode gevuld met schoolstress en deadlines ben ik vandaag weer terug met een nieuw artikel! Hoewel ik niet kon wachten moest ik me toch echt even concentreren op mijn in te leveren verslag. Nu is alles achter de rug dus vandaag een nieuwe My week in pictures!

Maandag 11-6

Overdag had ik een studiedag vanuit stage en werkte ik aan opdrachten. Ik merkte dat ik aardig moe was van de deadline de vrijdag hiervoor, druk druk! Gelukkig zijn de meeste schriftelijke deadlines nu voorbij en kan ik weer wat meer rustig aan doen en lekker stagelopen.

In de avond ging ik zoals sinds kort elke maandagavond sporten! Ik volg de les Total Body Workout waarbij er allemaal verschillende oefeningen gedaan worden. Hoewel ik het tijdens het sporten niet altijd heel erg leuk vind, lees zwaar haha! Heb ik er wel elke week weer zin in en heb ik achteraf een voldaan gevoel!

Dinsdag 12-6

Dinsdag begon ik de dag zoals gewoonlijk op school. We bekeken een documentaire over hoe er in andere landen en culturen omgegaan wordt met psychiatrie. In dit geval keken we naar hoe er in Brazilië werd omgegaan met de psychiatrie. Erg bijzonder en apart.

Daarna ging ik meteen door naar stage en had ik een avonddienst tot half 9.

Woensdag 13-6

Woensdag ging ik winkelen met 2 vriendinnen in Utrecht. Dit is echt een van mijn favoriete steden om te winkelen, want er zijn zoveel winkels die niet overal zitten! Als lunch nam ik een aspergesoepje, hier ben ik echt gek op. Deze variant was heel erg wennen, want de soep had een zoete smaak. Toch vond ik het wel lekker!

Wandelend langs de grachten gingen we van winkel naar winkel en natuurlijk moest er ook even een foto gemaakt worden van de gracht! De sfeer in Utrecht vind ik erg gezellig, zo tussen de grachten.

Natuurlijk moest er ook even een foto gemaakt worden met elkaar. Helaas is deze foto niet de mooiste ooit, maar ach! We hebben een hele leuke gezellige dag gehad waarin we weer fijn hebben kunnen bijkletsen onder het genot van leuke winkels.

Bij de My Jewellery store stond dit bord buiten en hier ben ik het natuurlijk helemaaal mee eens! Winkelen is nu eenmaal een hele fijne bezigheid, haha.

Bij Kiko had ik twee prachtige highlighters geswatcht waarvan ik er eigenlijk een wilde kopen. Helaas was deze niet meer verkrijgbaar en nam ik me voor deze ergens anders een keer te kopen. Later kwam ik bij de Douglas om MAC Soft en Gentle en Lightscapade te swatchen, naar deze kleuren was ik ook erg beniewd! Links is Soft en Gentle, daarnaast Kiko Virtuous Golden Rose, daarnaast Kiko Golden Vibes en als laatste Lightscapade. Een van deze highlighters heb ik in de avond nog aangeschaft, dat zie je woensdag in de shoplog!

Na het winkelen gingen we in Nijmegen uiteten waar een vriendin die niet mee kon winkelen aansloot. We gingen naar Sixty Four, een grillbar. Ik bestelde net als de vorige keer dat ik hier was een burger en deze smaakte weer goed! We showden onze nieuwe aankopen en hebben heerlijk kunnen bijpraten onder het genot van lekker eten!

In de avond bestelde ik nog bij Douglas, omdat hier 25% korting was op alles en ik het natuurlijk weer niet kon laten. Daarna bestelde ik nog twee boeken die al vanaf maart op mijn wishlist stonden en ik niet heb kunnen vinden in Utrecht. Stay tuned! Binnenkort op de blog.

Donderdag 14-6

In de ochtend verwachte ik een pakketje van Bol.com, maar in plaats daarvan ontving ik een ander pakketje. Ik was niet thuis dus liet ik mijn zusje natuurlijk een foto maken, hoezo nieuwsgierig? Ik ontving onverwachts een perspakketje van Kruidvat. Hierin zaten de nieuwste producten van de steeds wisselende Catch & Shine collectie. Deze Get Your Bronze On collectie ligt vanaf nu in de winkel en is tijdelijk verkrijgbaar!

Toen ik klaar was met stage liep ik naar de bushalte en natuurlijk regende het precies toen en stond het bushokje helemaal vol. Gelukkig had ik mijn ‘regenjas’ aan dus veel last had ik er niet van! In de avond gaf ik samen met een ander meisje dansles en werkte ik nog aan een verslag.

Vrijdag 15-6

Vrijdag begon ik op stage met een dagdienst van 8.30 uur tot 16.30 uur.

Daarna ging ik met de bus naar huis en verwachtte ik een pakketje van Douglas. Het pakketje zou om 18.00 uur komen en dus at ik mijn pizza voor in de kamer op, zodat ik pakketbezorgster in de gaten kon houden, haha! Om 18.15 uur moest ik weer aanrijden naar het werk en gelukkig kwam het pakketje om stipt 18.00 uur. Yay!

Zaterdag 16-6

Doordat ik vrijdagavond eigenlijk nog wat wilde kopen een paar dorpen verderop en tot de ontdekking kwam dat ik moest werken besloot ik vandaag te gaan na het werk. Ik moest werken van 7.15 uur tot 12.30 uur en kon daarna dus naar het winkelcentrum! Ik wilde graag naar de Costes, omdat ik in Utrecht veel leuks had gezien, maar dit niet meer beschikbaar was in de goede maat en kleur. Ik slaagde weer goed, maar mis nog steeds een shirt die hoog op mijn wishlist staat.. Costes is echt in korte tijd een favoriete winkel van me geworden, hoewel ik de prijs soms wat aan de hogere kant vind (in vergelijk met waar ik eerst altijd kleding kocht) ben ik echt gek op de printjes en topjes!

In de avond maakte ik een foto voor Instagram van het ontvangen pakketje. Verder deed ik het vooral lekker rustig aan om even uit te rusten en nam me voor om de volgende dag blogfoto’s te maken, omdat ik nu wat meer tijd heb!

Zondag 17-6

In de middag gingen mijn zusje en ik naar onze vader toe om vaderdag te vieren. We besloten samen naar Clevers te gaan om een lekkere ijscoupe te eten. Ik koos voor een coupe met warme karamel. Ik twijfel ook echt altijd tussen chocolade en fruit smaken, de volgende keer ga ik dus sowieso voor fruit!

Een cadeautje kon natuurlijk ook niet achter blijven. We gaven een Rituals pakketje en hadden nog een  hele leuke verassing voor ons jaarlijkse weekendje weg. Dit jaar willen we namelijk graag naar Ameland gaan. Even kijken of dat nog gaat lukken volgens de planning, maar het is in ieder geval een erg leuk vooruitzicht!

Ik wens je nog een fijn weekend!

Geef een reactie

CommentLuv badge