My week in pictures #20 – Mijn verjaardag, heel veel baksels en een dagje Leiden

Long time no see! Ik heb het weer lekker druk en dus kon ik even geen tijd vinden om te bloggen. Vandaag deel ik twee weken in een artikel, omdat ik in de afgelopen weken niet zo heel veel foto’s heb gemaakt. Ik ging vooral veel aan het bakken en probeerde ook verschillende nieuwe recepten uit. Verder had ik stage, school en ging ik een dagje kijken op de universiteit in Leiden voor de masterdag! Ben je benieuwd naar de afgelopen twee weken? Neem zeker een kijkje!

Maandag 4 maart
Overdag had ik gewoon stage en dus starte ik de dag met een havermout ontbijtje. Ik voeg er dan vaak bevroren fruit aan toe, zodat het wat meer smaak heeft en sneller afkoelt! Ik ga me weer aanwennen dit elke dag te doen.

In de avond had ik met een vriendin gepland om een lesje Sh’bam te volgen. We hadden er zin in, maar helaas toen we bij de sportschool kwamen bleek te les niet door te gaan. Uiteindelijk gingen we maar naar de fitness, zodat we niet voor niets gegaan waren, maar eigenlijk had ik daar niet zoveel zin, haha.

Dinsdag 5 maart
Hip Hip Hooray, it’s my birthday! Doordat het carnaval was bracht ik de dag thuis alleen door, waardoor ik alle tijd en ruimte had om birthday cupcakes te maken. Ik besloot red velvet cupcakes te maken met sprinkles. Ik had nog nooit cupcakes gemaakt op deze manier en was dan ook erg tevreden met het resultaat. Het waren mooie cupcakes geworden en de sprinkles die ik laatst bestelde maakten het helemaal af.

In de avond kwam opa nog eventjes op bezoek voor mijn verjaardag en natuurlijk om een cupcake te proeven, lief!

Woensdag 6 maart en donderdag 7 maart
Dinsdagavond bestelde ik nog een aantal bakspullen, zoals hele toffe cupcakevormpjes. Ik kon het niet laten en kan nu voorlopig vooruit met bakken!

In de avond had ik weer een groepsles Total Body Workout gepland staan, maar ik had echt helemaal geen zin en besloot dus om in bad te gaan in plaats van sporten. Even mijn motivatie voor die groepsles weer vinden hoor..

Op donderdag besloot ik even naar Eindhoven te reizen met de bus om een aantal kledingstukken terug te brengen die ik nog had liggen.

 

Vrijdag 8 maart
In de avond vierde ik mijn verjaardag en dus ging ik weer aan de slag met het bakken van een taart. Ik koos voor een chocolade-karamel taart volgens het recept van Schepje Suiker. Hoewel de taart er niet helemaal uitzag zoals ik had gewild was de smaak wel goed! Uiteindelijk is dat dan toch het belangrijkste, haha. Ook hierbij kon ik het niet laten om sprinkles toe te voegen!

Het was een gezellige avond waarbij ik weer fijn heb kunnen bijkletsen! Van vriendinnen kreeg ik een uitje als cadeau, namelijk samen naar een hal vol trampolines. Ik ben heel erg benieuwd haha!

Zaterdag 9 maart en zondag 10 maart
Samen met mijn moeder, haar vriend en mijn zusje ging ik naar een dorp in de buurt. Ik had namelijk al jaren een paperbag van Myomy op het oog en deze besloot ik nu van mijn verjaardagsgeld te kopen. Helaas kon ik de tas nog niet meteen meenemen, omdat deze besteld moest worden. Volgende week kunnen jullie hopelijk mijn nieuwste aanwinst zien!

In de avond keek ik serie op Netflix en vervolgens nog Wie Is De Mol. Zoals gewoonlijk had ik het weer eens fout en ik vraag me dan ook af of ik het ooit ga raden. Ik zat in het begin vooral op Niels, maar later verdacht ik Sarah. Oeps.

Op zondagochtend deed ik het lekker rustig aan en keek een serie op Netflix. In de middag ging ik naar een danstoernooi van de andere bond. Eens per jaar ga ik een kijkje nemen bij de andere dansbond, omdat daar verenigingen bij zitten met vaak hele mooie dansen!

Maandag 11 maart
De dag begon met stage tot een uur of half 5. Eenmaal thuis ging ik snel een aantal brieven op de post doen, meteen een mooie reden om de hond mee te nemen! Daarna ging ik nog even langs bij opa!

In de avond ging ik sporten en daarna lekker in bad met badzout, dat hadden mijn spieren wel nodig! We deden verschillende oefeningen en doordat ik niet meer altijd trouw 2 keer per week ga merk ik dat ik meer last heb van spierpijn, haha.

Dinsdag 12 maart
Op dinsdag was ik vrij en deed ik het lekker rustig aan, in de avond stond ook training geven weer op de planning! Ik heb eigenlijk ook helemaal geen foto’s gemaakt deze dag.

Woensdag 13 maart
Een dagje zonder foto’s. Ik had namelijk stage overdag en in de avond zou ik eigenlijk gaan sporten, wat ik uiteindelijk niet meer deed, omdat ik geen zin had.. Oeps. Een avondje op de bank was ook wel heel erg welkom eigenlijk!

Donderdag 14 maart
Op donderdag heb ik altijd les en dus ging ik ook vandaag weer op tijd naar de trein om naar school te gaan. Vaardigheidslessen en methodiek stonden op de planning. Ik vond de lessen goed te doen deze keer al is het soms best pittig om steeds een stuk of 4 lesuren achter elkaar te hebben van hetzelfde vak.

In de avond gaf ik weer dansles met de andere trainster, want op zondag staat er een toernooi gepland!

Vrijdag 15 maart
Mijn zusje en ik stonden om 7.15 uur klaar om met de trein naar Leiden te gaan. Samen wilden we namelijk naar de Masterdag die gehouden werd op de universiteit. Ik heb er namelijk wel eens aan gedacht op na mijn SPH nog verder te studeren in de richting psychologie, omdat ik dat ontzettend interessant vind. In Utrecht hadden we een lange overstap, waardoor we besloten koffie te halen bij Starbucks. Ik koos dit keer voor de white chocolate mocha.

Eerst gingen we naar de informatie over het premasterprogramma en daarna sloten we nog aan bij een andere waarbij het vooral ging over wat je er mee zou kunnen. In de middag sloten we nog aan bij de master klinische neuropsychologie, wat ik erg interessant vond. Het was wel even wennen dat het allemaal in het engels was, omdat dat niet mijn beste taal is. Maar ergens went het ook echt heel erg snel.

Gelukkig heb ik nog de tijd om erover na te denken, want na het afstuderen wil ik toch eerst even werken en misschien nog reizen! Extra leuk was het trouwens dat ik een klasgenoot en oud-klasgenoot tegenkwam!

Toen ik eenmaal thuiskwam moest ik met mijn auto naar de garage, omdat deze benzine lekte. Doordat dit op het laatste moment was kon ik helaas ook niet meer naar de moderne dansles..

Zaterdag 16 maart en zondag 17 maart
Doordat het nog maar de vraag was of mijn auto gemaakt kon worden en hoe veel het ging kosten ging ik samen met mijn moeder op pad om naar een andere auto te kijken. Uiteindelijk kwamen we deze Suzuki Swift tegen en ik vind dat wel wat! Deze is het uiteindelijk niet geworden, omdat ik vond dat de auto teveel kilometers had gelopen. De zoektocht gaat dus nog even door.

Later in de middag hoorde ik dat de kosten konden oplopen tot €700, omdat er nog iets anders kapot was. Ik weet zelf nog niet of ik het geld overheb voor mijn huidige auto, ook omdat deze al wat ouder is.

Op zondag had ik een dagje danstoernooi met het groepje dat ik train. Hoewel het vaak wat vroeg is vind ik het ook weer erg leuk om al die dansen te zien, ik bleef dan ook tot 18.00 uur.

Hoe was jouw week?

 

2 Replies to “My week in pictures #20 – Mijn verjaardag, heel veel baksels en een dagje Leiden”

  1. Ik krijg echt zin in taart en cakejes door jou, haha! En foei dat je sporten steeds overslaat ;p

  2. Oeh, leuke bakspulletjes! 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge