My week in pictures #3

Hoewel het laatste artikel hiervoor ook een ‘My week in pictures’ was vond ik dat ik dat deze gewoon weer online moest komen op de maandag! De laatste tijd heb ik het erg druk gehad, waardoor het artikel soms op andere dagen online kwam. Nu stage voor de vakantie er bijna op zit heb ik weer meer tijd om me te richten op mijn blog! Yay! Stay tuned, want er komen minstens 3 artikelen online per week!

Maandag 25-6

Maandag begon de dag met een dagdienst op stage. Van 8.30 uur tot 16.30 uur was ik op stage. In de middag maakte ik met een cliënt een wandeling door de tuin op stage en we namen een kijkje bij de dierenweide in de buurt. Ik vind de ezel altijd zo schattig, haha!

In de avond ging ik net zoals vorige week sporten samen met een vriendin. Het was echt ontzettend warm en door de vele dagen werken achter elkaar merkte ik dat ik niet zoveel energie had. Toch maar goed dat ik weer geweest was, haha!

Dinsdag 26-6

Dinsdag had ik een avonddienst op stage tot 20.30 uur. In de ochtend bleef ik een tijdje in de tuin, opa kwam langs en vindt het altijd erg leuk om bezig te zijn in de tuin. Ik kan altijd zo genieten van bloemetjes in de tuin en kon het dan ook niet laten een foto te maken van deze leuke bloemetjes.

Bij thuiskomst kon ik het niet laten nog snel even een bestelling te plaatsen bij My Jewellery, er was namelijk 20% korting en ik had nog een hele sieraden wishlist. Zoals gewoonlijk kon ik niet kiezen en heb ik nu nog steeds een aantal items op mijn wishlist staan. Oeps!

Woensdag 27-6

Oeps! Helemaal geen foto’s van de woensdag. Ik was dan ook zo moe na 10 dagen werken en stage dat ik zelfs niet ben wezen sporten. Daar baalde ik wel van, maar het was toch echt even de beste keuze! Toen ik achteraf hoorde wat er tijdens de training gedaan was, was ik stiekem wel blij dat ik er niet was, haha oeps!

Donderdag 28-6

Donderdag had ik na 10 dagen werken/stage eindelijk een dagje vrij. Ik maakte een foto opnieuw die ik eerder niet zo mooi gelukt vond qua belichting voor op Instagram en deed het lekker rustig aan. Eigenlijk wilde ik aan de slag met het fotograferen van de shoplog, maar ik had helaas nog niet alle items binnen en de zon was te fel om te fotograferen.

In de avond geef ik elke week samen met een ander meisje dansles aan een groep. Een van de kinderen wenste ons via een kaartje met chocolade een fijne vakantie. Een hele leuke verassing en hoe lief!

Vrijdag 29-6

Op vrijdag begon de dag met stage van 8.30 uur tot 16.30 uur. In de ochtend dronken we in de tuin koffie en ik kon daarbij echt genieten van de vlinders die rondom deze bloemen vlogen. Meer zomers kan het bijna niet toch?

In de avond had ik nog een korte avonddienst op het werk van 16.30 uur tot 20.30 uur. Ik besloot na het werk nog even te gaan kijken bij het koor waarin mijn moeder zingt. Daar heb ik helaas geen foto van..

Zaterdag 30-6

Overdag genoot ik van het zonnetje en bracht ik de hele middag door in de tuin. In de ochtend had ik een van de nieuwe gellak kleuren op mijn teennagels gedaan, dus ik ben klaar voor de zomer! Vanaf een luchtbed las ik artikelen terug van de hele week op Bloglovin en keek ik op Youtube naar de gemiste videos!

Bij mooi weer hoort een ijsje! Ik ben altijd al een fan geweest van waterijsjes en op dit moment ben ik helemaal into de raketjes. Ik weet niet hoe het komt, maar ik vind die dingen echt zo lekker! Een mooie bijkomstigheid is dat ze nog niet eens zo heel slecht zijn, yay!

‘s Middags kwam dan eindelijk mijn verwachte pakketje van My Jewellery. Ik kon niet wachten tot het bezorgd werd en vond de sieraden echt ontzettend leuk ingepakt. De sieraden houd ik nog even geheim, haha! Woensdag komt dan eindelijk de lang verwachte shoplog online op mijn blog! Stay Tuned! Ps. herkennen jullie te quote nog van vorige week op het bord?

In de avond ging ik naar een plas in de buurt waar een vriendin met wat anderen was. We kletsten over haar vakantie en deden een spel met een frisbee. Het avondzonnetje scheen nog heerlijk en met muziek op de achtergrond was het makkelijk volhouden met een mooi uitzicht. Ik kan echt genieten van de zon die langzaam onder gaat en mooie locaties als meren met houten bruggetjes. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Zondag 1-7

De middag bracht ik eigenlijk weer hetzelfde door als zaterdag. Genietend van de zon op het luchtbed, maar dit keer niet met Youtube en Blogs. Ik koos ervoor om me weer eens te wagen aan een boek, ik vind het heerlijk om te lezen al lukte dit de laatste maanden niet door de drukte. Ik kwam maar niet verder in de boeken ondanks dat ik nog zoveel leuke had liggen. Uiteindelijk besloot ik verder te lezen in het boek ‘Schildpadden tot in het oneindige’ van John Green. Ik ben weer een stukje verder gekomen en ga nu weer vaker een boek erbij pakken, want genieten is dat zo in de zon!

In de avond moest ik nog even werken en daarna besloot ik mijn nagels nog te lakken. Hoewel ik mijn nagels net weer had ingekort, omdat er wat hoekjes afgebroken waren vond ik het toch leuk om weer eens te doen. Ik koos voor een roze lakje van Essie met de naam Jam n’jelly.

Hoe was jouw week?

3 Replies to “My week in pictures #3”

  1. Leuke overzicht!! Ik ben benieuwd wat je hebt geshopt bij My Jewellery!

  2. Ben benieuwd naar je juweeltjes! Heb ook veel juwelen van hen op mijn verlanglijstje staan maar ik moet me nog even inhouden 😀
    Irene onlangs geplaatst…Deze week #18My Profile

  3. Leuk Meis!
    Nog even doorzetten bijna vakantie!
    Ik ben ook benieuwd naar je sieraad van my jewerly

Geef een reactie

CommentLuv badge