My week in pictures #4 – Met heel veel stage, een babyshower en feestjes!

De my week in pictures die vorige week online moest komen heb ik even samengevoegd met deze week, ik was vooral op stage te vinden en op het werk. Ook had ik verschillende feestjes op de planning, van een verjaardag tot aan een babyshower en geslaagd feestje! Kijk je mee?

Maandag 2 juli

Een dagje stage en zonder foto’s. Overdag had ik stage van 8.30 tot 16.30 uur. In de avond ging ik zoals gewoonlijk de groepsles Total Body Workout doen samen met een vriendin, vaste prik op de maandagavond!

Dinsdag 3 juli

Na de laatste supervisiebijeenkomst op school besloot ik even de stad in te gaan. Ik nam een kijkje bij Primark op zoek naar leuke zomerse kleding en sportkleding, maar kon zo snel helaas niets vinden. Wel was ik erg onder de indruk van de make up afdeling, heel veel dupes en look-a-likes van andere merken als Huda Beauty en Anastasia Beverly Hills. Ik mocht van mezelf niets meenemen, maar heb wel even een paar foto’s gemaakt om met jullie te delen!

Toen ik op het station kwam had ik het zo warm dat ik mezelf trakteerde op een lekkere koude smoothie. Deze was echt heel erg lekker, ik ben gek op tropisch fruit!

Woensdag 4 juli

Ik wilde al een hele tijd macarons maken met behulp van een nieuw bakboek die vrijdag in de shoplog online komt. Zelf kon ik natuurlijk niet kiezen uit de smaak die ik ging maken en dus zette ik een poll op Twitter. Daar kwam toch duidelijk Red Velvet uit, haha. Helaas had ik ze niet meer gemaakt in de avond.

In de avond ging ik weer naar de sportschool voor dezelfde workout als maandag. Na afloop had ik trek en maakte ik dit lekkere bakje met tomaat, komkommer en cashewnootjes klaar. Toch wel genieten na zo’n workout!

Donderdag 5 juli

De ochtend begon wederom met stage van half 9 tot half 5, hier heb ik helaas geen foto’s van. In de avond gaf ik weer samen met een andere trainster dansles, dit was de laatste keer voor de zomervakantie!

Vrijdag 6 juli

Wederom een dag zonder foto’s. Ik had een dagdienst op stage en was om 16.30 uur klaar. Helaas had ik geen weekend, want ik moest zaterdag en zondag naar mijn werk!

Zaterdag 7 juli

Eindelijk was het macaron-moment daar! Na al een hele tijd de macarons te willen bakken nam ik eindelijk de tijd om me er aan te wagen. Ik heb ze wel eens eerder uit een pakje gemaakt, maar nog nooit helemaal zelf vanuit een recept. Ik bakte de macarons op zowel een silicone matje als op bakpapier om te kijken wat ik het meest fijn zou vinden. Kijk even hoe mooi ze erbij liggen!

Het eindresultaat is ook zeker naar wens, hoewel de maten nog wat verschillend waren en ik het moeilijk vond om de hoeveelheid vulling in te schatten ben ik heel erg tevreden. Ze zien er best mooi uit! En nog veel belangrijker, de smaak was goed! Ik had besloten om toch vanille macarons te maken, de smaak was als roomijs, lekker!

In de avond ging ik naar mijn werk van 16.30 uur tot 20.30. Ik besloot een wandeling te maken met een bewoner door de tuin van het werk en samen liepen we langs de vogelkooi en naar de kleine dierenweide. De bewoner genoot zichtbaar van de wandeling en het avondzonnetje!

Zondag 8 juli

In de ochtend besloot ik lekker te genieten van het zonnetje op dit heerlijke ligbed! Ik houd het hier wel voor hoor, haha. Deze handdoek kocht ik trouwens bij Primark, ik vind het printje zo leuk. Wel jammer is dat het net een beetje te klein is en ontzettend veel pluisjes afgeeft, maar ach..

In de avond was ik opnieuw op het werk van 16.30 uur tot 20.30 en ik besloot de bewoners te verwennen met een ijsje. Ik kon het niet laten er een klein kunstwerkje van te maken door het in een ander schaaltje te doen met fruit!

Maandag 9 juli

Monday = Beachday! Samen met een vriendin had ik besloten om naar het strand te gaan. Hoewel het zonnetje thuis nog heerlijk scheen werd dit steeds minder hoe dichter we bij het strand kwamen.. Oeps. We besloten eerst lekker te lunchen bij Mood Beach en ik koos voor een lekkere aspergesoep met brood.

Af en toe kwam het zonnetje toch nog even door en we konden het niet laten om toch lekker op onze handdoek te gaan zitten op het strand. Ondanks dat het niet de hele tijd lekker warm was hebben we wel genoten van het fijne uitzicht, een wandeling over de pier en de sfeer op het strand. Ik zou willen dat ik dichter bij het strand woonde!

Dinsdag 10 juli

De ochtend begon met stage tot 16.30 uur. In de avond had ik iets heel erg leuks staan, namelijk een babyshower voor een vriendin! Mijn zusje was die dag vrij en heeft me geholpen met het maken van de hapjes, omdat ik zelf een beetje onhandig gepland had. Thanks sis! We zijn gegaan voor langevingers gedipt in witte chocolade en daarna gedipt in de muisjes voor een leuk effect.

De tafel was mooi aangekleed met allemaal blauwe hapjes en ook de blauwe gazeuse kon niet ontbreken! Het zag er echt gezellig uit en paste perfect binnen het thema.

Ik nam vanuit thuis mijn Lightbox mee als extra decoratie voor dit leuke effect, komt die Lightbox toch weer van pas! Eigenlijk wilde ik babyboy maken, maar helaas kwam ik een letter te kort.

Toen ik in de Hema stond om versieringen te kopen zag ik deze foto accessoires en ik kon het niet laten deze mee te nemen. Ik ging echt een beetje los bij het kopen van versieringen want ik bleef leuke dingen zien. Aan het einde maakten we nog een foto met de accessoires!

Woensdag 11 juli

Donderdag was ik ineens ziek, ik denk dat ik een griepje of iets onder de leden had. Ik leefde op vla, appels en drinken en deed het rustig aan. Ik moest me afmelden voor stage en heb de dag doorgebracht op de bank met Videoland.

Donderdag 12 juli

Ik was alweer een heel eind opgeknapt en wilde nog graag wat dingen regelen voor ik met vakantie ging op stage. Ik deed het nog rustig aan en startte met een appel als ontbijt.

Vrijdag 13 juli

De dag begon wederom op stage tot 16.30 uur. Hierna ging ik direct door naar een dorp in de buurt om nog wat laatste aankopen te doen met mijn zusje voor haar vakantie. Ook wilden we nog een cadeau kopen voor onze moeder die vandaag jarig is! Ik vond deze parfum heel erg lekker ruiken, maar wat bleek.. Het was een mannenparfum, oeps. Ik vond het er niet heel erg duidelijk bij staan, maar blijf de geur toch nog wel lekker vinden, haha!

Ik wilde ook nog even naar Trekpleister om het schap van Make up Revolution London te bekijken, dit ligt namelijk sinds kort in de schappen bij Trekpleister. Het is schap is redelijk groot en de producten liggen mooi overzichtelijk, er zitten echt pareltjes bij!

Vanuit een PR bureau kreeg ik eerder een cadeaubon opgestuurd om een aantal producten van het merk uit te proberen, zodat ik dit kan gebruiken in een look. Ik koos voor dit prachtige highlighter palette, die er voor mij echt uitsprong! Daarnaast koos ik ook nog voor een oogschaduwpalette en was ik erg benieuwd naar de concealers.

In de avond had ik een feestje van een vriendin die geslaagd is voor haar diploma. Het was een tuinfeestje en gelukkig werkte het weer goed mee.

Zaterdag 14 juli

In de ochtend begon ik met de serie CMC, dit keek ik toen ik ziek was en dus leek het me een goed moment om dit af te kijken. Ik ben op het moment bijna bij de laatste aflevering wat ik erg jammer vind. Persoonlijk vond ik het eerste seizoen wel leuker, maar ach het kijkt zo lekker weg!

In de middag en avond vierde mijn moeder haar verjaardag voor vrienden in de tuin. Het was lekker druk en het weer werkte weer fijn mee. In de namiddag werd de platenspeler van de vriend van mijn moeder tevoorschijn gehaald en aangezet met allemaal oude muziek.

Zondag 15 juli

Het feest ging door tot in de late uurtjes en dus konden de lampjes gezellig aan! Het koelde in de avond wel heel erg af, waardoor het toch wel koud werd, haha.

In de middag had ik afgesproken met wat vriendinnen om naar een plas in de buurt te gaan om te genieten van het weer. Hier hebben we het de hele middag vol kunnen houden in de schaduw met af en toe het zonnetje. Heerlijk, echt een vakantiegevoel!

Heb jij al vakantie?

 

Geef een reactie

CommentLuv badge