My week in pictures #5 – Met de vierdaagsefeesten, een bezoekje aan Ikea en regelmatig de sportschool!

Afgelopen week is mijn vakantie vanuit stage begonnen, de vierdaagse vond plaats en dus nam ik een weekje vrij van werk zoals ieder jaar! Ik bezocht naast de vierdaagsefeesten deze week ook de Ikea en was lekker vaak te vinden in de sportschool. In het weekend zijn mijn werkweken ingegaan en tussendoor heb ik heerlijk genoten van de zon. Kijk je mee?

Maandag 16 juli

Ik had een dagje vrij en rommelde lekker aan in huis. Ik besloot weer eens een habit tracker te proberen om aan nieuwe gewoontes te werken. Zo wil ik bijvoorbeeld weer bewust meer water drinken, het liefst 2 liter water per dag. Ook wil ik het proberen om een plank challenge vol te houden, zodat ik tijdens de workouts eindelijk eens langer kan planken, haha. Daarnaast regelde ik nog wat zaken voor stage, waar ik de week hiervoor geen tijd meer voor had.

In de middag besloot ik lekker buiten in het zonnetje te gaan liggen samen met onze hond. Ik kan er echt van genieten om buiten in de zon te liggen en dan het liefst met mijn hoofd uit de zon en de rest in de zon, haha. In de avond bezocht ik de sportschool voor de wekelijkse workout.

Dinsdag 17 juli

Dinsdag stond in het teken van de vierdaagsefeesten. Samen met een vriendin en haar vriend hadden we deze avond al gepland staan en wat was het leuk! We begonnen de avond met een drankje op het terras met uitzicht op de Waal en de Waalbrug, geen slecht uitzichtje als je het mij vraagt hoor met de zonsondergang! We konden het natuurlijk ook niet laten om nog even een foto te maken samen.

Daarna liepen we nog een rondje door de stad waar op elke hoek wel iets te doen was, de hele stad stond vol met foodtrucks en overal is muziek te horen. We besloten op een terrasje te gaan zitten en genoten van de life akoestische muziek. De tent waar we zaten was zo gezellig aangekleed met allemaal lampionnen. Sfeertje hoor!

Later in de avond gingen we naar het podium bij hotel Credible waar Suzan en Freek zouden optreden, misschien ken je ze wel van Facebook! Vorig jaar was ik hier ook bij en ik ben echt gek op de akoestische covers en de stijl hiervan. Een fijn avondje genieten met een goede sfeer en mooie muziek! Lekker meezingen, haha! Ik houd van akoestische muziek.

Woensdag 18 juli

In de middag besloot ik na het bloggen even de tijd te nemen voor een potje Sims 2. Na helemaal opgestart te zijn dacht mijn laptop daar helaas anders over en liep het spel steeds weer vast. Heel erg jammer, want ik had er zo erg naar uitgekeken..

In de avond volgde ik weer een groepsles van Total Body Workout. Na de 100 walking lunges die we maandag moesten doen kon ik geen lunges meer zien, haha. Ik kwam gewoon niet meer vooruit. De spierpijn was van te voren nog goed voelbaar en kwam naderhand ook weer snel terug.. haha.

Donderdag 19 juli

Tijd voor de Ikea! Ik had al een aantal maanden plannen om een soort make up tafel en bureau in een te creëren en nu ik een weekje vrij had kon dat mooi. Een tripje Ikea kan natuurlijk niet zonder een hapje eten en ik besloot voor de fish & chips te gaan, goede keuze al zeg ik het zelf.

Ik ben plantenmoeder geworden van 2 hele mooie nieuwe plantjes. Ik was opzoek naar een plant waarbij de bladeren naar beneden vallen langs en keek in eerste instantie vooral naar nep planten. Later zag ik een Hedera plant en dacht dat het me nog wel zou lukken om deze in leven te houden. Daarna vond ik ook nog een hele leuke vetplant die ook niet zo moeilijk is in onderhoud. Binnenkort laat ik jullie in een artikel zien hoe mijn nieuwe bureau en beauty gedeelte is geworden!

Mijn zusje is op vakantie in Bonaire en stuurde deze foto, ze was naar een ezelpark geweest op het eiland. Hoe schattig, haha!

In de avond ging ik weer eens naar de sportschool, de derde keer deze week! Dit keer ging ik naar de fitness, hier was ik al een hele tijd niet geweest sinds ik groepslessen volg. Gelukkig was ik niet alleen gegaan en konden we met z’n drieën dezelfde route volgen qua apparaten en gezellig praten op de loopband.

Vrijdag 20 juli

De middag stond in het teken van het in elkaar zetten van een Ikea meubel, wat een karwei altijd. Toch blijf ik de meubels van Ikea altijd weer erg leuk vinden. Daarnaast ruimde ik een kast op die naar de tuin zou verhuizen, zodat er ruimte was voor mijn nieuwe bureau.

In de avond wilde ik eigenlijk nog een avond naar de vierdaagsefeesten, maar helaas stond er de volgende dag een vroege dienst op de planning, waardoor ik twijfelde. Uiteindelijk besloot ik toch maar niet te gaan, hier baalde ik wel van want ik wilde zo graag, met het vooruitzicht van 5 diensten na elkaar leek me dit niet handig. In plaats van een avondje Nijmegen heb ik uiteindelijk het bureau in elkaar gezet, wat ook heel leuk is om in te richten! Hierna genoot ik van dit mooie uitzicht vanuit de huiskamer.. Ik kan een mooie avondlucht wel waarderen!

Ondertussen genoot ik van aardbeien en stukjes ananas. Ik vind fruit in de zomer zoveel lekkerder dan wanneer het buiten koud is. Lekker fris en zoet, ik kan het echt waarderen in de zomer.

Zaterdag 21 juli

Oeps.. Een dag zonder foto’s. Ik werkte in de ochtend van 7.15 uur tot 12.30 uur en genoot daarna van het zonnetje in de tuin. Een lekker rustig dagje, want dit was de eerste dag van 5 dagen werken achter elkaar!

Zondag 22 juli

In de ochtend werkte ik van 7.15 uur tot 12.30 uur. In de middag had ik met een vriendin afgesproken om samen weer naar een water in de buurt te gaan om te genieten van de zon. Ondanks dat de zon in het begin nog achter de wolken was kwam deze al snel terug. We genoten van dit fijne uitzicht en kletsen weer fijn bij!

In de avond reinigde ik mijn gezicht met mijn favoriete reiniger van het moment. Ik merk echt dat wanneer ik dit product dagelijks gebruik mijn huid hiervan opknapt. En dat is best bijzonder, want mijn huid is erg gevoelig.

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

CommentLuv badge