My week in pictures #6 – Met een spontaan Ikea bezoekje en een gratis MAC lipstick scoren!

Oef! Gelukkig is de wifi terug nadat deze het 5 dagen niet gedaan heeft en heb ik nu de tijd gehad om dit artikel uit te werken! Later dan ik zou willen, maar zonder wifi kun je helaas niet zoveel. Ik neem je mee in een week waarin ik veelal werkte, maar ook spontane tripjes had naar onder andere de Ikea. Lees je mee?

Maandag 23 juli

De maandag begon met een ochtenddienst van 7.15 tot 12.30 uur. Daarna besloot ik naar een dorp in de buurt te gaan op zoek naar mooie schoenen in de uitverkoop! Helaas slaagde ik niet in de schoenenwinkel, mijn portemonnee is hier blij mee, haha! Ik besloot lekker in mijn eentje een ijsje te halen bij de ijssalon. Ik koos voor een favoriete smaak, namelijk yoghurt maracuja!

Daarna liep ik nog even naar het Kruidvat waar ik de Real Techniques kwasten zag hangen. Dit zijn absoluut mijn favoriete make up kwasten! Ik kende een enkele kleine kwast al, maar zag er nog meer hangen. Hoe schattig zijn deze mini kwasten wel niet! Die gaan op de wishlist!

Na het eten zat ik even buiten, onze hond wilde maar al te graag spelen. Ze blijft dan maar aan komen rennen met haar bal, zodat we die weer weg gooien, haha. Lief!

In de avond ging ik zoals wekelijks weer sporten met een vriendin. Deze foto maakte ik snel na afloop toen we weer terugliepen naar buiten. Mijn zusje was op vakantie in Bonaire en deelde allemaal foto’s van het strand, daarom moest ik deze foto natuurlijk even delen in de familie groepsapp.

Dinsdag 24 juli

Ik begon de dag met foto’s maken voor mijn Instagram en blog. Ik had een ochtend vrij van het werk, waardoor ik in het mooiste licht van de dag wat foto’s kon maken. Niet veel later werd het licht alweer vrij snel een stuk geler. In de middag genoot ik lekker van het zonnetje in de tuin met een lekker ijsje.

Van 16.30 tot 20.30 uur moest ik werken en bij thuiskomst ging ik nog aan de slag met het artikel wat je al hebt kunnen lezen, namelijk de lifestyle shoplog! Heb je deze nog niet gelezen? Klik dan hier. 

Woensdag 25 juli

De wekker ging al vroeg, want ik had een ochtenddienst tot 12.30 uur.

Na het werk ging ik met mijn moeder nog naar een jaarmarkt in de buurt. Eigenlijk gaan we hier ieder jaar naartoe, maar dit jaar viel de markt best wel tegen. Ik denk dat dit te maken heeft met het warme weer wat voorspeld was. Er stonden ook een stuk minder kraampjes dan normaal. Jammer.. Ik droeg mijn favoriete zomerschoenen!

In de avond bestelde ik een aantal mooie producten bij Douglas en ging ik weer lekker naar de sportschool om mee te doen aan de groepsles.

Donderdag 26 juli

Een dagje vrij! Ik heb de hele dag genoten van het heerlijke weer en ging eindelijk eens in het zwembad. Steeds vond ik het te koud, maar nu moest ik wel. Ik koelde lekker af en genoot daarna met nieuwe tijdschriften van het zonnetje. Heel vervelend, haha. Ook kreeg ik mijn eerste pakketje binnen, namelijk twee hele mooie lipsticks van MAC. Deze zijn binnenkort waarschijnlijk te zien in een artikel!

Vrijdag 27 juli

In de ochtend werkte ik van 7.15 tot 12.30 uur en in de middag ontving ik een tweede pakketje van Douglas met het prachtige palette Soft Glam van Anastasia Beverly Hills. Ik vind deze paletten zo ontzettend mooi en aangezien er 25% korting was op alles bij Douglas mocht ik deze beauty bestellen. Yay! Ik kan niet wachten tot ik het palette kan gaan gebruiken na hier foto’s van gemaakt te hebben.

In de avond at ik deze pasta uit een kant en klare zak uit de vriezer. Ge-nie-ten. Deze pasta bestaat uit courgette, paprika, boontjes en ui met pesto en schelpjes. En hoe makkelijk is dit voor als ik meerdere avonddiensten heb in de week! Dan eet ik eens wat anders dan hele dagen brood of yoghurt.

Zaterdag 28 juli

Al vroeg in de morgen stond ik op om naar Eindhoven te gaan. Samen met een andere make up verslaafde gingen we op jacht naar de Bijenkorf voor de actie van MAC. Er werden namelijk gratis lipsticks uitgedeeld door de nationale lipstick dag. Heel vervelend. We stonden in de rij en er werden nummertjes uitgedeeld. Iedereen die een nummertje kreeg was op tijd en kreeg een gratis lipstick! Het was ons gelukt! Beiden kozen we voor Coral Bliss, achteraf baal ik een beetje van de kleur, want ik had eigenlijk een andere op het oog, maar op het moment van de keuze twijfelde ik ineens enorm. Ach een lekker subtiel kleurtje is altijd fijn!

Na een tijdje gewinkeld te hebben besloten we te gaan lunchen. We kozen voor tomatensoep met brood, altijd goed! De lunchlocatie was alleen niet helemaal aan ons besteed, haha. Mijn soep werd vergeten en de bediening vonden we niet helemaal top. Gelukkig smaakte het eten lekker en hebben we gezellig kunnen bijkletsen.

Daarna gingen we lekker spontaan nog naar de Ikea. We konden in de stad niet slagen en aangezien we toch bijna langs de Ikea kwamen konden we het niet laten. Ik wilde nog een extra lamp halen en had de vorige keer een aantal leuke kussentjes gezien. Deze had ik niet nodig dacht ik, maar toch besloot ik ze te kopen voor in mijn nieuwe stoel. Ik koos een licht roze kussen met een lichte glans en een grijs/taupe kussen met een glans.

In de avond werkte ik een korte dienst van 18.30 tot 20.30 uur.

Zondag 29 juli

Een dag zonder foto’s. Ik werkte van 7.00 tot 15.30 uur en deed daarna eigenlijk niet heel veel meer. Ik genoot van een rustige avond buiten met opa, ons mam en haar vriend.

Hoe was jouw week?

3 Replies to “My week in pictures #6 – Met een spontaan Ikea bezoekje en een gratis MAC lipstick scoren!”

  1. I see you had a wonderful week!
    xx from Bavaria/Germany, Rena

  2. Aah gaaf een gratis lipstick!
    Mei Qi onlangs geplaatst…travel diary – spain pt. 1My Profile

  3. Leuke week heb je gehad! Tof dat je een gratis lipstick gescoord hebt. Ik ben zelf niet geweest maar zag overal foto’s van heeeeele lange rijen. Je was een Lucky girl 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge