My week in pictures #7 – Met een nieuwe favoriete serie, ijskoffie en schoenen passen

Tijd voor een nieuw weekoverzicht! Deze keer is het overzicht wel heel erg kort op de vorige, maar binnenkort komen er ook weer andere artikelen online! De afgelopen week was mijn laatste werkweek voor mijn vakantie van twee weken. Ik paste verschillende schoenen, maakte blogfoto’s en vond een nieuwe favoriete serie! Kijk je mee?

Maandag 30 juli

In de ochtend moest ik werken van 7.15 tot 12.30 en daarna ging ik met mijn moeder naar de Timco. Deze winkel koopt regelmatig producten op bij bijvoorbeeld brandschade en hadden ze allemaal merkschoenen in de verkoop met 60% korting. Mijn moeder zag als eerste deze espadrille achtige Shabbies, die ik erg leuk vond. Helaas waren ze net iets te groot. Daarna zag ik nog deze Nubikks, dat merk vind ik zo mooi. Toch heb ik ze uiteindelijk niet gekocht, omdat ik ze niet meer gloednieuw eruit vond zien en €62 dan nog net wat te duur vond.

Daarna ging ik met mijn moeder boodschappen doen. Ik kon het niet laten deze ijskoffie mee te nemen met het warme weer, lekker! In de avond ging ik nog sporten en daarna aten mijn moeder, de vriend van mijn moeder en ik nog een chocolade bol van de bakker. We hadden een cadeaubon die op moest voor de volgende dag dus die hadden we even goed gebruikt. Echt zo lekker!

Dinsdag 31 juli

Ik was vrij en dus besloot ik aan de slag te gaan met blogfoto’s en foto’s voor Instagram. Deze foto is trouwens al op mijn Instagram voorbij gekomen. Volg jij me al? @Kimcarolinanl.

Na een hele tijd geen wifi gehad te hebben kon ik eindelijk weer vooruit. Ik besloot aan een nieuwe serie te beginnen en koos voor The Handmaids Tale op Videoland. Deze serie trok al vaker mijn aandacht, maar ik wist nooit waar het over ging. Ik besloot de trailer te kijken en was om. Echt een serie waarbij je blijft kijken en niet kan stoppen.. Oeps.

Woensdag 1 augustus

In de nacht van dinsdag op woensdag ben ik bezig geweest met het maken van een scheidingslijn voor op Instagram. Ik was niet meer tevreden met mijn feed en besloot een scheidingslijn te maken, zodat ik als het ware een nieuwe start had. Uiteindelijk werd dit het, ik ben best tevreden! Mijn feed ziet er nu al stukken beter uit, yay!

In de avond ging ik weer sporten en had ik mijn spaarkaart vol. In juli en augustus kun je sparen voor een gratis entree voor de welness, maar ook maak je kans op verschillende prijzen. Bij elke keer dat je gaat sporten krijg je een stempel!

Donderdag 2 augustus

Donderdag kwam mijn zusje thuis van Bonaire, mijn moeder en haar vriend gingen haar en een vriendin ophalen op Schiphol. Er werden allemaal foto’s gestuurd van het uitzicht en dus kon ik het niet laten mijn uitzicht ook even te sturen, haha! Het was namelijk pas net 8.00 uur.

Later in de ochtend stond ik op om aan de slag te gaan met foto’s voor mijn blog en Instagram, love it. Ik pakte er weer een aantal mooie producten bij en natuurlijk mijn Canon!

In de namiddag bestelden we lekker gemakkelijk pizza, met dit weer toch wel extra lekker. We aten gezellig buiten onder het afdak. Ik kies eigenlijk altijd voor een simpele pizza magherita, dat is toch wel echt mijn favoriet!

Daarna ging ik nog aan de slag met het wekelijkse artikel. Buiten is dat toch net een beetje fijner en gezelliger dan binnen. In de avond kwam mijn vader nog op bezoek voor alle vakantie verhalen van mijn zusje, haha!

Vrijdag 3 augustus

Een dagje zonder foto’s 🙂

Vrijdag had ik een dagdienst op het werk van 7.15 tot 15.30 uur. De laatste werkdag voor de vakantie! Ik ging in de pauze lekker buiten zitten en zorgde voor genoeg drinken. In de avond zette ik de gemaakte blogfoto’s over naar mijn telefoon, zodat ik ze voor Instagram kan gebruiken. Er zitten echt een aantal mooie bij!

Zaterdag 4 augustus

Ik besloot eens mijn oorbellen van Myjewellery in te doen. Ik vind ringetjes zo mooi, maar krijg ze zelf met geen mogelijkheid in.  Mijn moeder hielp en ik moet zeggen dat ik ze echt heel erg leuk vind staan. Ik ben om!

In de avond ging ik naar een vriendin die donderdag jarig was en we kletsen onder het genot van een lekker kopje thee. Het was buiten al flink afgekoeld, waardoor zo’n kopje thee extra lekker was. Na de thee besloten we naar Clevers te rijden, een heerlijke ijssalon. Ik besloot voor banaan te gaan en een combinatie van witte chocolade en pistache. Echt een goede combinatie hoor!

Zondag 5 augustus

In de middag wilde ik een ijskoffie maken, dat duurde alleen wel echt veel langer dan dat ik dacht. Na een hele tijd in de vriezer te hebben gestaan en met ijsklontjes te hebben gevuld kon ik het dan eindelijk drinken. Ik vond het lekker, maar wel een beetje te veel van het goede voor mij. Ik houd van koffie op zo af en toe, maar niet zoveel koffie, haha! Ik maak het zeker nog eens, maar dan met minder koffie.

Tijd voor een BBQ. De dochters van de vriend van mijn moeder en aanhang kwamen langs voor een BBQ in de tuin. Het weer zat lekker mee en het was erg gezellig.

In de avond werden mijn haren nog gevlochten, i love it! Ik zou willen dat ik dit opvlechten zelf zou kunnen, want je kunt zoveel moois maken dan.

Hoe was jouw week?

4 Replies to “My week in pictures #7 – Met een nieuwe favoriete serie, ijskoffie en schoenen passen”

  1. Zó jaloers op Soft Glam, haha! Leuke foto’s!

    1. Oeps, snap ik haha! Zo’n mooi palette…

  2. Wat een leuke foto’s! Die pizza ziet er echt heerlijk uit!
    Anna onlangs geplaatst…Nazomer fashion wishlist | Vrolijke bikini, jumpsuit en Nikes!My Profile

  3. Wat een leuke weekoverzicht! Mmmm pizza, altijd goed!

Geef een reactie

CommentLuv badge