My week in pictures #8 – Met Clevers, nieuwe schoenen en blogfoto’s maken

Het is weer tijd voor een nieuwe ‘My week in pictures’! Deze week was ik lekker vrij en nam ik de tijd voor het maken van blogfoto’s. Ik deed het lekker rustig aan, was maarliefst 4 dagen in de sportschool te vinden en bestelde allemaal schoenen en kleding! Wil je weten of ik de gekochte spullen heb gehouden? Kijk snel verder!

Maandag 6 augustus

Een dagje thuis, ik deed het lekker rustig aan en genoot van mijn eerste officiële vakantiedag! In de middag zat ik lekker buiten met mijn laptop om schoenen te bestellen, ineens werd ik gestoken door een wesp.. Ik denk als waarschuwing dat ik geen schoenen meer mag kopen, haha.. Heeft alleen niet geholpen, de schoenen zijn toch besteld!

In de avond ging ik zoals altijd op maandag sporten en ondanks dat het niet heel veel warmer was als andere dagen werd ik niet helemaal lekker tijdens de groepsles. Heel erg jammer, want ik was net zo goed bezig. Toen heb ik toch maar rustig aan gedaan en weer meegedaan met de cooling down.

Dinsdag 7 augustus

De week hiervoor had ik kleding en schoenen besteld bij Zalando. Ik vond ze op de foto’s echt superleuk, maar in het echt wist ik het niet zo goed. De sportschoenen van Puma vond ik net wat te lomp bij mij en ondanks dat ze wel echt super lekker zaten heb ik ze niet gekocht. De roze Blackstones vind ik wel heel erg leuk staan als ik ze aan heb, maar toch was ik niet helemaal overtuigd als ik ze ergens in mijn kamer zag staan. Ik heb dus toch maar besloten ook deze niet te houden.. Jammer!

De sportkleding die ik bestelde heb ik op een hemdje na teruggestuurd, de topjes zaten toch niet zo mooi.

In de middag speelde ik eventjes Sims 4 via de pilot die we kregen via Origin. Ik vond het wel echt enorm wennen in vergelijk met Sims 2 die ik al jaren speel.. Ik denk dat ik dan toch liever Sims 3 nog eens probeer.

Later in de avond wilde ik nog even hoelahoepen met deze leuke hoelahoep, maar dat was al snel afgelopen. De hoelahoep kwam precies op mijn enkel terecht en dat doet echt zoveel pijn, haha..

Woensdag 8 augustus

Woensdag ging ik met opa op pad, er stonden wat afspraken gepland waar ik samen met hem naartoe ging. We gingen samen eerst een hapje eten bij de Hema, want dit had ik hem beloofd. Heel wat afspraken en tijd later waren we te vroeg voor de volgende afspraak en dus trakteerde ik hem nog op een softijsje.

In de middag kwam ik thuis en ging ik nog snel boodschappen doen. Bij thuiskomst zag ik dat mijn bestelde schoenen voor een samenwerking gearriveerd waren, ze zijn echt heel erg leuk! Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan en foto’s te maken voor het artikel. Stay tuned!

In de avond ging ik nog sporten, ik ging natuurlijk weer voor de groepsles total body workout!

Donderdag 9 augustus

Donderdag begon ik met blogfoto’s maken tot het erg donker werd en het heel erg hard begon te regenen. Een aantal uren later was het een stuk lichter en besloot ik meer foto’s te gaan maken.

Dit is een van de foto’s die ik maakte en ik ben zelf echt heel erg tevreden hierover. Deze foto heb je al terug kunnen zien in een tag waarin ik beschreef wat ik door bloggers kocht. Nog niet gelezen? Klik dan hier! 

In de middag besloot ik de tv aan de zetten en na wat rondkijken kwam ik terecht op FearFactor. Dit programma keek ik vroeger altijd en dus keek ik nu weer eens na jaren. Gelukkig was het niet meer zo vies als vroeger en werd er geen orgaanvlees gegeten..

In de avond stond ik weer in de sportschool en dit keer de fitness. Ik vind dit toch altijd net wat minder motiverend dan de groepslessen, maar ik wil graag als ik tijd heb minstens 3 keer per week gaan. En het is ook niet verkeerd om kracht te trainen met die apparaten.

Vrijdag 10 augustus

Een paar dagen eerder bestelde ik opnieuw schoenen, want ik had nog een paar op de wishlist en aangezien die anderen niet naar wens waren mocht ik deze van mezelf toch bestellen! Voor ongeveer €40 kocht ik deze mooie zacht roze espadrilles van het merk Fred de la Bretoniere. Ik kocht trouwens ook nog een sportlegging opnieuw, omdat deze sinds de vorige bestelling €12 goedkoper was geworden.

Na het eten gingen we vanuit thuis naar een ijssalon in de buurt. Clevers is echt een van mijn favoriete ijssalons en ik besloot voor een vruchtencoupe te gaan. Deze bestond uit verschillende smaken ijs en lekker veel fruit.

In de middag ruimde ik mijn kamer nog op en ging ik ook nog naar de fitness. Dit keer ging de vriend van mijn moeder mee sporten.

Zaterdag 11 augustus

 

Ik koos deze mooie sieraden uit om te combineren in een mooie arm party! Ik ben echt fan van de bangles van My Jewellery en draag ze ook met veel plezier.

In de avond ging ik bij een jarige vriendin op bezoek. Het was een erg gezellige avond waarbij we weer hebben kunnen bijkletsen en ze had lekker Nachos gemaakt! Always good!

Zondag 12 augustus

Ik besloot dat nu het niet meer continu zo warm is ik weer meer thee moet gaan drinken, want als ik bij iemand op bezoek ben kan ik zo genieten van kopjes thee. Ik begon vandaag met deze lekkere variant!

We aten buiten lekkere afbakbroodjes in de zon om de dag rustig op te starten, love sundays!

Ik genoot in de middag lekker van het zonnetje nu deze zich weer liet zien. Ik kan er zo van genieten als de zon schijnt!

Na het eten besloot ik weer eens in bad te gaan en koos voor dit hele fijne product. De geur is echt ontzettend lekker en een absolute zomer favoriet. Nu het in de avond wat meer afkoelt kan ik echt weer genieten van een warm bad.

Hoe was jouw week?

4 Replies to “My week in pictures #8 – Met Clevers, nieuwe schoenen en blogfoto’s maken”

  1. Leuk om te lezen! Mooie espadrilles! Toevallig kwam ik van de week ook ineens bij Fear Factor terecht. Maar ik vond het vroeger leuker, toen was de presentator ook leuker!

  2. Wat een leuke week! Die espadrilles zijn echt mooi!
    Laurien onlangs geplaatst…Ontdek! | Foto op canvas van Fotofabriek.nlMy Profile

  3. Is die thee ook lekker? Ik zag ‘m laatst in de aanbieding bij het Kruidvat, met een blik erbij. Heb ‘m toen niet gekocht, maar hij trok wel mijn aandacht!

    1. Ik vind het een lekkere thee! Heel erg kruidig en wel wat meer geschikt voor het najaar. Er is ook een blauwe variant met tropische smaak en deze is ook echt heel erg lekker!

Geef een reactie

CommentLuv badge