My week in pictures #9 – Met een bezoekje aan Balance, een dagje winkelen en een verslag aanpassen

Vorige week plaatste ik geen ‘My week in pictures’, omdat ik niet zo heel veel foto’s had gemaakt in mijn laatste weekje vakantie. Daarom vandaag een aantal dagen van de week ervoor gecombineerd met het artikel van de afgelopen week! Ik ging onder andere foto’s maken met een vriendin, besloot een dagje lekker te winkelen en had de intake bij Balance! Lees je mee?

Woensdag 15 augustus

Na een gezellige avond bij een vriendin die ik al een hele tijd niet had gesproken en een nachtje logeren besloten we foto’s te gaan maken in de stad. We wilden graag naar de Waalkade en naar het Waalstrand om een aantal foto’s te maken. Er zijn weer een aantal leuke foto’s gemaakt, waaronder deze!

In de avond ging ik weer lekker sporten voor de wekelijkse groepsles!

Donderdag 16 augustus

Thuis hadden we afgesproken dat we een keer zouden gaan uiteten. Met mijn moeder, haar vriend en mijn zusje gingen we tapas eten in de buurt. Zelf vind ik tapas altijd erg leuk, omdat je dan lekker kunt afwisselen en er voor iedereen wel wat bij zit! Ik bestelde onder andere deze lekkere nacho’s en uienringen.

Vrijdag 17 augustus

In de middag had ik mijn eerste afspraak gepland staan bij Lieke van Balance, namelijk de intake! We bespraken alles, de metingen werden gedaan en ik kreeg een duidelijke uitleg! Wil je meer lezen over mijn ervaring? Neem een kijkje in dit artikel.

In de avond zou ik eigenlijk met 3 vriendinnen wat gaan drinken, maar helaas konden twee vriendinnen niet meer. Gelukkig kon een van hen nog wel en we besloten in de avond een wandeling te maken door het dorp. Kijk dit mooie uitzicht! Ik houd echt van de zonsondergang. Verder keken we tv en dronken we lekker veel thee!

Maandag 20 augustus

In de avond na het eten deed ik lekker rustig aan voor het sporten. Bo kwam nog even gezellig bij me liggen, zó schattig altijd! En lekker warm, haha.

Toen ik aankwam bij de sportschool was het echt superdruk. Alsof iedereen na de zomervakantie de sportschool weer weet te vinden, haha! Ik moest voor het eerst in de jaren dat ik mijn rijbewijs heb in een parkeergarage parkeren op de eerste verdieping. Gelukkig stelde het niet zoveel voor!

Dinsdag 21 augustus

Maandag vroeg een cliënt op stage aan mij of ik iemand kende die in verwachting was, toen ik antwoordde dat ik inderdaad iemand kende, kwam ze met deze zelfgemaakte babyslofjes aan. Zo ontzettend lief en schattig! Ik stuurde in de ochtend deze foto door en de slofjes werden al meteen goedgekeurd!

Even later ging ik naar school, ik had vrijdag namelijk een herkansing en besloot nog even wat extra toelichting te vragen op de gekregen feedback. Dat vind ik altijd zo fijn, omdat je dan veel beter vooruit kunt met het verslag. Zeker als er een zomervakantie tussen heeft gezeten, haha!

Na school ging ik direct door naar stage voor een avonddienst van half 1 tot half 9! Mijn tweede stagedag na de vakantie zat er alweer op.

Woensdag 22 augustus

In de ochtend maakte ik dit lekkere ontbijtje volgens mijn nieuwe voedingsschema! Ik koos voor havermout, magere melk en bosvruchten. Dit is echt een nieuwe favoriet van de laatste dagen, want naast dat het heel erg lekker is, is de havermout ook meteen afgekoeld!

Ook kreeg ik een mailtje van een heel erg leuk nail art merk met allemaal kortingen. Ik kon het niet laten een kijkje toenemen en probeerde een keuze te maken uit deze twee formaten. Uiteindelijk bestelde ik nog niets.

Verder heb ik de hele dag aan mijn herkansing gewerkt, van de ochtend tot in de avond! Ik ging daarna even lekker sporten om weer tot rust te komen.

Donderdag 23 augustus

Donderdagochtend besloot ik het zelfgebakken brood dat mijn zusje van haar werk meenam te snijden, zodat ik het in de vriezer kon doen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het droog wordt, want dat brood is zó lekker! Uiteindelijk had ik een hele verzameling aan zakjes brood liggen en deze zijn allemaal de vriezer in gegaan.

Daarna heb ik wederom de hele dag aan mijn herkansing gewerkt, zoekend naar goede bronnen.

In de avond heb ik uiteindelijk hele leuke nail art spullen besteld om weer meer aan de slag te gaan hiermee, want i love it! Ik was altijd al benieuwd naar de stempels en stempellak van dit merk en dus besloot ik deze maar meteen mee te bestellen, want sale.

Ook kwam ik nog iets heel erg vervelends tegen, in februari had ik een bestelling geplaatst die maar niet verzonden werd. Doordat ik het product toch graag wilde hebben bleef ik wachten en uiteindelijk kwam ik erachter dat de webshop failliet is.. Dag geld..

Vrijdag 24 augustus

Helaas geen foto’s van deze dag.. Ik werkte de hele dag aan mijn verslag tot laat in de avond, maar het is ingeleverd. Ik ben blij!

Zaterdag 25 augustus

Ik begon de dag met een ochtenddienst op mijn werk. Daarna merkte ik dat ik erg moe was, wat volgens mij komt door al die dagen aan het verslag werken. Ik besloot eindelijk de film To all the boys I loved before te kijken op Netflix! Deze wilde ik eigenlijk al eerder kijken, maar dat mocht ik niet van mezelf. Eerst moest ik de herkansing inleveren! Ik kan jullie de film aanraden hoor!

Zondag 26 augustus

In de ochtend lag ons hondje Bo lekker in het zonnetje, ik vind het altijd zo’n grappig gezicht als ze zo alles in de gaten houdt!

In de middag ging ik samen met mijn moeder en zusje winkelen. Ik kocht een aantal leuke dingen! De Invisibobble stieken vind ik echt heel erg fijn, maar altijd een beetje te duur. Nu zag ik ze voor een prijs van €2 per stuk liggen en besloot er meteen drie mee te nemen. Ik kan weer even vooruit! Verder had ik nog riemen nodig en bij Costes wist ik dat ze deze leuke zwarte hadden. De panterprint riem vind ik ook echt heel erg leuk met die zilveren accenten. En ik kon het niet laten eindelijk deze bangle van Melano te kopen, oeps.

In een winkel zag ik twee leuke laarsjes die ik nog op mijn wishlist had staan, maar ik ben er nog niet helemaal uit welke ik zal kiezen. De studs vind ik heel erg leuk, maar de andere zijn lekker tijdloos! Ik kon ze helaas nog niet passen, omdat mijn maat uitverkocht was, maar ik houd ze in de gaten!

Hoe was jouw week?

5 Replies to “My week in pictures #9 – Met een bezoekje aan Balance, een dagje winkelen en een verslag aanpassen”

 1. Leuk om te lezen! Mijn fysio ging van de zomer veel BBQ en op t Waal strandje! Grappig! De linker schoenen vind ik super! Ik heb zoiets ook met gouden studs. Fijne week!

 2. Leuke foto’s! Heerlijk die tapas, en wat betreft de laarsjes; ik zou ze ook zonder studs nemen. Ik heb zelf vergelijkbare laarsjes (een met en een zonder studs) en draag die zonder studs bijna altijd en de andere nooit haha.

  Leuke blog heb je overigens! Ik ben je gelijk gaan volgen. 🙂

  1. Ik snap je helemaal met de laarsjes! Zonder studs is tijdloos, met studs niet, beiden erg leuk.
   Wat lief, leuk dat je me bent gaan volgen!

 3. Die laarsjes vind ik allebei heel leuk! Wat lekker ook dat je tapas bent gaan eten. Hopelijk is je herkansing goed gegaan en krijg je een mooi cijfer terug.

 4. Lekker druk geweest met je herkansing en stage! Hopelijk krijg je nu wel een goed cijfer terug. En lovee beide laarsjes; snap je keuzestruggle wel.

Geef een reactie

CommentLuv badge