Nail art shoplog – Met o.a. Ebay, Action, Moyou London

Vandaag staat er een shoplog online met allemaal nail art spulletjes. Ik vond het wel weer tijd om op Ebay het een en ander te bestellen en ook kon ik het niet laten mijn eerste bestelling bij Moyou London te plaatsen. Ben jij benieuwd naar wat ik allemaal heb gekocht? Kijk maar mee!

Voor het gemak heb ik bij de producten van een buitenlandse webshop een link toegevoegd naar het desbetreffende product, omdat de prijs kan verschillen per moment en het zo meteen te vinden is! De producten heb ik gekocht in de laatste maanden en heb ik bij elkaar verzameld voor deze shoplog.

Ebay studs

Al een hele tijd wilde ik gekleurde studs hebben en nu heb ik ze eindelijk besteld! Ik kon het niet laten om ook nog deze mooie rhinestones te kopen. Beide kocht ik op Ebay. De gekleurde studs vind je hier en de rhinestones hier.

Shell studs

Ook bestelde ik deze mooie schelpen studs. Ik wilde ze al een hele tijd en bestelde ze in het goud en zilver in de maten 5mm en 3mm. Met deze schelpen wil ik een keer een Mermaid nail art maken, dat ziet er altijd zo mooi uit! De schelpen studs vind je hier op Ebay.

Nail stickers vinyl

Aansluitend op de schelpen studs kocht ik ook meteen deze nail vinyls om het Mermaid printje te creëren. Deze vinyls vind je hier op Ebay.

stamping plates book

Het leek mij erg handig om deze boekjes te kopen, zodat ik mijn stempelplaatjes allemaal goed kan ordenen en ze kan doorbladeren wanneer ik een nail art wil gaan maken. Op Ebay kan ik de linkjes naar de verkoper waar ik het heb gekocht niet meer vinden. Zoek op ‘stamping plate holder’ om andere verkopers te vinden met deze mapjes!

Waterdecals

Deze waterdecals had ik al een tijdje op het oog. Nu heb ik ze eindelijk besteld op Ebay, omdat ik er een heel erg leuk nail art idee mee had. Deze mooie decals vind je hier.

Waterdecals set

Ook kon ik het niet laten om een set van 50 velletjes waterdecals te kopen. Ik vind waterdecals zo leuk, je hebt heel snel een leuke creatie op je nagels. In deze set zitten heel erg veel bloemen, maar ook vlinders en random plaatjes. Deze hele goedkope set vind je hier op Ebay.

Sensationails

Bij de Big Bazar kocht ik deze zwarte gellak van Sensationail. Ik kocht deze om te kunnen gebruiken onder een ‘mirror powder’ wat je op het moment heel erg veel ziet. Dat ziet er zo leuk uit! Voor deze gellak heb ik €7.00 betaald.

stickers

Bij de Action kocht ik deze zomerse stickers. De prijs van deze stickers weet ik niet meer precies, maar het was in ieder geval minder dan €1.

Moyou 5

Bij Moyou London bestelde ik 7 stempelplaten. Dit merk leek me altijd heel erg fijn en eindelijk heb ik er nu een paar in mijn nail art stash! Ik deel linkjes van de platen die ik heb, omdat foto’s van het plaatje niet goed zichtbaar zijn door de weerspiegeling. Kijk hoe leuk de verpakking van de plates is! Als eerste kocht ik van de Doodles collectie nummer 7. Klik hier op de stempelplaat te bekijken. 

Moyou 4

Van de Tropical lijn kocht ik 2 stempelplaten. Ik ben gek op flamingo plaatjes en kocht er een die helemaal vol staat met flamingo’s, namelijk nummer 15. Klik hier voor de stempelplaat met flamingo’s.  Ook kocht ik een plaat vol met allemaal tropische bladeren, namelijk nummer 12. Heel erg leuk te combineren met de flamingo’s. Klik hier voor de andere stempelplaat .

Moyou 3

Bij de Hipster collectie zag ik een plaat met ontzettend grappige designs, nummer 11. Er staan grafische prints op, maar ook bijvoorbeeld een panda in kostuum. Klik hier om de stempelplaat te bekijken. 

Moyou 2

Bij de Geek collectie koos ik voor een stempelplaat met alleen maar emoji’s, dit is plaatje 11. Klik hier om de stempelplaat te bekijken.

Moyou 1

Uit de Sailor collectie kocht ik ook weer twee plaatjes, namelijk 4 en 12. Allemaal erg leuke designs die erg leuk bij elkaar passen. Ik kon moeilijk kiezen, haha! Plaatje 4 vind je hier en plaatje 12 vind je hier. Alle plates van Moyou London kosten $5.99. Ik heb deze plates gekocht toen er een actie was.

Kiko

Bij Kiko kocht ik deze prachtige lakken voor maar €1 per stuk. Ik houd van de sale bij Kiko! Dankzij deze kleuren nagellak ben ik helemaal Autumn proof! De kleuren zijn van links naar rechts: 277, 497, 243, 320, 347.

Mirror powder

Bij Born Pretty Store kocht ik het Mirror Powder in een zilveren kleur. Ik ben hier zo ontzettend benieuwd naar! Klik hier voor de link naar de site.

Stempel

Ook kocht ik nog een doorzichtige stempel bij Born Pretty Store. Nu ik zoveel stempelplaten heb gekocht op Moyou kon deze stempel natuurlijk niet ontbreken, haha! Er zat ook nog een schraper bij het setje, maar deze is op wonderbaarlijke wijze verdwenen in huis. Ik ben erg benieuwd hoe deze stempel werkt. De stempel vind je hier.

Wat is jouw favoriete shop om nail art spulletjes te kopen?

6 Replies to “Nail art shoplog – Met o.a. Ebay, Action, Moyou London”

  1. Leuke spulletjes! Mijn favoriete site is AliExpress Xxxx Mandy

  2. Wow! Wat een gave spulletjes! Lijkt me erg leuk om daarmee aan de slag te gaan!

  3. Ik koop meestal in mijn vaste groothandels.
    in België Moyra in Nederland bij Metoenails en in Duitsland heb ik er een paar goede. Ali express is ok voor sommige kleine dingetjes, kost niks en dus ook niet erg als het rommel blijkt te zijn. Action koop ik niks voor professioneel gebruik hoor.

  4. Ik ben eigenlijk echt niet zo goed in het doen van m’n nagels dus ik ben al blij als ik ze gewoon erg mooi kan lakken haha! Ik vind OPI dan wel weer geweldig van merk.

  5. woow wat veel spulletjes heel erg tof zelf ben ik er niet super goed mee!

  6. Jeetje, wat een gave spullen allemaal! Vooral die decals vind ik mooi. Ik moet me er nog steeds een keer in verdiepen hoe dat werkt.

Geef een reactie

CommentLuv badge