Nails of the day!

Vandaag deel ik een Nails of the day! Ik heb eindelijk weer eens een nail art gemaakt en heb gekozen voor een herfstachtig thema. Toch wilde ik me nog niet helemaal overgeven aan de herfst en koos voor een witte stempellak, haha! Kijk je mee?

nail art hefst 2

De kleur nagellak die ik heb gekozen als basis is erg mooi voor de herfst! Het is een donkerrode/paarse lak, maar dan met heel veel verschillende kleuren erin. Echt een prachtig effect. Helaas komen de kleuren onder de nail art niet zo goed uit. Het lijkt zwart wanneer je even snel kijkt. Toch vind ik het resultaat wel erg leuk, herfstbladeren in een zomers kleurtje op een herfst/winter ondergrond!

nail art hefst 1

Toen ik had bedacht dat ik een stempel nail art wilde maken, kreeg ik meteen het beeld van deze takken in mijn hoofd. Ik wist dat ze op een stempelplaatje van Yours Vs. Sascha stonden. Toen was het nog even kiezen met welke kleur ik zou gaan stempelen.. Ik heb het geprobeerd met licht en donkergroen, maar het was beide niet wat ik zocht. Uiteindelijk toch voor wit gegaan, om het nog niet al te zwaar en herfstig te maken, haha! Ik hoop immers nog altijd op een dag met warme temperaturen in september!

Ik vind de nail art leuk geworden voor zo tussendoor. Er zit een leuke creatie op mijn nagels, die wanneer het moet snel gemaakt kan worden en met een mooie bijzondere lak.

Wat vind jij van deze nail art creatie?

3 Replies to “Nails of the day!”

  1. Wauw, ziet er heel erg tof uit!

  2. Ik vind je nail erg mooi. Het patroon is super en ik vind het leuk dat je een twist hebt gegeven aan deze herfst nail art

Geef een reactie

CommentLuv badge