Naked Cherry – Urban Decay

Long time no see! De drukte rondom school is weer wat afgenomen en dus had ik weer de tijd (en rust) om aan de slag te gaan met een artikel! Vandaag review ik een palette waarbij ik het een tijdje geleden absoluut niet kon laten om het in mijn virtuele mandje te stoppen. Gelukkig was er op dat moment ook een kortingsactie en dus bestelde ik het snel! In het artikel laat ik jullie kennis maken met dit prachtige palette en zien jullie mijn allereerste echte ooglook! Kijk je mee?

Urban Decay omschrijft Naked Cherry als een palette met een sexy vibe die beter de naam ‘scherp’ kan dragen dan ‘zoet’. Het kersachtige palette bevat 12 gloednieuwe kleuren variërend van zachte, matte kleuren tot shiny metallics. Kleuren variëren van crèmeachtig ivoor tot glanzend roségoud en de intense kleur van zwarte bes.

Zoals je ziet zijn alle kleuren goed gepigmenteerd, zowel de matte finishes als de metallic finishes. Persoonlijk vind ik het palette niet alleen geschikt voor de smokey looks, maar ook voor de wat zachtere ooglooks.

Hierboven zie je de swatches van het palette. V.l.n.r: Privacy, Drunk Dial, Young Love, Devilish, Bing, Ambitious, Turn On, Juicy, Feelz, Bang Bang, Caution, Hot Spot.

Het palette bevat naast 12 prachtige kleuren ook een dubbelzijdige kwast die ik erg prettig in gebruik vind. De kwast op de eerste foto vind ik erg fijn bij het aanbrengen van de oogschaduw in de arcadeboog en om verschillende kleuren te bieden. De kwast op de tweede foto vind ik erg fijn bij het intens aanbrengen van oogschaduw in de buitenste ooghoek. Beide kwasten nemen de oogschaduw goed op, let dus op dat je de kwast voor gebruik licht aftikt!

Vanaf nu zijn jullie getuige van mijn eerste echte ooglook ooit, haha! Het is vast nog niet perfect, maar ik mag niet klagen voor de eerste keer. In de arcadeboog heb ik Feelz aangebracht, in de buitenste ooghoek Devilish en vervolgens deels op het bewegende ooglid de shiny kleur Ambitious. Op de onderste wimperlijn heb ik nog lichtjes de kleur Ambitious aangebracht. Enkel de highlighter in de binnenste ooghoek komt niet uit het palette, dit is namelijk Soft & Gentle van MAC.

Zelf vind ik Naked Cherry echt een aanwinst in mijn stash, kijk alleen al even naar de prachtige verpakking van het palette. De roségouden details en roze tinten op het palette zorgen samen met de stevigheid van het materiaal voor een luxe uitstraling. De kleuren zijn goed gepigmenteerd, brengen fijn aan en laten zich goed blenden. Daarnaast kun je verschillende looks maken, van donker tot zacht en met enkel matte kleuren of met metallic kleuren. De kwast is naar mijn idee een toevoeging in het palette, omdat deze doen wat ze moeten doen en je het palette zo gemakkelijk kunt meenemen!

Naked Cherry van Urban Decay is verkrijgbaar bij verschillende winkels en webshops en kost op dit moment €55,05 per stuk.

Wat vind jij van het Naked Cherry palette?

4 Replies to “Naked Cherry – Urban Decay”

  1. Naked cherry is mijn eerste palette van Urban Decay en ik ben er dol op! Mooie kleuren en goede pigmentatie. Het is een van mijn favoriete geworden
    Tessa onlangs geplaatst…Gastblog: Mom Mandy haar beauty basicsMy Profile

  2. It’s so pretty! Moet de mijne ook maar eens gaan gebruiken, hihi. En ben trots op je ooglook hoor! Je moet toch altijd ergens beginnen en vind dat je het helemaal niet slecht hebt gedaan; gewoon mooi!

  3. Hij is zó mooi! Ik heb ‘m op mijn verlanglijstje voor Kerst staan. En niets mis met je ooglook, ziet er mooi uit! 🙂

  4. Super mooi zeg! Ik zag net je tweet voorbij komen!
    Ik zou deze ook wel willen! Maar voorlopig mag ik niks kopen!

Geef een reactie

CommentLuv badge