Natuurfoto’s waar ik trots op ben

De laatste tijd vind ik het echt heel erg leuk om foto’s van de natuur te maken. Ik doe dit niet heel vaak, maar zeker wanneer ik bij zee ben kan ik het niet laten. De foto’s in dit artikel zijn dan ook allemaal bij de zee gemaakt, niet zo gek, want wat is het toch mooi bij de zee! Vandaag deel ik een aantal foto’s die ik heb gemaakt met mijn oude en huidige telefoon. Bij al deze foto’s is niets bewerkt. Kijk je mee?

De uitgelichte foto van dit artikel vind ik echt zo mooi! Deze is gemaakt bij het plaatsje Monster in Nederland. Het zonnetje scheen mooi en tijdens een wandeling in de duinen ging ik op een bankje zitten met dit prachtige uitzicht. Daar moest een foto van gemaakt worden.

Scheveningen 1

Bij deze foto vind ik het contrast tussen het wit en het blauw erg mooi.  Het reuzenrad was er toen nog niet zo lang op de pier in Scheveningen, dus daar moest ook een foto van gemaakt worden! Wat een heldere lucht die dag.

zonsondergang

Ook deze foto is gemaakt in Scheveningen. De zonsondergang blijft mooi en bij de zee ziet het er echt prachtig uit. Ik moest en zou hier een foto van maken! Het resultaat vind ik erg mooi geworden. De mensen die er lopen passen ook echt mooi op de foto zo, haha.

natuur

Deze foto is ook in het plaatsje Monster gemaakt. Ik vind de natuur in combinatie met die houden palen echt prachtig. Helaas heb ik de foto verticaal genomen. Toch blijf ik deze foto erg mooi vinden.

Vind jij het ook zo leuk om natuurfoto’s te maken?

5 Replies to “Natuurfoto’s waar ik trots op ben”

 1. Heel erg mooi die foto’s! Je mag terecht trots zijn 🙂

 2. Inderdaad erg mooie foto’s, mag je trots op zijn! Tijdens onze roadtrip door Florida hebben we ook veel foto’s gemaakt op het strand. En nu ik zelf aan het bloggen ben is fotograferen steeds meer een passie geworden
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Recept: Jonna’s Paprika-tomatensoep HOMEMADEMy Profile

 3. Mooi! Ik herken je liefde voor fotograferen aan de zee wel 🙂 Ik woon in België dicht bij de kust, en het is zo mooi om foto’s te maken daar! Die foto met het reuzenrad vind ik overigens de mooiste!
  Nikita onlangs geplaatst…5 boeken waar ik nog naar uitkijk om te lezenMy Profile

 4. Mooie foto’s heb je gemaakt! Vooral de derde met die mooie lucht vind ik prachtig! Ik ben dol op foto’s van mooie luchten 🙂

 5. Wat een prachtige foto’s ! De laatst vind ik erg mooi!
  Diana onlangs geplaatst…Het SinterklaasjournaalMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge